Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Τo facebook σε “παρακολουθεί”

Να ποιόν τρόπο βρήκε ο εμπνευστής του facebook Μάρκ Ζάκερμπεργκ για να ανακόψει την πτωτική πορεία της μετοχής του που είχε χάσει το μισό της αξίας της. Μια δήλωσή του σε ένα συνέδριο στο Σαν Φραντσίσκο φαίνεται αρκετή για να αναστρέψει το πολύ κακό κλίμα που είχε κατατάξει τη μετοχή σε χρηματιστηριακή φούσκα και μάλιστα να του αποφέρει κέρδη ύψους 6,8 δισ δολαρίων.Η μετοχή της Facebook Inc. έκλεισε το βράδυ της Παρασκευής στα 22 δολάρια, γεγονός που μεταφράζεται σε αύξηση της χρηματιστηριακής αξίας της εταιρείας κατά 6,785 δισ. δολάρια από την Τρίτη.Η πρώτη απόπειρα πριν δύο εβδομάδες δεν ήταν αρκετή παρά τη διαβεβαίωση ότι δεν θα πουλήσει μετοχές της εταιρίες για τουλάχιστον ένα χρόνο. 

 
Οι επενδυτές φάνηκε να ικανοποιούνται μετά από μια δήλωση που σίγουρα έχει πολλές προεκτάσεις. Ο  Ζάκερμπεργκ παρουσίασε μια νέα υπηρεσία που θα δίνει τη δυνατότητα στους διαφημιστές να προσεγγίζουν τους χρήστες του Facebook.
 
Το Facebook Ad Exchange θα δίνει τη δυνατότητα στους διαφημιστές να ανιχνεύουν τις πρόσφατες αναζητήσεις στο Ιντερνετ του κάθε μέλους,  ώστε να μπορεί να κάνουν πιο στοχευμένες διαφημίσεις.
 
Αν και αυτό χρησιμοποιείται και από άλλες ηλεκτρονικές υπηρεσίες οι δυνατότητες που θα δώσει στους διαφημιστές αυτού του τύπου η  παρακολούθηση” θα είναι πάρα πολλές καθώς θα μπορούν να ανιχνεύουν τους 1 δισεκατομμύριο χρήστες του!!! 
 
 
 
Related Posts
0 Comments

No Comment.