Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Χρησιμοποίηση της μουσικής ως μέσο επηρεασμού της νεολαίας Μέρος Β’

Οι Throbbing Gristle (τιναζόμενο μηχανικό στρίγλισμα) ήταν η πεμπτουσία του βιομηχανικού ήχου (πριν γίνουν οι Psycic TV). Αιφνιδιάζοντας και τα προοδευτικότερα μυαλά…σαν πιστή αντανάκλαση της γκρίζας νεοαστικής πραγματικότητας…, βέβηλοι καταστροφείς οργάνων της ανθρώπινης φωνής, επιδίδονται σε κάθε συναυλία τους σε μουσικές πράξεις θορύβου και βίας, που μόνο με τις άλλες καθαρά σκηνικά πράξεις τους, θα μπορούσαν να παραλληλιστούν. Θα αντέχατε εσείς, εκεί, μπροστά στα ανύποπτα μάτια σας, την έμπρακτη πρόκληση σαδομαζοχιστικής βίας; Της αυτοϊκανοποίησης; Της ουρολαγνείας και κοπρολαγνείας; Της ουροποσίας και κοπροφαγίας;

Δεν είναι απλώς ακραίες ενέργειες για τη προσέλκυση δημοσιότητας ή πλούτου αλλά είναι επ ακριβώς αυτοκαταστροφικές ενέργειες οι οποίες απαντώνται σε Σατανιστικά Τάγματα. Το Σατανιστικό Τάγμα του Αργυρού Αστέρα Thelema ιδρύθηκε το 1972 στο Βερολίνο από τον Dietmar Eschner, που διακήρυττε ότι είναι μετενσάρκωση του Crowley. Η κίνηση αυτή διδάσκει το βιασμό, την ομομειξία, την μοιχεία και τη παιδεραστία. Το Τάγμα αυτοδιαλύθηκε. Όμως πριν τη διάλυσή του, ανώτερο Δικαστήριο του Βερολίνου, γνωμάτευσε ότι Σκοπός του Τάγματος είναι η μετουσίωση του ανθρώπου σε μία ανώτερη βαθμίδα συνείδησης. Αυτό επιδιώκεται με τη καταστροφή των μέχρι τώρα αντιλήψεων περί ηθικής, μεταξύ άλλων μέσω αναγκαστικού σεξ, μέσω της λεγόμενης εκγύμνασης στο συναίσθημα της αηδίας, με ουροποσία, κοπροφαγία, τα θύματα καλούνται να εξετάσουν τις αναστολές τους, σε δεδομένη περίπτωση με τη χρήση αλκοόλ σαν βοηθητικό μέσο.

Ο Τζένεσις Π Οριντζ και η σέχτα του δεν θα ήταν αυτοί που είναι, αν το μήνυμά τους γινόταν δεχτό από όλους αδιαμαρτύρητα, αν η παρουσία τους περνούσε απαρατήρητη, όπως όλων των ομοτεχνών του, Βρετανών ή μη.

Λέγεται Dirty Dancing Βρώμικος χορός, και τα ζευγάρια στη πίστα δίνουν την εντύπωση ότι βρίσκονται στη κρεβατοκάμαρά τους, κάνοντας διάφορες αισθησιακές κινήσεις με όλα τα μέρη του σώματος. Είναι σαν να κάνουμε έρωτα όρθιοι, λένε οι ένθερμοι υποστηρικτές του. Και δικαιολογούνται: τώρα που το AIDS βρίσκεται σε έξαρση, είμαστε αναγκασμένοι να μην αλλάζουμε ερωτικούς συντρόφους. Κάτι έπρεπε, λοιπόν, να επινοήσουμε για να διεγείρουμε το ενδιαφέρον μας, διαβάζουμε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Ο Ulrich Ratista, φανατικός οπαδός της Hard Rock, αναλύοντας την παράσταση στο εξώφυλλο ενός δίσκου σατανιστικής µουσικής υπογραµµίζει ότι µέσω αυτού διαµορφώνεται νέα συνείδηση: Νεκροταφεία, φέρετρα, πτώµατα, καταστροφές τάφων, νεκροκεφαλές, κρεµάλες, ταφόπετρες, τάφοι, αρουραίοι και τα παρόµοια, δεν είναι πλέον πράγµατα αποκρουστικά. Με την αύξηση των επισκέψεων σε τέτοια κονσέρτα, γίνονται πράγµατα καθηµερινά, και τότε χάνει κανείς την αίσθηση πως τα πράγµατα αυτά είναι τροµακτικά. Σε αυτό το σηµείο οικοδοµεί ο σατανισµός και ο αποκρυφισµός

