Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Υπάρχουν δυο ειδών (πόρνες); Το ένα είδος κάνει ψυχικά! Το άλλο είδος το ΔΝΤ που μας έβαλε ο σοσιαλι

Υπάρχουν δυο ειδών (πόρνες); Το ένα είδος κάνει ψυχικά! Το άλλο είδος το ΔΝΤ που μας έβαλε ο σοσιαλιστής πρωθυπουργός καταστρέφει λαούς!!!!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

 

 

Κίνδυνος η Ελλάδα

Quantcast


Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αναθεώρησε προς τα πάνω τις προβλέψεις του σχετικά με τον ρυθμό ανάπτυξης της παγκόσμιας οικονομίας φέτος από 4,2% σε 4,6%, ωστόσο εξακολουθεί να υπάρχει προβληματισμός για τους αδύναμους κρίκους της ευρωζώνης

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αναθεώρησε προς τα πάνω τις προβλέψεις του σχετικά με τον ρυθμό ανάπτυξης της παγκόσμιας οικονομίας φέτος από 4,2% σε 4,6%.

Όπως ανακοίνωε, η παγκόσμια οικονομία αναπτύχθηκε ισχυρότερα το α’ εξάμηνο του 2010 χάρις στην δυναμική ανάπτυξη της Ασίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις του διεθνούς Οργανισμού, η παγκόσμια οικονομία, θα αναπτυχθεί με ρυθμό 4,6% το 2010, που αποτελεί τη μεγαλύτερη αύξηση από το 2007.

Σημειώνεται ότι στην τελευταία έκθεση για το Παγκόσμιο Οικονομικό Outlook τον Απρίλιο, το ΔΝΤ είχε εκτιμήσει ρυθμό ανάπτυξης 4,2%. Για το 2011, η ανάπτυξη τοποθετείται στο 4,3%, ανάλογα με τις εκτιμήσεις του Απριλίου.

Ο Καναδάς και οι ΗΠΑ ηγούνται της εξόδου των ανεπτυγμένων οικονομιών από τη χειρότερη μεταπολεμική ύφεση, την ώρα που οι ευρωπαϊκές οικονομίες χρειάζονται πρόσθετα μέτρα για την ενίσχυση της εμπιστοσύνης στις τράπεζες, σημειώνει το ΔΝΤ.

Οι ταχέως αναπτυσσόμενες οικονομίες της Βραζιλίας, της Κίνας και της Ινδίας βοηθούν στην προστασία της παγκόσμιας ανάκαμψης, κόντρα στη δημοσιονομική κρίση που πλήττει τις ευρωπαϊκές οικονομίες.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την παγκόσμια ανάκαμψη κατά το ΔΝΤ είναι η δημοσιονομική σταθεροποίηση των αναπτυγμένων οικονομιών και ειδικά της Ελλάδας και άλλων χωρών της ΕΕ που επιδρούν πάνω στις ευρωπαϊκές τράπεζες με συνέπεια τη μείωση της πιστωτικής επέκτασης.

Το ΔΝΤ εκτιμά πως η πρόκληση είναι να βρεθούν οι κατάλληλες πολιτικές που θα αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη στις χρηματοοικονομικές αγορές, χωρίς να επιβραδύνουν την ανάκαμψη

http://news247.gr/

http://www.arxaiaithomi.gr/wp-admin/post-new.php

Related Posts
0 Comments

No Comment.