Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Winston Churchill για τους Εβραίους . Άρθρο του 1920 στην Sunday Herald


Διαβάστε παρακάτω το πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Churchill που δυστυχώς είναι στα Αγγλικά.
Περιγράφει την διείσδυση των Εβραίων στην πολιτική και κλείνει με την … ευχή να αποκτήσουν ένα κράτος στην Παλαιστίνη.Ήταν 1920 και η μηχανή των Εβραίων είχε ήδη πάρει μπρος για το Ισραήλ. Αυτό το άρθρο σε συνάρτηση με την χρηματοδότηση των Ναζί και των Γερμανικών βιομηχανιών που κατασκεύασαν την πολεμική μηχανή του Χίτλερ από τον Αμερικάνο (!) παππού του George Bush που λεγόταν Prescott Bush με κεφάλαια Εβραίων (!) Τραπεζιτών (Rockefeller) θα μας ανοίξει μερικές απαγορευμένες “πόρτες” της ελεγχόμενης σκέψης μας.
Οι ίδιες τράπεζες που χρηματοδότησαν τους ναζί ήταν αυτές που κράτησαν ζωντανό τον “κόκκινο” μπαμπούλα της Σοβιετικής Ένωσης , δημιούργημα Εβραίων (!) “φιλοσόφων”, κατά τον ψυχρό πόλεμο. Ο Στάλιν εκδίωξε τον Εβραίο Τρότσκι ο οποίος βρήκε καταφύγιο στο ΜΕΞΙΚΟ , στο σπίτι του ζωγράφου και Εβραίου Diego Rivera (φίλος του Εβραίου Αμερικάνου Rockefeller) και της Εβραίας Frieda Kahlo όπου τελικά δολοφονήθηκε .

Ενδεικτικά αν πάρουμε τα παραπάνω ονόματα που αναφέρονται στο 2ο Κονγκρέσο των Βόρειων Σοβιέτ:
Moisei Uritsky – Εβραίος ,
Leon Trotsky – Εβραίος ,
Yakov Sverdlov – Εβραίος ,
Grigory Zinoviev – Εβραίος ,
Mikhail Lashevich – Εβραίος .
Τρελές συμπτώσεις …
Η “αυθόρμητη” επανάσταση στη Ρωσία, η δολοφονία των Ρομανώφ και η άνοδος στην εξουσία Εβραίων Μπολσεβίκων είχε ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ με την αντισημιτική στάση και τους διωγμούς των Εβραίων από τους ΚΛΑΣΙΚΑ … “ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ” και φυσικά ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ αλλά Χριστιανούς Ορθόδοξους Ρομανόφ.
Την εντολή εκτέλεσης υπέγραψε ο Εβραίος Yakov Sverdlov και την εκτέλεση πραγματοποίησε ο Εβραίος Yakov Yurovsky. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ “ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ” ΜΙΛΑΜΕ … όταν πιάνουμε το θέμα … των Εβραίων.
Με τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης που πέτυχαν οι Αμερικάνοι με τον πράκτορα Γκορμπατσόφ… και τον “θάνατο” του κόκκινου μπαμπούλα… οι Εβραίοι τραπεζίτες χρηματοδότησαν την αναβίωση του μαύρου Χιτλερικού μπαμπούλα.

… Εβραίοι ήταν και οργανωτές του Κομμουνιστικού κινήματος στη ΑΜΕΡΙΚΗ …
Εβραίοι και ομοφυλόφιλοι ήταν και οι εχθροί του Χίτλερ στη Γερμανία ΠΡΙΝ εκδηλωθεί ο κρατικός αντισημιτισμός.
Την τεχνολογία κατασκευής ΑΤΟΜΙΚΗΣ βόμβας την έδωσε στους Αμερικάνος ένας Εβραίος , ο γνωστός J.Robert Oppenheimer ….

Χωρίς να χάσουν χρόνο οι Αμερικάνοι έριξαν 2 τεμάχια σε άμαχους Ιαπωνέζους τους οποίους υποδούλωσαν έκτοτε. Επειδή όμως η ΑΤΟΜΙΚΗ βόμβα στα χέρια μίας μόνο υπερδύναμης ΔΕΝ παράγει ΕΞΤΡΑ τζίρο στις τράπεζες των Εβραίων … κάποιοι ΕΠΙΣΗΣ Εβραίοι (!)
φρόντισαν ώστε αυτή η τεχνολογία να μεταφερθεί και στην Σοβιετική Ένωση (!) προκειμένου να αρχίσει μία ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ κούρσα εξοπλισμών με ασύλληπτο κόστος δεδομένου ότι μιλάμε για ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ κλπ (βλέπε φώτο. κάτω).