(Ulrich Batista, Satanismus ίn Hardrock, heavy metal, Materialbienst der EZW, Stuttgart 7/1985 ρ.202)

Ψυχαγωγία, δηλαδή, Αγωγή ψυχής σύμφωνα με την οποία οι ηθικές αξίες θεωρούνται ταμπού, ο εθισμός στο φόβο, τη φρίκη και το εξωπραγματικό θεωρούνται αγωνία, έντονη συγκίνηση και μυστήριο!! Άραγε πόσο συνειδητοποιούν εκείνοι που επιδιώκουν να θεωρούνται από τα επιβεβλημένα πρότυπα IN και μέσα στη μόδα, ότι αγωνίζονται να υιοθετήσουν συμπεριφορές και τρόπους σκέψης που τους καταστρέφουν;

Ένας από τους πρωτεργάτες της Rock, ο Jimmy Hendrix δήλωσε στο περιοδικό Life τα ακόλουθα τα οποία δείχνουν την ύπουλη παγίδα αυτής της µουσικής

Από τη µουσική θα δηµιουργηθούν ψυχικές καταστάσεις, γιατί η µουσική είναι από µόνη της ένα πνευµατικό αντικείµενο. Μπορείτε να υπνωτίσετε ανθρώπους µε τη µουσική και όταν τους οδηγήσετε στο πιο αδύνατο σηµείο αντίστασής τους, µπορείτε να κηρύξετε απ’ ευθείας στο υποσυνείδητό τους ότι θέλετε να τους πείτε.

Μερικά ενδεικτικά παραδείγματα προπαγάνδας του unisex μέσω της μουσικής ροκ και των παραφυάδων της.

Οι Beatles είναι οι πρώτοι που παρακίνησαν τους νέους να µην κουρεύουν τα µαλλιά τους(σταδιακή προπαγάνδα του unisex) και δηλώνουν ότι η µουσική µας είναι ικανή να προκαλέσει µια συγκινησιακή αστάθεια, µια παθολογική συµπεριφορά και µάλιστα την εξέγερση και την επανάσταση.
Ηart Lowell: Satan’ s Music Exposed, Salem Κirban, Huntington Valley, Pensylvania, 1980. Ρ.81.1Ο1-1Ο2).
Ο χαρακτηριστικός ρυθµός του ροκ επιδρά βιοψυχολογικά στον οργανισµό µε τέτοιο τρόπο ώστε µπορεί να προκαλέσει αύξηση των καρδιακών παλµών και της αδρεναλίνης στο αίµα. Στη συνέχεια µπορεί να προκαλέσει σεξουαλική ευφορία, σεξουαλικό ερεθισµό µέχρι και σεξουαλικό οργασµό.
Πρόκειται για το βίπρασεξ το οποίο επινόησαν οι Μπήτλς.
Στο τραγούδι τους Revolution Number 9 ακούγεται αντίστροφα Turn me on dead mαn(διέγειρέ µε σεξουαλικά νεκρέ άνδρα) υπονοώντας τον Χριστό!

Ο Ντέιβιντ Μπόουι προβάλλει το στυλ του ανθρώπου δίχως φύλο, η Άννυ Λένοξ της ανδροπρεπούς γυναίκας και ο Βoy George του ερµαφρόδιτου.

Unisex προωθούν και ο Πρινς, ο Μάρτιν Γκόρ, ο Γκάρυ Γουώλτερ, ο Πήτερ Μπέρυς των Dead or Alive, οι Μίλλυ Βανίλλι, και οι Ντουράν- Ντουράν. Ο Vincent Fournier (Alice Cooper) έχει µια παράξενη αµφίφυλη εικόνα -όπως ο Λου Ρήντ και ο Μάικλ Τζάκσον µε το κατάλληλα διαµορφωµένο πρόσωπο ύστερα από αλλεπάλληλες χειρουργικές επεµβάσεις – και πιστεύει ότι οι άνθρωποι είναι αρσενικοί και θηλυκοί µαζί συµφωνώντας µε το δόγµα της Καµπάλα!

