Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Το τζαμί άνοιξε την όρεξη στους μουσουλμάνους για αλληλομαχαιρώματα

Το τζαμί άνοιξε την όρεξη στους μουσουλμάνους για αλληλομαχαιρώματα. «Να φοβάστε τους Ουχαμπί» που είναι οι φανατικοί Σουνίτες τονίζει στο Hellas force μέλος της Σιιτικής κοινότητας .

Το μεγάλο πρόβλημα λίγο πριν την έναρξη των διαδικασιών για το περιβόητο τζαμί της Αθήνας ,άρχισε να φαίνεται εντονότατα με τις διαμάχες των Σιιτών και Σουνιτών Μουσουλμάνων.
Διαμάχες που ξεκίνησαν από τις κοινότητές τους στην Ελλάδα αναφορικά με το ποιος τελικά θα διοικεί το τζαμί που αναμένεται να χτιστεί. Πως θα ορίζουν τον χρόνο προσευχής τους και πως θα μοιράζονται το τζαμί στη διάρκεια της μέρας .

Τους άνοιξε η όρεξη με το ένα τζαμί και τώρα προσπαθούν να εδραιωθούν ζητώντας και άλλες διευκολύνσεις.

Οι Σιίτες που είναι μικρότερη κοινότητα στην Ελλάδα ξέρουν ότι την δύναμη την έχουν οι Σουνίτες τους οποίους μάλιστα φοβούνται σε μεγάλο ποσοστό διότι θεωρούν ότι οι φανατικοί που αγγίζουν τον τζιχαντισμό έχουν τις ρίζες τους στους Σουνίτες μουσουλμάνους.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα το γεγονός ότι η αστυνομία έκλεισε πρόσφατα τζαμιά στο κέντρο της Αθήνας που ανήκαν σε Σουνίτες .

Οι Σουνίτες που προσπαθούν να αποφύγουν αυτήν την κατηγορία φανατικών που τρέφονται στους κόλπους τους ζητούν παράλληλα με τους Σιίτες να βρεθούν διαφορετικοί χώροι προσευχής και όχι ένα και μοναδικό τζαμί όπως ετοιμάζονται να κάνουν στην Αθήνα .

«Ποιος θα πρωτοπροσευχηθεί σε αυτό το τζαμί και πως θα κρατήσουμε ειρήνη μεταξύ μας όταν θα πρέπει την ίδια ώρα να απευθύνουμε στον Αλλάχ διαφορετικές προσευχές. Το πρόβλημά μας δεν λύνεται με ένα τζαμί αλλά με δύο και τρία ίσως και τέσσερα . Προσευχόμαστε 5 φορές την ημέρα πως θα πηγαίνουμε στην άκρη της Αθήνας αν ζούμε εκδιαμέτρου αντίθετα;

Ύστερα γιατί πρέπει να χρεωνόμαστε την εγκληματική φυσιογνωμία κάποιων σουνιτών που ήρθαν εδώ με γραβάτα και κοστούμι και μετά μεταλλάσσονται σε σκληροπυρηνικούς Τζιχαντιστές.» αυτή είναι η εξομολόγηση μέλους της κοινότητας των Σιιτών μουσουλμάνων στο hellas force. Σύμφωνα με τον Φ. Αμπτ η κοινωνία της Αθήνας και γενικότερα της Ελλάδας δεν ξέρει που να στρέψει την προσοχή της σωστά . «Τους τζιχαντιστές τους ψάχνετε ανάμεσα σε πρόσφυγες και λαθρομετανάστες , λάθος μεγάλο .

Οι Τζιχαντιστές έρχονται στην χώρα σας με κοστούμια και βίζες κανονικά και με το νόμο . Αυτοί είναι οι απεσταλμένοι των σκληροπυρηνικών ομάδων . Μορφώνονται κι εκπαιδεύονται στην Ευρώπη και στην Αμερική και μετά έρχονται στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες που σχεδιάζουν να δράσουν .

Δεν έρχονται τυχαία κακομοίρηδες και πεινασμένοι. Έρχονται επί τούτου. Έκλεισαν πρόσφατα τζαμιά στο κέντρο της Αθήνας ξέρετε γιατί ; Γιατί εκεί μέσα γινόταν εκπαίδευση από κάποιους τέτοιους που ήρθαν από το εξωτερικό και άρχισαν δουλειά . Να φοβάστε τους «Ουαχαμπί» τους φανατικούς σουνίτες μουσουλμάνους δηλαδή . Αυτούς να φοβάστε . Αυτοί είναι οι εντεταλμένοι των εγκληματικών οργανώσεων που κάποτε λέγαμε Ταλιμπάν μετά Αλ Κάιντα και τώρα Τζιχάντ.

Αν δεν γίνει κάτι να καθαρίσει το κακό τώρα θα τους βρούμε μπροστά μας όλοι ,κι εσείς οι Χριστιανοί κι εμείς οι Σιίτες , Θέλουν να σφάζουν τους Χριστιανούς αλλά και τους Σιίτες.»

 

 

http://www.hellasforce.com/blog/apoklistiko-tzami-stin-athina-sounites-siites/

Related Posts
0 Comments

No Comment.