Σήμερα τα κεφάλαια και τα ΜΜΕ στη Ρωσία βρίσκονται ΠΑΛΙ σε χέρια Εβραίων (οι λεγόμενοι Ολιγάρχες)

Τελικά μήπως κάποιοι έστησαν μία τεράστια παγκόσμια παράσταση όπου εχθροί και φίλοι είναι απλά μαριονέτες προγραμματισμένες να ΑΛΛΗΛΟΜΙΣΙΟΥΝΤΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ , να αντιμάχονται οι μεν τους δε ,και να παράγουν τεράστιους τζίρους αλλά και ανθρώπινες “παράπλευρες” απώλειες, προκειμένου αυτοί οι κάποιοι να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη τους , άρα και την εξουσία τους επάνω στον πλανήτη ; Μήπως ζούμε σ’ έναν κόσμο που σύρεται προς ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ κατεύθυνση χωρίς καμία αντίσταση από μία εθνο-θρησκευτική ομάδα άρρωστη με την εξουσία και τον πλούτο και που τα μέλη της είναι πεπεισμένα ότι ανήκουν σε ΘΕΟΣΤΑΛΤΗ ΕΚΛΕΚΤΗ ΦΥΛΗ την οποία κρατούν ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ καθαρή από προσμίξεις με ημίαιμους όπως εμείς; Για όσους ημίαιμους θέλουν να πλησιάσουν στα μυστικά της εξουσίας των Εβραίων… οι ίδιοι φρόντισαν να υπάρχει η Μασονία στην οποία ορκίζονται πίστη κι εχεμύθεια και η οποία είναι γνωστό ότι ελέγχεται από τους Εβραίους. Χρησιμοποιεί άλλωστε Εβραϊκά σύμβολα όπως το αστέρι του Δαυίδ και κάνει αναφορά στο ναό του Σολομώντος..

Τα τελευταία χρόνια κατάφεραν να πραγματοποιήσουν μία ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ στην Παλαιστίνη που φαίνεται και στο παραπάνω διάγραμμα χωρίς ποτέ να βρουν ΚΑΝΕΝΑΝ εχθρό πραγματικά απέναντί τους.

Βέβαια όσο ο πιο διαδεδομένος θεός λέγεται Χριστός και είναι Εβραϊκής καταγωγής τα πράγματα πάνε καλά. Εάν ο Θεός λέγεται Αλάχ … τότε το δάχτυλο των Εβραίων στη σκανδάλη αποκτάει μία έντονη κινητικότητα που την βίωσαν οι Τούρκοι πριν λίγες μέρες. Βέβαια υπάρχει πρόβλημα και με τους αντισημίτες οπότε γνωστοί “φιλάνθρωποι” κι “αντισιωνιστές” όπως ο Εβραίος George Soros πληρώνουν αρκετά χρήματα σε κατά τόπους Ισραηλιτικές οργανώσεις κι άλλους πράκτορες να σέρνουν στα δικαστήρια όσους τολμήσουν να πουν το παραμικρό ενάντια στους Εβραίους. Επιπλέον οι ίδιοι τραπεζίτες κι αρπακτικά του πλούτου και της ευτυχίας του κοσμάκη χρηματοδοτούν συστηματικά αριστερές οργανώσεις οι οποίες καλλιεργούν ΩΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ τον αντιφασισμό ενώ επαναφέρουν σταθερά στο προσκήνιο την σβάστιγκα , πολύ περισσότερο από τους ίδιους τους νεοναζί. Οι ίδιοι Εβραίοι παραγωγοί ταινιών και ντοκιμαντέρ έχουν ασχοληθεί με τον Χίτλερ πολύ περισσότερο απ’ ότι ο ίδιος ασχολήθηκε με τον εαυτό του κι έτσι πλανάται από πάνω μας συνεχώς η απειλή να ΜΗΝ μας ταυτίσουν με τον σχιζοφρενή Χίτλερ σε περίπτωση που διαμορφώσουμε μία συγκροτημένη και λογική σκέψη γύρω από τους Εβραίους.

Είναι σημαντικό για τους Εβραίους να μην αφήνουν ΤΙΠΟΤΑ στην τύχη. Διαβάστε ΕΔΩ αλλά κι ΕΔΩ δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναρτήσεις που αφορούν τη διασύνδεση Μακεδονικού, της Επανάστασης στη Ρωσία και τη μικρασιατική καταστροφή με Εβραικές χρηματοδοτήσεις. Περιέργως και οι Μασόνοι καυχόνται για την συμμετοχή τους σε πολλές “επαναστάσεις” (Γαλλική, Ελληνική κλπ). . .

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή  http://macedonia-greece.blogspot.com/

Related Posts
0 Comments

No Comment.