Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

To Bohemian Club

 Το άρθρο αναρτήθηκε πρώτη φορά στον Κόκκινο Ουρανό

 

Weaving Spiders Come Not Here“.

Αυτό είναι τo «μότο» του “Club” των “Bohemians”, που σε ελεύθερη μετάφραση, σημαίνει «Οι Δολοπλόκοι δεν Μπαίνουν Εδώ».

Για πολλές δεκαετίες η πληροφορία ότι «διάσημοι πολιτικοί, καλλιτέχνες και μεγαλοεπιχειρηματίες μαζεύονται κάθε χρόνο σε ένα δάσος της Καλιφόρνιας και κάνουν «σατανιστικές τελετές» αντιμετωπίζονταν ως θεωρία κάποιων τρελών ή κάποιων αθεράπευτων “συνωμοσιολόγων”.

Χρειάστηκε να έρθει το 2000 για να επιβεβαιωθεί ο θρύλος. Τότε, στις 15 Ιουλίου, κατάφερε να εισβάλλει, ακάλεστος βέβαια, στο Bohemian Grove, την ημέρα του High Jinx, ο μαχητικός αμερικάνος δημοσιογράφος Alex Jones (γνωστός πολέμιος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης ή κατά άλλους «συνομωσιολόγος» – φωτο) και ο κάμεραμαν Mike Hanson, οι οποίοι με κρυμμένες κάμερες, έγιναν οι πρώτοι άνθρωποι που μπόρεσαν και εισχωρήσουν στο Bohemian Grove και να βιντεοσκοπήσουν την τελετή του “Cremation of Care”.

Με αυτό το υλικό ο Jones έφτιαξε το βίντεο – ντοκουμέντο Dark Secrets: Inside the Bohemian Grove («Σκοτεινά Μυστικά: Μέσα στο Bohemian Grove»).

(Ολόκληρο το ντοκουμέντο & και τα σχόλια του Jones, μπορείτε να το δείτε στο Youtube)

Το χρονικό του Jones μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα του http://www.infowars.com/ και στην διεύθυνση http://www.infowars.com/bg_story_template.html

 

Ο πολύ πιο μετριοπαθής Βρετανός δημοσιογράφος Jon Ronson (φωτο) του αγγλικού καναλιού Channel 4”, o οποίος παρακολούθησε και αυτός την τελετή μαζί με τον Jones, δεν έχει την ίδια άποψη για το τι παρακολούθησε στο Bohemian Grove.

Ο Ronson δημοσίευσε τις περιπέτειές του στο βιβλίο “Them, Adventures with Extremists” («Εκείνοι, Περιπέτειες με Ακραίους Ανθρώπους»).

Εκεί περιγράφει την ίδια τελετή, αλλά με χρώματα που θυμίζουν περισσότερο μια καλιφορνέζικη εκκεντρική «τελετή», όπως εκείνες τις ψευτοτελετές που κάνουν οι αγγλοσάξονες φοιτητές στους ξενώνες τους για να διασκεδάσουν, αλλά και να «ψαρώσουν» τους νέους συμφοιτητές τους.

Σ’ αυτό συνηγορεί και το γεγονός ότι το Cremation of Careσυμβαίνει στα μέσα του Ιουλίου, όταν αρχίζουν στο βόρειο ημισφαίριο του πλανήτη οι καλοκαιρινές διακοπές..

Ο Ronson πιστεύει ότι η τελετή είναι κάποιου είδους τελετουργικό «αποφόρτισης» του ετήσιου άγχους των καλιφορνέζων επιχειρηματιών, που βρίσκουν εκεί την ευκαιρία να πιούνε, να διασκεδάσουν, και να αποκαλύψουν στους ομότιμούς τους τον «άλλο τους εαυτό»…

Υπάρχουν όμως και κάποια χαρακτηριστικά στην τελετή που ξεφεύγουν από τα όρια του απλού «εργένικου πάρτι»:

Πρώτον, η τελετή γίνεται γύρω από ένα τεράστιο είδωλο μιας κουκουβάγιας. Ο Alex Jones θεωρεί ότι αντιπροσωπεύει τον θεό Μολώχ (Εβραϊκά Μολέκ απ’ το μελέκ = Βασιλιάς), ο οποίος υπήρξε θεός των Μωαβιτών, των Χαναναίων, των Βαβυλώνιων και άλλων λαών της Ανατολής , (συμπεριλαμβανομένων και των Ιουδαίων κατά καιρούς «πτώσης»…) στον οποίο θυσίαζαν ανθρώπους και ιδιαίτερα παιδιά.

Σήμερα τ’ όνομα σημαίνει ένα τρόπο θυσίας με το καθαγίασμα της φωτιάς, που προσφερόταν σε τόπους ψηλούς, σε λόφους ή χαμηλά βουνά.

