Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Ξαφνικά όλοι θυμήθηκαν τα indymedia!

Έπρεπε  να δολοφονηθεί  ένας νέος άνθρωπος και μάλιστα δημοσιογράφος για να θυμηθούν  οι συνάδελφοί του  τους αλητήριους του indymedia  για τον ρόλο των οποίων και τις διαπλοκές τους έχουμε γράψει δεκάδες φορές σε αυτό το ιστολόγιο;
Γιατί δεν ασχολήθηκαν οι κοντυλοφόροι της “Νέας Τάξης Πραγμάτων” και οι …ιδεαλιστές  της “Νέας Εποχής” με αυτή την γάγγραινα  και με όσους  πολιτικούς και ακαδημαϊκούς την στηρίζουν και την προσέχουν;
Επειδή λοιπόν η λήθη είναι το απαραίτητο εργαλείο που χρησιμοποιούν όλοι αυτοί που καμώνονται  σήμερα τους τεθλιμένους απο τον  άδικο πράγματι χαμό του Σωκράτη Γκιόλια ,εμείς θα δημοσιεύσουμε  αποσπάσματα απο παλιές μας αναρτήσεις  σχετικές με τους αλήτες- εγκληματίες του indymedia:

Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ “INDYMEDIA”
Επειδή τον τελευταίο καιρό η επικαιρότητα έτσι όπως την διαμορφώνουν τα γραφεία τύπου (ΜΜΕ) της “Νέας Τάξης Πραγμάτων” ,έχει γίνει μια απέραντη χωματερή με τοξικά και δύσοσμα σκουπίδια ,δείτε το πιο κάτω video για να ξέρετε τουλάχιστον τι είναι και ποιοί κρύβονται πίσω απο το “Indymedia” που μερικοί μεταλλαγμένοι σοσιαλιστές και ρόζ επαναστάτες θέλουν να το πλασσάρουν για προοδευτικό.

Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2010

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ “Ο ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΙΔΕΩΝ” ΚΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΤΟΥ INDYMEDIA ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ 1939 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2010 Η ΙΔΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ .ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΟΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΥ.Η ΦΑΤΣΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ Η ΙΔΙΑ.

 


Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010
Καινούργια “επικήρυξη” απο το Indymedia
Θαυμάστε την “ελεύθερη διακίνηση ιδεών” που έπευσε να προστατεύσει ο πρύτανης του Πολυτεχνείου , η Διαμαντοπούλου και οι υπόλοιποι αριστεροδέξιοι βασιλοκομμουνιστές της βουλής.
Φασιστόμπατσε την γά…σες! από εν@ς 10:23μμ, Τρίτη 22 Ιουνίου 2010 Σε ξέρουμε! Γ***** Λ**************, μένει στο γουδί, οδηγεί μια aprilia smv 750 με πινακιδες *** ***, σκατόμπατσος που τον βάλαν στη δέλτα και καύ..σε! Ε τώρα μα…κα θα σε ξεκα…ουμε εμείς πού…η! Και την άλλη φορα πρόσεχε τι κάνεις στο νετ καφέ και μη ξεχνάς να κάνεις και log off βλαμμένο χοιρινό! Θα φάς καλά πουσ…κο! Να το θυμάσαι αυτό!
Μέχρι πότε η Ελληνική πολιτεία θα επιτρέπει να στοχοποιούνται αστυνομικοί;
Πότε επιτέλους θα κλήσει αυτή η “σφιγγοφωλιά”;;;
(για ευνόητους λόγους σβήσαμε από τη φωτογραφία και από το κείμενο τα στοιχεία του αστυνομικού)
stop-indymedia.blogspot.com

Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2009
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΙΩΚΟΜΕΝΩΝ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΩΝ ΤΟΥ Ε.Μ.Π

” Οι Πρυτανικές Αρχές απαντούν με επάρκεια και θέτουν τα ζητήματα στη σωστή τους βάση…Ζούμε σε μια ελεύθερη κοινωνία. Αλίμονο αν βάλουμε μπροστά το θέμα του φόβου. Νομίζω ότι πάνω από όλα είναι η ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης.”
Άννα Διαμαντοπούλου
υπουργός παιδείας
Την απάντηση  στην υπουργό  δίνει υπο μορφή σύστασης, ο μεγάλος μας ιστορικός Θουκυδίδης η ρήση του οποίου μας προτρέπει στην “δια βίου μόρφωση” αλλά …υπο όρους
“Φιλοκαλούμεν γαρ μετ’ ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας*.
*μτφ=πνευματική ασθένεια
Αν αυτή η τοποθέτηση-δήλωση συμπαράστασης στους  ποινικά διωκόμενους για “παράβαση καθήκοντος” (εξ αιτίας της ιδιότυπης “υπόθαλψης” των τρομοκρατών του indymedia) πρυτάνεις κai αντιπρυτάνεις του ΕΜΠ ,δεν αποτελεί παρέμβαση της υπουργού στο έργο της δικαιοσύνης,τότε ειλικρινά θα θέλαμε κάποιος έγκριτος νομικός να μας βοηθήσει στην ερμηνεία του όρου “παρέμβαση”.
Εύλογη λοιπόν η απορία μας  με την “σπουδή” της κ. Διαμαντοπούλου να “προκαταλάβει”  τις αποφάσεις των δικαστηρίων και να “αθωώσει” a priori  τους κυρίους της πρυτανείας

