Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Τον έκαψαν και βίασαν την γυναίκα του επειδή ήταν Χριστιανός

Η δίωξη χριστιανών στο Πακιστάν είναι να γίνει πολύ σκληρή και πολύ θανατηφόρος. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πλέον ασφαλές να είσαι Χριστιανός στο Πακιστάν πια.

Ένας Χριστιανός άνθρωπος στο Πουντζάμπ επαρχία του Πακιστάν κυριολεκτικά παλεύει για τη ζωή του μετά από επίθεση των ηγετών μουσουλμάνων, που υποστηρίζονταν από την αστυνομία, που τον έκαψαν τον ζωντανό επειδή αρνήθηκαν να ασπαστεί το Ισλάμ, ενώ η γυναίκα του, βιάστηκε από αστυνομικούς. Αυτό το περιστατικό, το οποίο πραγματοποιήθηκε την 19η Μαρτίου, είναι μόνο το τελευταίο σε μια σειρά από θανατηφόρες επιθέσεις σε βάρος χριστιανών στο Πακιστάν.

Εικόνα

Το όνομα του ανθρώπου είναι Arshed Masih, και σύμφωνα με τις εκθέσεις ισλαμιστές απο ριζοσπάστες προσπάθησαν να τον κάψουν ζωντανό μπροστά από ένα αστυνομικό τμήμα στην πόλη Ραβαλπίντι.

Εκανε η αστυνομία τίποτα για να προστατεύσει το χριστιανικό άνθρωπο;

Οχι, η αστυνομία ήταν πολύ απασχολημένη βιάζοντας τη γυναίκα του.

Το 80 τοις εκατό του σώματός του έχει καεί και αυτός προσπαθεί να μείνει ζωντανός.

Το πιο θλιβερό είναι ότι τα 3 παιδιά τους (που κυμαίνονται στην ηλικία από 7 έως 12) σύμφωνα πληροφορίες αναγκάστηκαν να παρακολουθούν τις επιθέσεις από τους γονείς τους.

Προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι τον Ιανουάριο οι ηγέτες των ισλαμιστών στην περιοχή ζήτησαν απο τον Arshed να ασπαστούν το Ισλάμ με ολόκληρη την οικογένειά του.

Οταν ο Arshed απέρριψε το αίτημά τους, η ομάδα απο τους ισλαμιστές ηγέτες τον απείλησαν σύμφωνα με πληροφορίες, με «τρομερές συνέπειες».

Προφανώς ήταν αρκετά σοβαρές.

Αλλά αυτό είναι απλώς η τελευταία σε μια σειρά απο επιθέσεις σε βάρος χριστιανών στο Πακιστάν πρόσφατα.

Ένα άλλο παράδειγμα έγινε πρωτοσέλιδο στον κόσμο λίγο παλιότερα. Ενα χριστιανικό ζευγάρι στο Πακιστάν καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκιση για επαφή με το Κοράνιο χωρίς το σωστό πλύσιμο των χεριών τους πρώτα.


Related Posts
0 Comments

No Comment.