Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Χάσαμε μία μάχη…αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται!

Συνέλληνες,

Χάσαμε μία μάχη,αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται!

Αποδείχτηκε τελικά ότι ΔΕΝ είναι σάπιο το πολιτικό μας σύστημα…….
Σάπιος είναι ο ψευδοέλληνας!Ο αδιάφορος ψευδοέλληνας!

Ο ψευδοέλληνας που προτίμησε την αυτοκτονία από το να αντισταθεί!Ο ψευδοέλληνας που προτίμησε να πάει να πιεί καφεδάκι από το να πάει να υπερασπιστεί την πατρίδα του!
Ο προδότης της πατρίδας μας δεν είναι ο Τζέφρυ!

Είσαι ΕΣΥ που αδιαφόρησες να πάρεις το όπλο στα χέρια σου!Το μοναδικό όπλο που διαθέτεις προς στιγμήν!Είσαι ΕΣΥ που βλέπωντας την πατρίδα σου να χάνεται προτίμησες να πάς να πιείς καφεδάκι και να τα γράψεις όλα στα αρ@@@ σου!

Νομίζωντας και καλά ότι έτσι θα τους τιμωρήσεις…χαιβάνι ε χαιβάνι!Είσαι ΝΤΡΟΠΗ για τους προγόνους σου που χύσανε το αίμα τους για να πίνεις καφεδάκια στα κολωνάκια και στην αριστοτέλους!!Είσαι άξιος της μοίρας σου Προδότη ψευδοέλληνα!Να φύγεις από την Ελλάδα να πάς άλλου…να πάς να ζήσεις στις ΗΠΑ μαζί με τους ομοίους σου να ζήσεις το Αμερικάνικο όνειρο!Δεν σας θέλουμε εδώ πέρα!Κάνετε κακό στην Πατρίδα σας!Είστε πρόβατα και γίδια και κατσίκια και ζείτε μέσα σε μία στάνη και σας ταίζουν με σανό και νομίζετε ότι όλα είναι μια χαρά!Μπράβος σας Υπερασπιστές της Πατρίδας σας!Ζώα ε Ζώα!!
ΝΑΙ,αισθάνομαι αηδιασμένος,οργισμένος,προδομένος!

Η Κυριακή που μας έρχεται ίσως να είναι η τελευταία μας Κυριακή που θα μπορέσουμε να ανατρέψουμε την προδοσία που μας πέρασε…

Την Κυριακή που μας έρχεται θα πρέπει να διαλέξουμε ποιοί θα θέλουμε να είναι οι Μινι-πρωθυπουργοί της χώρας μας – περιφέρειας μας!Σε 2 περιφέρειες νίκησε το Πασοκ….σε Κρήτη(άντε και καλή ανεξαρτητοποίηση) και νότιο Αιγαίο!Οι υπόλοιπες περιφέρειες ακόμα παίζουν!
Εικόνα
Είμαστε υποχρεωμένοι να διαλέξουμε ανάμεσα σε Πασοκ και ΝΔ,ανάμεσα σε “Ισραηλ,Τουρκία,ΗΠΑ”,και Ρωσία!

Υπάρχει ακόμα φώς στο τούνελ προς το παρόν!Έχουμε ακόμα μία μάχη μπροστά μας και πρέπει να πολεμήσουμε με το δυνατότερο όπλο που έχουμε…ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!

Πρέπει να ηττηθεί κατά κράτος το ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ!

Έστω και την τελευταία στιγμή πολλά μπορούμε να πετύχουμε!Και μην με ρωτάτε γιατί θα ψηφίσω ΝΔ(που και αυτή στο ίδιο καζάνι βράζει)…Θα ψηφίσω ΝΔ για να καταψηφίσω τον ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ που μας κυβερνάει!

 

————————————————————————————————————————————————————————————–

 

YΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ : Επειδή βγήκαν κάποιοι και μας είπαν εθνικιστές και ακροδεξιούς και οτι υποστηρίζουμε τον Σαμαρά,ξεκαθαρίζω οτι όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου δρουν ανθελληνικώς ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ γιατί οι περισσότεροι είναι Εβραιόδουλοι.

Ο λόγος που τασσόμαστε υπερ του Σαμαρά στην συγκεκριμένη περίοδο και μόνο,είναι για να μην εκλεγεί σε όλες τις περιφέρειες το ΠΑΣΟΚ και ο κ.Παπανδρέου νομίσει και πάλι οτι έλαβε λαική εντολή.

Στόχος είναι να ισοβαθμιστούν οι δυνάμεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,ώστε έτσι να οδηγηθούμε  σε εθνικές εκλογές,για να δώσουμε μετέπειτα ενα γερό μαθημα σε ΟΛΑ τα κόμματα εντός βουλής!

Related Posts
0 Comments

No Comment.