Μία άλλη ομάδα, η Garry Funkell παράγει δίσκους με σκοπό τη μεθοδική εισαγωγή των νέων στο Σατανισμό. Όλοι οι τέτοιου είδους δίσκοι παράγονται πάνω στις ίδιες βάσεις που είναι ο ρυθμός Beaty ο οποίος διεγείρει το σεξουαλικό ένστικτο. Ξαφνικά ο λάτρης της μουσικής αυτής έχει το αίσθημα πως βρίσκεται σε κατάσταση έξαψης. Συχνά υπάρχουν και περιπτώσεις υστερίας λόγω υπέρμετρου αισθησιασμού.

Ακόμη, συνειδητά, χρησιμοποιείται η ένταση ήχου 7 decibel, που είναι ακριβώς υπολογισμένη πάνω από τα ανεκτά όρια του νευρικού συστήματος. Όταν για ένα διάστημα εκτεθούν άτομα σε αυτή την ένταση ήχου, δημιουργείται μέσα τους ένα είδος καταπίεσης και μελαγχολίας, οργής και επανάστασης και επιθετική διάθεση. Πέρα από αυτά, χρησιμοποιούνται ηχητικά σήματα πάνω από την ακουστική ικανότητα, δηλαδή αρμονίες της τάξεως των 5000 παλμών ανά δευτερόλεπτο. Ο ακροατής δεν τις ακούει διότι ανήκουν στη περιοχή των υπερήχων. Αυτός όμως ο υπέρηχος έχει επίδραση ναρκωτικού. Σκοπός αυτής της τακτικής είναι η δημιουργία προδιάθεσης και ανάγκης του οργανισμού για τα ναρκωτικά!

Τα κείμενα όλων αυτών των τραγουδιών γράφονται μέσα στα ίδια πλαίσια, που είναι αντίσταση κατά των γονέων, κατά της κοινωνίας, ενάντια σε κάθε τι, η αποχαλίνωση των σεξουαλικών παθών, η δημιουργία κατάστασης αναρχίας.

Ο σεξουαλικός πληθωρισμός της νεολαίας οφείλεται στη σύγχρονη μουσική.
Εφημερίδα Αθηναϊκή 29-10-1966.

Αλλά και η εφημερίδα Καθημερινή την ίδια χρονολογία, παρουσιάζει την μουσική ως την αιτία του ερωτισμού των μαθητών.

Τεράστιες όμως είναι οι επιπτώσεις της ροκ, χέβυ μέταλ κ.α. στη ψυχολογική κατάσταση του ανθρώπου. Ο ψυχολόγος Marletta λέει πως
Οι επαναληπτικοί και έντονοι ρυθμοί της ροκ δημιουργούν μία υπνωτική κατάσταση, μία πόλωση του νου πάνω στο ρυθμό, και τότε η συνείδηση υποχωρεί και επιτρέπει την έκφραση του παραλόγου, με πλήρη ασυδοσία.

Ενδιαφέρουσα είναι η συνέπεια ακούσματος μουσικής ροκ από φυτά που έκανε η Dorothy Retallack, στη πόλη Ντένβερ του Οχάϊο των Η.Π.Α.. Νέκρωνε φυτά διαφόρων ειδών υποχρεώνοντάς τα να ακούνε μουσική ροκ και άλλα παρεμφερή ακούσματα!

Αντίθετα επιστημονικά πειράματα απέδειξαν την ευεργετική επίδραση της κλασσικής μουσικής στη ταχύτερη ανάρρωση ασθενών. Τη δεκαετία του 1950 παιζόντουσαν δίσκοι της Μαρίας Κάλλας σε ασθενείς, γιατί είχε διαπιστωθεί η ευεργετική επίδραση του σπάνιου ηχοχρώματος της φωνής της σε αυτούς.

Ιατροδικαστικές έρευνες απέδειξαν ότι το 18% των αυτοκτονιών των νέων, και πράξεις βίας οφείλονται στη μουσική ροκ και τα ναρκωτικά που αυτό οδηγεί. Το ποσοστό αυξάνεται ήδη.

