Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Ερχεται το τέλος της Ελλάδος ;

Έρχεται η ώρα της δικαίωσης των λεγόμενων μας.

Την στιγμή που το Λ.Α.Ο.Σ βάζει όλους εμάς να μαζεύουμε υπογραφές για το δημοψήφισμα ,την ίδια ώρα από το site του ο Άδωνις Γεωργιάδης αρχίζει να μας προετοιμάζει για την ήττα που έρχεται. Ναι έρχεται το τέλος της Ελλάδος . Λυπούμαι που σας το λέω αγαπητοί συνέλληνες. Ξεχάστε το δημοψήφισμα, ξεχάστε την απόσυρση του νόμου. Στην καλύτερη περίπτωση να ελπίζετε σε μια βελτίωση του νομοσχεδίου. Τα 3 χρόνια φοίτησης να γίνουν 6….και άλλες μερικές βελτιώσεις σε μερικές υποπαραγράφους του νόμου. Δηλαδή αντί να δώσουμε ιθαγένεια σε 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες θα δώσουμε σε 1,5 εκατομμύριο. Και θα είμαστε και ευχαριστημένοι. Το δήλωσε και ο κύριος Λεωνίδας Γεωργιάδης σήμερα το μεσημέρι στην τηλεοπτική του εκπομπή μετά του αδερφού του. ”Μην περιμένετε δημοψήφισμα. Μαζεύουμε τις υπογραφές για να πούμε στις επόμενες γενιές ότι κάναμε κάτι και εμείς” ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΩ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΕ….ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ.
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ. Ε ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ…..ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.
ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ….
Είναι δεδομένο μετά από τις πρώτες αυτές εντυπώσεις ότι στην μάχη, που μόλις τώρα ξεκίνησε, έχουμε τον κόσμο με το μέρος μας και αν αυξήσουμε την πίεση θα έχουμε επιτύχει συγκεκριμένα αποτελέσματα. Πιστεύω ακράδαντα ότι είτε θα δεχθούν το Δημοψήφισμα (το λιγότερο πιθανόν), είτε θα πάρουν πίσω το νομοσχέδιο (λίγο πιο πιθανόν), είτε θα το αλλάξουν πάρα μα πάρα πολύ, υπό τον φόβο των γενικών αντιδράσεων (το πιθανότερο).
http://www.adonisgeorgiadis.gr/wordpress/?p=61

http://ventetta.blogspot.com/2010/01/blog-post_8135.html

Όταν εμείς λέγαμε και λέμε ότι ο πολιτικάντης και οι συν αυτω τα έχουν ξεπουλήσει για το χρήμα όλα, και ότι είναι βαλτοί από ανθελληνικά κέντρα για την μη πραγματοποίηση και γελιοποίηση, του όποιου πιθανού πατριωτικού κινήματος ήθελε προκύψει, κάποιοι βιάστηκαν να μας λοιδορήσουν .Σε λίγο θα δεχτούν και τα …επίχειρα  Είχαμε γράψει: Το άτομο είναι ότι ποιο λασπώδες ίζημα έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια, ο πολιτικός βόθρος της χώρας. Εμείς από την πρώτη στιγμή που καταλάβαμε τον επαίσχυντο ρόλο του Καραγκιοζοφέρη προσπαθήσαμε, και προσπαθούμε με πάνω από διακόσια πόστ, που ίσως και μερικές φορές να φάνηκαν κουραστικά σε κάποιους. Δεν είναι όμως εύκολο να ξεσκεπάσεις τον ρόλο κάποιου που το σύστημα τον πατρονάρει άγρια. Αυτό όμως δεν μας κάνει να εγκαταλείψουμε την όλη προσπάθεια διότι τον θεωρούμε ίσως, και τον μεγαλύτερο κίνδυνο όλων, λόγω του «ευαίσθητου χώρου» που του ανάθεσαν οι αγγλοαμερικανοεβραίοι να τον έχει, υπό διάλυση. Όταν σηκώσαμε αυτή την φωτογραφία προεκλογικά, μερικοί βιάστηκαν να μας κατηγορήσουν .Δυστυχώς όμως για αυτούς και την χώρα, δικαιωθήκαμε από τα μετέπειτα γεγονότα, διότι εμείς ΞΕΡΑΜΕ ότι αυτή ήταν η αλήθεια. Πρέπει να μάθει ο λαός τον βρώμικο ρόλο-αποστολή αυτού του αργυρώνητου και ασυνείδητου ανθέλληνα πολιτικάντη, και των άσχετων, βολεψάκηδων, τυχαρπαστων, και χαμηλού πολιτικού επιπέδου συν αυτω. Μακάρι να ήταν όλοι τόσο καθαροί στις θέσεις –απόψεις όπως είμαστε εμείς έναντι των αναγνωστών τους. Με χαρά βλέπουμε ότι τώρα τελευταία, αρχίζουν και άλλοι να συνειδητοποιούν τον βρώμικο ρόλο του Καρατζαφέρη, για τον πατριωτικό χώρο στην Ελλάδα.

 

http://ixnos1.blogspot.com/

Related Posts
0 Comments

No Comment.