Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Χωρίς πτυχίο η διευθύντρια της Κτηματολόγιο Α.Ε. και ΜΕ ΜΙΣΘΟ 6 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!

Σάλο προκάλεσε το δημοσίευμα του Ε.Τ. σύμφωνα με το οποίο η διευθύντρια της Κτηματολόγιο Α.Ε.,κυρία M. Καρπελιά, που παίρνει μηνιαίο μισθό 5.981 ευρώ παρακαλώ, δεν έχει καν πτυχίο ΑΕΙ……!

Το θέμα έφερε στη Βουλή, με ερώτησή του, βουλευτής της Ν.Δ. και η απάντηση της κυρίας Μπιρμπίλη είναι ότι η πρόσληψη έγινε με αξιοκρατικά κριτήρια, καθώς η κα Μ. Καρτελιά διέθετε εμπειρία σε υπεύθυνες διοικητικές θέσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ας δούμε όμως πως ακριβώς εννοεί το ΠΑΣΟΚ και η κυρία Μπιρμπίλη την αξιοκρατία ;

Η επιλεχθείσα είχε διετή (?) επαγγελματική εμπειρία σε …είδη υγιεινής (sic!) και γαλακτοκομικά προϊόντα (?), ενώ ως δίπλωμα σπουδών παρουσίασε …..«πτυχίο» ιδιωτικού κολλεγίου, το οποίο μέχρι στιγμής τουλάχιστον ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ στο Δημόσιο ως ισότιμο με αυτό της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Συνεπώς η κα Μπιρμπίλη προσέλαβε για διευθύντρια του κρατικού οργανισμού άτομο που έχει τελειώσει δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Ο πίνακας δε των υποψηφίων δείχνει ότι από τους 24 που είχαν υποβάλλει αίτηση μόνο η κυρία Καρπελιά τελικά δεν είχε αναγνωρισμένο πτυχίο ΑΕΙ ενώ εμπειρία σε διοικητικές θέσεις είχαν οι περισσότεροι υποψήφιοι.

Οι βουλευτές της ΝΔ θα μετατρέψουν τώρα το θέμα σε επίκαιρη ερώτηση, ώστε να δώσει εξηγήσεις η κα Μπιρμπίλη στη Βουλή. Δεκάδες χιλιάδες άνεργοι με πτυχία θα ήθελαν πολύ να ακούσουν την απάντηση της υπουργού, αλλά και αυτή της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

Προσοχή όμως. Έχει και η κοροϊδία τα όριά της ..Σε αντίθεση με την αγανάκτηση που δεν έχει όρια …. Αυτή όταν εκδηλωθεί μπορεί να συμπαρασύρει τα πάντα στο πέρασμά της.

politis-gr

Related Posts
0 Comments

No Comment.