Σε συνδυασμό με τη μουσική χρησιμοποιούνται και τα φωτεινά εφέ που αποσκοπούν στη μείωση της ικανότητας κρίσεως και αντανακλαστικών των νέων, ώστε να καταστεί εύκολος ο δρόμος της υποβολής των υποσυνείδητων μηνυμάτων. Προβληματιζόμαστε άραγε για την υπάρχουσα αυτή εκτενώς διαδεδομένη μορφή διασκέδασης που αποκλείει την επικοινωνία και καλλιεργεί τον εγωισμό μέσω της επιθυμίας εντυπωσιασμού;

Όσο πιο γρήγορη είναι η διαδοχή φωτός / σκότους τόσο περισσότερο αποδυναμώνεται η αίσθηση προσανατολισμού, της κρίσης και των αντανακλαστικών. Μέσα που ευρέως χρησιμοποιούνται είναι προβολείς, στραβοσκόπιο, φωτιστικά εφέ, φωτεινοί σωλήνες, Tivoli, διαξονικά και τριαξονικά περιστεφόμενα φωτιστικά δέσμης, ακτίνες λέηζερ κλπ.
Ειδικότερα για τα βίντεοκλιπ, όταν χορηγούμε στο μάτι περισσότερες από 60 εικόνες το δευτερόλεπτο, το μάτι συγκρατεί τις 60 πρώτες και οι υπόλοιπες καταγράφονται στο υποσυνείδητο εν αγνοία μας.
6-8 διακοπές φωτός ανά δευτερόλεπτο: απώλεια αίσθησης του βάθους και της αποστάσεως.

25 διακοπές φωτός ανά δευτερόλεπτο: επιβράδυνση της ικανότητας του νου να συγκεντρώνεται.
Περισσότερες από 25 διακοπές φωτός ανά δευτερόλεπτο: Απώλεια κάθε δυνατότητας ελέγχου.

Ο ιατρός Bob Lorson παρατηρεί ότι φυσικά αποτελέσματα της ροκ είναι αλλαγές στο σφυγμό και στην αναπνοή, αυξημένη έκκριση των ενδοκρινών αδένων, σύσπαση του λάρυγγα όταν η μελωδία ανεβαίνει σε υψηλούς τόνους. Τα φωτορρυθμικά προκαλούν ιλίγγους, ναυτία και ψυχεδελικά φαινόμενα.

Ο μουσικοθεραπευτής Adam Knierte σημειώνει:

Η ένταση του ήχου στη ροκ προκαλεί εχθρότητα, ναρκισσισμό, εξάντληση, πανικό, δυσπεψία, υψηλή πίεση και μια παράξενη νάρκωση. Επιφέρει τα παρακάτω ψυχολογικά αποτελέσματα: Έλλειψη συγκινησιακών αντιδράσεων έως ανεξέλεγκτη βία. Απώλεια ελέγχου του ενσυνειδήτου, των αντανακλαστικών και της ικανότητας συγκέντρωσης. Αξιοσημείωτη μείωση του ελέγχου διανόησης και θέλησης στις υποσυνείδητες ωθήσεις. Νευροφρενική υπερδιέγερση που προκαλεί ευφορία, τάση για υπνωτιστική υποβολή, υστερία και παραίσθηση. Σοβαρή σύγχυση της μνήμης, των διανοητικών ενεργειών και του νευρομυϊκού συντονισμού.

Τα υποσυνείδητα µηνύµατα τα οποία χρησιµοποιούνται σε αυτή τη µουσική, εξωθούν σε σεξουαλικές διαστροφές, σε εξέγερση κατά της οικογένειας και της θρησκείας και σε ορισµένες φορές µέχρι την αυτοκτονία και το φόνο.

Τη δόλια αυτή μέθοδο την αποκάλυψε ένας πάστορας, ο Γκάρυ Γκρήνολντ, που ήταν παλιός καλλιτέχνης της ροκ. Η εγγραφή του μηνύματος γίνεται συνήθως με ανάποδη ηχογράφηση (remix), αλλά και σε χαμηλές συχνότητες, πάνω στη μουσική αλλά με διαφορετική ταχύτητα, καθώς και σε ένα κανάλι ήχου. Η πληροφορία του υποσυνείδητου μηνύματος προσφερόμενο αντίστροφα ή από αναγραμματισμό εμποδίζει το μηχανισμό άμυνας που διασφαλίζει την προκαταρκτική διαλογή και καταγράφεται στο υποσυνείδητο για να χρησιμοποιηθεί(π.χ. Dog si eh natas= Satan he is god).

