Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Χρησιμοποίησαν το στρατό για μέτρα καταστολής!

sdgmΛένε ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν τον Ελληνικό Στρατό για την επιβολή της τάξης στο εσωτερικό της χώρας. Κι όμως, το κάνουν έμμεσα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα: την Κυριακή 3 Ιουλίου, στιςς 11:00 πμ, ήταν προγραμματισμένη να γίνει η αλλαγή φρουράς στον Άγνωστο Στρατιώτη. Όμως, τα οδοφράγματα είχαν παραμείνει μπροστά, εμποδίζοντας τη διέλευση της Φρουράς. Επί τόπου εμφανίστηκε ένας υπολοχαγός, ο οποίος άρχισε να διαβουλεύεται με την ΕΛΑΣ, η οποία επέδειξε αδιαφορία. Λίγο αργότερα, εμφανίστηκαν οι λεγόμενοι στη στρατιωτική διάλεκτο, αγγαρειομάχοι…
Περίπου 20 στρατιώτες της Προεδρικής Φρουράς, ήρθαν με πολιτικά και μετατόπισαν τα οδοφράγματα, ώστε να μπορέσει να περάσει το απόσπασμα. Το απίθανο ποιο είναι; Ότι οι στρατιώτες, μόλις ολοκληρώθηκε η αλλαγή Φρουράς, έβαλαν τα οδοφράγματα πάλι στην πρότερη θέση τους, υπό τα αδιάφορα βλέμματα των αστυνομικών, που δεν κούνησαν το δακτυλάκι τους!
Είναι που δεν θα χρησιμοποιούσαν τον Στρατό για καταστολή. Εμμέσως, αυτό έγινε. Δεν είχαν καμία δουλειά οι στρατιώτες της Προεδρικής Φρουράς να μετακινούν και να επανατοποθετούν οδοφράγματα, που σκοπό έχουν να κρατήσουν τους διαδηλωτές μακριά από τη Βουλή. Σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου, κάτι τέτοιο θα είχε προκαλέσει σάλο. Εδώ, αυτά περνούν «στα ψιλά».

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Related Posts
0 Comments

No Comment.