Κατά τον Jones λοιπόν, προς τιμή του Μολώχ γίνεται μια εικονική—αν και υπάρχει η ανεπιβεβαίωτη πληροφορία ότι μερικές φορές είναι και πραγματική— ανθρωποθυσία!

(Στην φωτογραφία το ομοίωμα του – ξαπλωμένου – ανθρώπου που θα θυσιασθεί…)

Δεύτερον, γυναίκες δεν επιτρέπονται στην τελετή. Ακόμη και όταν απαιτείται η παρουσία κάποιας γυναίκας στα διάφορα δρώμενα που συμβαίνουν στο Bohemian Grove, σ’ αυτή την περίπτωση την υποδύονται άνδρες ντυμένοι με γυναικεία ρούχα. (βλέπε φώτο).

Αυτή η άρνηση της γυναικείας συμμετοχής προσδίδει κάτι «ιερατικό» στο όλο γεγονός.

Τρίτον και σημαντικότερο: Σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ως «άκακο πάρτι ξεγνοιασιάς» κάτι που συγκεντρώνει σε έναν τόπο τους σημαντικότερους και πιο δυνατούς ανθρώπους του πλανήτη που επηρεάζουν την ζωή όλων μας.

Το Βοημικό Άλσος, που έχει έκταση 11 τετραγωνικών χιλιομέτρων και βρίσκεται στο Μόντε Ρίο της Καλιφόρνιας, ανήκει σε έναν κλειστό ιδιωτικό σύλλογο (club) κάποιων πολύ πλούσιων ανθρώπων. Ο Σύλλογος λέγεται “Bohemian Clubκαι ιδρύθηκε το 1872. Σήμερα ο αριθμός των μελών φτάνει στα 2.700 μέλη.

Όταν ένα μέλος του Bohemian Club κλείσει τα 40 χρόνια συμμετοχής, τότε κερδίζει τον τίτλο της «Παλιάς φρουράς» (ή «Παλιού Φρουρού» – Old Guard).

Αποκτάει έτσι το δικαίωμα να παρίσταται σε όποια ομιλία ή εκδήλωση θέλει από εκείνες που γίνονται στο Bohemian Grove τις δύο εβδομάδες πριν το High Jinx. (Δηλαδή, ακόμη και αν είσαι μέλος, υπάρχουν πολλές συναντήσεις και εκδηλώσεις που δεν έχεις δικαίωμα να παρακολουθήσεις!)

Σε αυτές τις εκδηλώσεις μιλούν οι πρόεδροι της Αμερικής, οι κορυφαίοι επιχειρηματίες του πλανήτη και πολιτικοί και επιστήμονες με τεράστιο κύρος. Στις «παρέες» που σχηματίζονται γύρω τους, συζητούνται τα παγκόσμια σχέδιά τους, ανταλλάσσονται απόψεις και πληροφορίες για τις τάσεις που επικρατούν και σχεδιάζονται οι κινήσεις ολόκληρων επιχειρηματικών ομίλων και κυβερνήσεων στην παγκόσμια σκακιέρα, για τις επόμενες δεκαετίες.

Σήμερα είναι γνωστό ότι κοσμοϊστορικές αποφάσεις όπως π.χ. η δημιουργία του προγράμματος για την κατασκευή της ατομικής βόμβας (“Manhatan Project”), έχουν ληφθεί στο «Άλσος»…

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι για να γίνει δεκτός κάποιος πρέπει αφού κάνει Αίτηση και μπει σε λίστα αναμονής, να πληρώσει ως «εγγραφή» ένα πολύ σεβαστό ποσό, της τάξης των 25.000 δολαρίων!!!!

Και αυτά τα λεφτά θα τα δώσει το υποψήφιο μέλος μόνο για να γραφτεί! Ευκολίες πληρωμής γίνονται από όσους έχουν προτείνει παλαιότερα μέλη, αλλά και πάλι το ποσό πρέπει να αποπληρωθεί μέχρι το μέλος να φτάσει το45ο έτος της ηλικίας του.

Δεν νομίζετε ότι ακόμα και με αυτήν την «ευκολία πληρωμής», είναι πολλά τα λεφτά για να αποκτήσεις το δικαίωμα να παίρνεις μέρος. Μία φορά το χρόνο σε ένα…πάρτυ;;

 

Χαρακτηριστική φωτογραφία από το “Άλσος”. Νεκροκεφαλή και άλλα παγανιστικά – αποκρυφιστικά σύμβολα κοσμούν τον χώρο που γίνονται τα “δρώμενα” στα οποία λαμβάνουν μέρος πρόσωπα και ηγέτες οι οποίοι δηλώνουν “χριστιανοί”, πολλοί δε “αναγεννημένοι”…

 

 

και άλλα που έχουν ακουστεί για το “Bohemian Grove”…

 

# Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ρίτσαρντ Νίξον έλεγε ότι ΔΕΝ μπορείς να γίνεις πρόεδρος των ΗΠΑ, αν δεν παρεβρεθείς τουλάχιστον μία φορά στην μάζωξη του..