Ο εγκέφαλος δέχεται το μήνυμα χωρίς δυσπιστία και το οδηγεί στο υποσυνείδητο και στη μνήμη αντί να το απορρίψει! Η καταχώρηση αυτής της πληροφορίας τείνει να αλλάξει τη συμπεριφορά, τις συνήθειες, τις αρεσκείες εκείνου που τη δέχεται και μάλιστα εν αγνοία του! Το υποσυνείδητο δεν διακρίνει το καλό από το κακό, την αλήθεια από το ψέμα με αποτέλεσμα να δεχτεί(ή τουλάχιστον τείνει να δεχτεί) ως αληθινό και καλό το μήνυμα το οποίο εγκαθιδρύεται στη μνήμη με την συνεχή επανάληψη!

Πρέπει να επισημανθεί ότι τα υποσυνείδητα μηνύματα δεν εισάγονται πάντοτε εσκεμμένα σε τραγούδια από τους ίδιους τους καλλιτέχνες οι οποίοι διαπιστώνοντας την ύπαρξη τους απορούν και αναρωτιούνται πως δημιουργήθηκαν αυτά!

Σταχυολογόντας από το βιβλίο Υποσυνείδητα μηνύματα: μια φοβερή απειλή του ΚΓ Παπαδημητρακόπουλου των εκδόσεων Φωτοδότες.
Στο τραγούδι Houses of the Holly των Led Zeppelin και στη φράση in the word that only leaves you guessing ακούγεται αντίστροφα Satan is really lord(o Σατανάς είναι ο πραγµατικός κύριος).

Στο άλµπουµ Κillers του συγκροτήµατος Queen στο τραγούδι Another One Bites Dust (ένας ακόμη πεθαίνει) υπάρχει το υποσυνείδητο µήνυµα Start to smoke marίjuanα(Αρχισε να καπνίζεις µαριχουάνα).
Στο τραγούδι Anten του συγκροτήµατος Rush αντίστροφα ακούγεται Satan … You are one who is Shining … walls of Satan …walls of sacrifice . l know that you are the one Ι !ove (Ω Σατανά, εσύ µόνο λάµπεις .τοίχοι του Σατανά …. τοίχος της θυσίας … ξέρω ότι εσύ είσαι που αγαπώ).

Στο τραγούδι When Electricity Came to Arkansas του συγκροτήµατος Black Oak Arkansas αν ένα σηµείο παιχτεί αντίστροφα ακούγεται Satan … he is gοd»(Σατανάς … Αυτός είναι Θεός).Στο άλµπουµ ΕΙ Dorado του συγκροτήµατος E.L.o. υπάρχει το υποσυνείδητο µήνυµα He is the nasty one, Christ the ίnfernα!(Αυτός είναι ο κακός ο σατανικός Χριστός!).
Στο άλµπουµ του Grim Reaper Μη φοβάσαι το κακό υπάρχει το τραγούδι Τελική κραυγή» που αν παικτεί αντίστροφα ακούγεται το µήνυµα Θα σε δω στην κόλαση. Στον πλατινένιο δίσκο Tatoo των Rolling Stones στο τραγούδι Tops περιλαµβάνεται το αντίστροφα γραµµένο µήνυµα Ι love you said the Deνί!(Σ’ αγαπώ,είπε ο διάβολος) Στο τραγούδι Σύνδεσµος µε τον Σατανά του συγκροτήµατος νenon( =δηλητήριο) που ανήκει στο δίσκο Καλώς ήρθες στη Κόλαση περιέχεται το υποσυνείδητο µήνυµα ο Σατανάς! Αναστηµένος στην Κόλαση! Θα κάψω την ψυχή σου!

Στο άλµπουµ των Styx Θέατρο του Παραδείσου» και στο τραγούδι Τυφλός απ’ το χιόνι ακούγεται υποσυνείδητα Φέρτε το Σατανά στις φωνές µας!
Στο άλµπουµ τους Κilτoy was Heaven στο τραγούδι Heavy Metal poisoning ακούγεται αντίστροφα Να που αρχίζει η νέα κοσµική εξουσία.
Στο τραγούδι Παλιά Εδέµ του Χατζή ακούγεται αντίστροφα Ζω εγώ … θα γίνουµε άθεοι.

