Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Το Facebook: Όλη η αλήθεια…

Aκόμα μία … σύμπτωση.

Ενώ ΜΟΝΟ το 2,2% των Αμερικανών είναι Εβραίοι…στο Κονγκρέσο οι Εβραίοι καταλαμβάνουν τις 13 από τις 100 έδρες! ΤΟ ΠΙΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΟΝΓΚΡΕΣΟ που είχε ποτέ η Αμερική. Σύμπτωση επίσης ήταν ότι 4 στους 5 που στόχευσαν στην ΠΤΩΧΕΥΣΗ της Ελληνικής οικονομίας ήταν επίσης Εβραίοι .Και ΜΗΝ νομίζετε ότι είμαι ρατσιστής διότι εγώ ΔΕΝ πιστεύω ότι ανήκω σε κάποια ΕΚΛΕΚΤΗ ΦΥΛΗ. Αντίθετα οι Εβραίοι, ασχέτου καταγωγής, ηδονίζονται όταν καταλαμβάνουν θέσεις εξουσίας σε ολόκληρο τον κόσμο καθώς και στις λίστες των πλουσιοτέρων ανθρώπων του πλανήτη. Οι ίδιοι έχουν γεμίσει το διαδίκτυο με ΛΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΩΝ … ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΩΝ, Αμερικανών πολιτικών, καθώς και με Εβραϊκές λίστες ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ που χρησιμεύουν για … ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ κι ΑΛΛΗΛΟΫΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.

Και μιας που αναφέραμε την επίκαιρη αυτή λέξη δείτε το παρακάτω video … ειδικά εσείς ΧΡΗΣΤΕΣ του FACEBOOK , που νομίζετε ότι πρόκειται για μία «φοιτητική» ιδέα ενός (κοίτα σύμπτωση!) Εβραίου 26 ετών (!) που λέγεται Mark Zuckerberg . Τώρα δηλώνει άθεος …άλλα ήταν μέλος της Εβραϊκής αδελφότητας Alpha Epsilon Pi. O «λαμπρός» αυτός νέος…μας λένε ότι διαθέτει περιουσία ύψους 2.000.000.000 (2ΔΙΣ) δολαρίων … κι αυτή είναι άλλη μία ιστορία επιτυχίας ενός «πανέξυπνου» ανθρώπου που είχε μία «πρωτότυπη» ιδέα κι έγινε δισεκατομυριούχος σε μηδενικό χρόνο… και κατά σύμπτωση είναι και Εβραίος όπως και ο JAMES BREYER που επένδυσε στο Facebook όπως θα δείτε και στο video παρακάτω.

Βέβαια ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι τυχαίο.Προσπαθήσετε να θυμηθείτε αν έχει ποτέ αναφερθεί σε δελτία ειδήσεων το όνομα ΑΛΛΗΣ ιστοσελίδας εκτός από το FACEBOOK. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ… αν ακούσατε το όνομα ΑΛΛΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ … όπως για παράδειγμα ΑΥΤΗΣ στην οποία δημοσιεύονται οι ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ των ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ επιθέσεων όταν δεν πάνε στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥCIA. Υπάρχουν χιλιάδες διαδικτυακοί χώροι ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ…ακόμα και ελληνικοί.Κι όμως τα δελτία ειδήσεων, των μεγάλων καναλιών σε ώρες υψηλής τηλεθέασης ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ FACEBOOK και SEX & THE CITY.

Κι ενώ οι εταιρίες που μας παρέχουν τις υπηρεσίες email μας προτείνουν να ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ τους κωδικούς πρόσβασης τακτικά για την αποφυγή υποκλοπής των προσωπικών μας πληροφοριών, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ανα τον πλανήτη παρέδωσαν τους κωδικούς πρόσβασης των λογαριασμών του email τους … στο FACEBOOK το οποίο μάλιστα εξουσιοδότησαν με την εγγραφή τους να χρησιμοποιεί και να ΠΟΥΛΑΕΙ ότι του κατέβει από τις πληροφορίες που συλλέγει!!! Κάποτε κάποιος είπε αφελώς: «Ε και;;;» … Και η απάντηση είναι … «Στο βάθος χούντα!» …

Αρχίστε με το FACEBOOK που έχει καταγράψει παγκοσμίως ΠΟΙΟΣ έχει φίλο ΠΟΙΟΝ κι αν του αρέσουν οι γυναίκες, οι ελιές κι οι Παλαιστίνιοι,
προσθέστε τις νέες ταυτότητες και διαβατήρια με ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ χαρακτηριστικά,
προσθέστε τη λήψη στοιχείων DNA απ’οποιονδήποτε καταδικαστεί σε 4 μήνες φυλάκιση,
προσθέστε τη δυνατότητα να παραβιάζουν την πόρτα του σπιτιού σας για απλό πλημμέλημα,
προσθέστε ότι όλα τα τηλέφωνα (κινητα & σταθερά) είναι πλέον ΕΠΩΝΥΜΑ και μπορούν να παρακαλοθούνται κατά χιλιάδες ακόμα κι αυτά της κυβέρνησης ,
προσθέστε την ευκολία με την οποία βρέθηκαν σε μία νύκτα Πακιστανοί κάτοικοι Αθήνας … να βασανίζονται απάνθρωπα στο Γκουντάναμο των ΗΠΑ για μήνες ολόκληρους…
και μετά αναρωτηθείτε ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ εάν μία μέρα οι ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ αποφασίσουν να εγκαταστήσουν μία χούντα, όπως έκαναν παλιότερα με τον Παπαδόπουλο.

Όλες αυτές οι νομοθετικές ρυθμίσεις για λόγους «ασφαλείας», που πέρασαν γρήγορα, στα μουλωχτά και ΧΩΡΙΣ να μας ρωτήσουν ή να απαιτήσουμε είναι ακριβώς ότι χρειάζεται ένα απολυταρχικό καθεστώς που θα έρθει για να μείνει και μάλιστα για ΠΑΝΤΑ.
Στο λαϊκό αίτημα για ΚΑΘΑΡΣΗ και ΦΥΛΑΚΙΣΗ των ΚΛΕΦΤΩΝ του δημοσίου πλούτου… οι πολιτικοί μας … απλά φλυαρούν στα κανάλια…ενώ για την παραβίαση στοιχειωδών ελευθεριών νομοθέτησαν νύχτα και χωρίς ποτέ να μας ρωτήσουν.

Κι αυτό γιατι έρχονται μέρες που χιλιάδες άνθρωποι θα απολυθούν και θα πεινάσουν. Κι αν οι πεινασμένοι οργανωθούν τα πράγματα γίνονται δύσκολα για τα λαμόγια. Κι αυτός είναι ο λόγος που αντί να νομοθετούν ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ…νομοθετούν κατά της επικοινωνίας, της δικτύωσης, της μετακίνησης και της οργάνωσης. Οι μόνοι που διευκολύνονται από τα λαμόγια είναι οι δήθεν αναρχικοί του INDYMEDIA των οποίων ΟΛΕΣ οι δράσεις…συμβαδίζουν ΑΠΟΛΥΤΑ με την Αμερικάνικη Εξωτερική Πολιτική του CFR.

http://macedonia-greece.blogspot.com/

Related Posts
0 Comments

No Comment.