Για το θέμα του  indymedia και τον στρατηγικό ρόλο που παίζει αφ΄ενός στην προώθηση της εγκληματικότητας -τρομοκρατίας ,αφ΄ετέρου στη “παιδαγωγία” των  νέων στη βία και τη μισανθρωπία,έχουν μιλήσει και γράψει εκατοντάδες δημοκρατικοί συμπολίτες μας.
Δεν έχει στεγνώσει ακόμα  το μελάνι απο την απάντηση που έδωσε  ο αδιαμφισβήτητος φορέας πολιτισμού και δημοκρατικού φρονήματος Μίκης Θεοδωράκης,  στους αλητήριους των  “πυρήνων  της φωτιάς” οι οποίοι δια της μεθόδου της …“ελεύθερης διακίνησης ιδεών” made in Ε.Μ.Π and indymedia,τον αποκήρυξαν ,τον καθύβρισαν,τον καταδίκασαν και τον προκήρυξαν.
Αν υποθέσουμε ότι τα επιχειρήματα της  μεγάλης “παρέας”  με τους γνωστούς …πνευματικούς και άλλους “μυστικούς” δεσμούς είναι σωστά, τότε θα πρέπει να επανεξετάσουμε  τις απόψεις μας για την ελευθερία και την δημοκρατία.Ο πιο αδαής και “ακατήχητος” στις πολιτικές ιδεολογίες και τα πολιτεύματα, ξέρει ότι η δημοκρατία είναι ένα σύστημα  που έλκει την καταγωγή του απο την Αρχαία Ελλάδα και του οποίου τα βασικά χαρακτηριστικά είναι ο σεβασμός στην ελευθερία και το αυτεξούσιο του πολίτη τον οποίο  θέλει ενεργό και συμμετέχοντα στα κοινά υπο τον όρο  ότι και εκείνος θα σέβεται την ελευθερία και το αυτεξούσιο των συμπολιτών του και θα κάνει το πάν ώστε να τηρούνται οι νόμοι,  είτε αυτοί προέρχονται απο έγγραφους θεσμοθετημένους κώδικες ,είτε  αποτελούν κοινώς αποδεκτά συστατικά στοιχεία του εθιμικού δικαίου.
Με την λογική που εισάγεται απο τον ιδεολογικο-φιλοσοφικό χώρο της “Λέσχης Μπίλντερμπεργκ”,όλα τα αντικειμενικά γνωρίσματα της Δημοκρατίας, μετασχηματίζονται σε έναν άμορφο χυλό  γενικών απόψεων τις οποίες μάλιστα μπορεί ο κάθε ένας  να διαστέλλει ή να συστέλλει κατα το δοκούν.
Στό τέλος αυτών των  “μετασχηματισμών” και των ερμηνευτικών “αυξομειώσεων” δεν απομένει ούτε ίχνος απο τα  αληθινά συστατικά της Δημοκρατίας και το “λευκό ένδυμα” δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ούτε για σφουγγαρόπανο.Αυτές οι γλυκανάλατες και λαθραίες επικλήσεις  μιάς δήθεν ελευθερίας που στην πραγματικότητα είναι μια  τυραννία μεταμφιεσμένη,στόχο έχουν την προσβολή του σώματος της Δημοκρατίας που είναι ο λαός.Ακριβώς με την ίδια υποκρισία ξεκίνησαν κάποτε και οι σταυροφόροι για να αιματοκυλίσουν εν ονόματι Κάποιου που δεν πίστευαν .ομόθρησκους και αλλόθρησκους λαούς.
Επειδή κυρία Διαμαντοπούλου εδώ γεννήθηκε η Δημοκρατία  αναγκαστικά πάλι θα χρησιμοποιήσουμε κάτι απο τα …παλιά (φροντίστε μόνο να σας το μεταφράσει κάποιος φιλόλογος και όχι κανένας ψυχολόγος  μισέλληνας γενικός γραμματέας):
“Ου προσποιείσθαι δει φιλοσοφείν αλλ’ όντως φιλοσοφείν. Ου γαρ προσδεόμεθα του δοκείν υγιαίνειν αλλά του  κατ’ αλήθειαν υγιαίνειν.”
(Επίκουρος)
(Εμείς σας δώσαμε ένα μικρό  δείγμα  απο  αυτά που γράψαμε   στο παρελθόν για  το Indymedia .Τις υπόλοιπες σχετικές  αναρτήσεις αν θέλετε να τις διαβάσετε  κάντε τον κόπο να τις βρείτε στις “ετικέτες” ή στο αρχείο  του ιστολογίου μας )

http://klassikoperiptosi.blogspot.com

Related Posts
0 Comments

No Comment.