Στο τραγούδι Άσε µε να κάνω λάθος του Παπακωνσταντίνου ακούγεται Ω, θα µιλήσω µε το νεκρό … η ψυχή µου καλεί εσάς και στο Δεν υπάρχω ακούγεται ήρθες Satan.

Στο τραγούδι Κι ύστερα κι ύστερα µα δεν υπάρχει ύστερα της Μαρινέλας ακούγεται Σατανάς µας ζει.

Στο Κάνε ότι σου αρέσει του Κώστα Τουρνά Σατανά είσαι ένας … Ζήτω και στο Δεν το ξανακάνω ακούγεται να γίνω Σατανάς θέλω.

Στο πεινασµένη αλεπού της Ελένης Δήµου ακούγεται Σατανά συ θα χαρώ.

Στο τραγούδι Το ψεµµατάκι της Καίτης Γαρµπή ακούγεται Σατανάς ζει.

Το υποσυνείδητο µήνυµα Σατανάς υπάρχει στο Small Town Βoy των Bronski Beat, στο Ι need you των Foreiguer καθώς και στους παρακάτω ελληνικούς δίσκους:

Παραδώσου λοιπόν και Και δεν κάνουµε συµβόλαιο του Πασχάλη, Εξ επαφής της Δήµητρας Γαλάνη, Πολύ µιλάς, Φως και Είµαι όλο σου το είναι» της Άwας Βίσση, Καίγοµαι του Χαριτοδιπλωµένου, Πάρε µε της Σοφίας Βώσου, Εσύ και Στοιχηµατίζω της Μαντώ Σταµατοπούλου, Τι τραβάω για σένα και Να είσαι εκεί του Μ. Ρακιντζή, Στην πολυθρόνα τη µπαµπού της Πωλίνας, Γιατί σ’ αγαπώ της Σοφίας Αρβανιτάκη, Πυρετός της Λίτσας Διαµάντη, Ποτέ µη λες ποτέ του Νίκου Καρβέλα, Ψεύτικος κόσµος της Αλέξιας, Στους πέντε ανέµους του Στέφανου Κορκολή και Κωνσταντίνας.

Φράσεις όπως κούκ νούκ σε δίσκους της Μαντόνα δεν σηµαίνουν τίποτα αλλά όταν τραγουδιούνται είναι εξαιρετικά υποβλητικές.

Η Βουλή των Αντιπροσώπων των Η.Π.Α. ψήφισε το 1982 το νομοσχέδιο 6363 που καταρτίστηκε από τον γερουσιαστή της Καλιφόρνια Ρόμπερτ Ντόρμαν και υποχρεώνει τις δισκογραφικές εταιρείες να αναφέρουν στα εξώφυλλά των δίσκων τους την ύπαρξη τέτοιων υποσυνείδητων μηνυμάτων. Στις 11 Φεβρουαρίου 1983 η Γερουσία της Πολιτείας του Αρκάνσας των Η.Π.Α. ψήφισε παρόμοιο νομοσχέδιο με ψήφους 86 υπέρ και 0 κατά. Η υποσυνείδητη τεχνολογία απαγορεύτηκε και στη Μεγάλη Βρετανία και στο Βέλγιο καθώς θεωρήθηκε ως η πιο ύπουλη και επικίνδυνη εισβολή στην ιδιωτική ζωή, και θεσπίστηκε τιμωρία με φυλάκιση άνω του έτους και πρόστιμο άνω των 10.000 φράγκων Βελγίου.

Η εγγραφή υποσυνείδητου µηνύµατος γίνεται α) σε χαµηλές συχνότητες, β) πάνω στη µουσική µε διαφορετική ταχύτητα, γ) σε ένα κανάλι ήχου και κυρίως δ) µε ανάποδη ηχογράφηση(remiχ). Όταν ο εγκέφαλος διεγείρεται από ένα µήνυµα γραµµένο σε υπερηχητική συχνότητα παράγει µια βιοχηµική αντίδραση που ισοδυναµεί µε ένεση µορφίνης. Αυτή η αντίδραση επιφέρει ευφορία και διέγερση της διανοητικής διαδικασίας του εγκεφάλου που επιτρέπει τη καλύτερη κατανόηση υποσυνείδητου µηνύµατος. Κάθε δευτερόλεπτο κινηµατογραφικού φιλµ αναλύεται σε 24 καρέ. Η εγγραφή υποσυνείδητου µηνύµατος µε οπτικά µέσα γίνεται µε την αντικατάσταση 3 καρέ των οποίων η προβολή διαρκεί 1/8sec.

Υποσυνείδητα µηνύµατα µε έντυπα µέσα όπως οι διαφηµίσεις και τα εξώφυλλα των δίσκων αφορούν θέµατα που σχετίζονται µε το θάνατο και την αναπαραγωγή τα οποία εντυπώνονται εύκολα στο υποσυνείδητο.

Μελέτες δείχνουν πως έφηβοι στην Αµερική ακούν 10.500 ώρες µουσική ροκ, µόλις 500 ώρες λιγότερο από το συνολικό χρόνο που περνούν στα 12 χρόνια του σχολείου! Στη µουσική ροκ έχουν εισχωρήσει και οι Illuminati(1/5/1776) που είναι αφιερωµένοι στον σατανά και θέλουν να ενώσουν την νεολαία σε µια παγκόσµια κυβέρνηση, που θα είναι αποκρυφιστική και διεθνιστική. Στους κύριους σκοπούς τους είχαν να εγκαθιδρύσουν παγκόσµιο κράτος και µια παγκόσµια θρησκεία, αφού εκµηδενίσουν τις θρησκευτικές οµολογίες και τους κληρικούς. Αυτά θα επιτευχθούν παράλληλα µε την άλωση των Πανεπιστηµιακών Σχολών και της νεολαίας.

Αν µας αρέσει κάτι χωρίς να ξέρουµε το λόγο που µας αρέσει υπάρχουν βάσιµες υποψίες για παρέµβαση στο υποσυνείδητο. Εικόνες που σχετίζονται με την επιβίωση και τη σεξουαλικότητα αποτυπώνονται ευκολότερα στο υποσυνείδητο.

Αναφέρουμε χαρακτηριστικά δύο διαπιστώσεις καλλιτεχνών της χώρας μας:

Δόμνα Σαμίου: Όλοι στοχεύουν στο κέρδος. Όλα έγιναν εμπόριο. Πουλήσαμε τη ψυχή μας στο διάβολο. Εταιρείες, τραγουδιστές, συνθέτες, μουσικοί.

Στέλιος Καζαντζίδης: Οι δισκογραφικές εταιρείες ελέγχονται από το μεγάλο Εβραϊκό Κεφάλαιο, και περνιούνται αποβλακωτικά ακούσματα στη νεολαία.

Περισσότερες πληροφορίες για τα υποσυνείδητα μηνύματα: http://minimata.50webs.com/
Βιβλιογραφία – Βιβλιογραφικές Αναφορές:

Κ.Γ. Παπαδημητρακόπουλος Εκδόσεις Φωτοδότες

Ο Σατανισμός στη μουσική ροκ
Μπροστά στα σύγχρονα μουσικά ρεύματα
Μεσάνυχτα στη ντίσκο
Βίντεοκλιπ: η μουσική που βλέπετε;
Υποσυνείδητα μηνύματα: Μια φοβερή απειλή!

Jean Paul Regimbal Εγκληματολόγος – Ψυχίατρος,
Παραβίαση της συνείδησης με μηνύματα υποσυνείδητα Εκδόσεις Ηλιοσκόπιο

+Πρωτοπρεσβύτερου Αντωνίου Γ Αλεβιζόπουλου Δρ Θεολογίας, Δρ Φιλοσοφίας, Αποκρυφισμός, Γκουρουϊσμός, Νέα Εποχή

Bob Larson: Rock Wheat on III Tundale House, 1980

J. P. Regimbal Le Rock ‘n’ Roll, Ed. Croisade, Geneve, 1983

Ελένης Ηλ. Δαλή Μουσική Ροκ Χριστιανική ομάδα Θεσσαλονίκης Οι σκύμνοι

Ομιλία Ευγενίου Ιονέσκου στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, στις 27/3/1986.

Πηγή : http://whatisnewage-newage.blogspot.com/

Related Posts
0 Comments

No Comment.