# Ο ίδιος έκανε την εξής δήλωση για την εμπειρία του στο Bohemian Grove : «The Bohemian Grove, which I attend from time to time–it is the most faggy goddamned thing you could ever imagine…» (σε ελεύθερη μετάφραση το πιο «αδελφίστικο» πράγμα που μπορείς να δεις..»

# Όργια με ομοφυλόφιλους έχουν ακουστεί ότι λαμβάνουν χώρα στο «Δάσος»… Η εφημερίδα “San Francisco Chronicle» είχε δημοσιεύσει σχετικό ρεπορτάζ.

http://www.infowars.com/articles/occult/bg_gay_porn_stars_service_members.htm

# Ο Μπιλ Κλίντον όταν κατηγορήθηκε ότι συμμετείχε στο Bohemian Grove (στο οποίο θεωρείται ότι παρευρίσκονται Ρεπουμπλικάνοι) απάντησε με ειρωνικό τρόπο: “ααα , εννοείς αυτό το μέρος που τριγυρνάνε γυμνοί οι Ρεπουμπλικάνοι μέσα στο δάσος; Δεν έχω πάει, Αλλά εσύ θα πρεπε να πας, ο καθαρός αέρας θα σου κάνει καλό!”

 

# Σάλος τέλος, δημιουργήθηκε πέρσι, όταν η ανθρωποθυσία του Bohemian Grove παρουσιάστηκε στο αμερικάνικο Cartoon Network, μέσα από τα κινούμενα σχέδια «για ενήλικες», με τίτλο “Lucy, Daugther of the Devil”…

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο ο Γερουσιαστής Whitehead,

(μελλοντικός σύζυγός της Lucy, ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για Πρόεδρος των ΗΠΑ (!), κατά την διάρκεια μίας ανθρωποθυσίας

στο Bohemian Grove. Το τραγούδι που παίζει είναι το «Go to Hell» του Alice Cooper…

 


Τι είναι το Bohemian Grove” 

Στο “Bohemian Grove («Βοημικό Άλσος»), στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, μέσα σε ένα σκοτεινό πυκνόφυτο δάσος από αιωνόβιες γιγάντιες σεκόγιες 1.000 ετών, λαμβάνει χώρα, στα μέσα του Ιουλίου, το παράξενο ετήσιο παγανιστικό πάρτι της παγκόσμιας ελίτ.

Κουκουλοφόροι με κόκκινες ή μαύρες ρόμπες, κρατώντας πυρσούς, μαζεμένοι γύρω από ένα τεράστιο είδωλο μίας δαιμονικής κουκουβάγιας, περιμένουν τον γέροντα «αρχιερέα», γνωστό ως John of Nepomuk ( βοημός άγιος 1345 – 1393 μ.Χ), να φτάσει στα πόδια της κουκουβάγιας και να κηρύξει την έναρξη της τελετής «Cremation of Care» («Πυρπόληση των Εγνοιών»).

Αμέσως, φωτιές ανάβουν, παράξενα εμβατήρια ακούγονται, φωνές από κρυμμένα ηχεία απαγγέλλουν σουρεαλιστικά ποιήματα, οι κουκουλοφόροι μύστες αρχίζουν να φωνάζουν, να τραγουδούν, να βρίζουν ολοένα και δυνατότερα και στο αποκορύφωμα του κρεσέντο, το τεράστιο είδωλο της κουκουβάγιας φωτίζεται από έντονα κόκκινα χρώματα.

Όλοι τότε σταματούν και τότε το γιγάντιο είδωλο αρχίζει να μιλάει με βροντώδη ήχο και με την φωνή πασίγνωστου τηλεπαρουσιαστή.

Η φωνή καλεί τους παρευρισκομένους να σκοτώσουν τις γήινες έννοιες και απελευθερώσουν «τον πραγματικό τους άνθρωπο».

Ένα ομοίωμα ενός ανθρώπου, που ονομάζουν Dull Careκαι φοράει ένα ακριβό επίσημο κοστούμι, οδηγείται δεμένο πισθάγκωνα μπροστά στο άγαλμα και ρίχνεται στα πόδια της κουκουβάγιας.

Ακολουθεί μια λογομαχία ανάμεσα στο γιγαντιαίο είδωλο και στον «Βαρετή Έγνοια» (όπως είναι η μετάφραση του “Dull Care”.

Δύο κουκουλοφόροι τον πλησιάζουν, τον χτυπούν με μεγάλα μαχαίρια και του βάζουν φωτιά.

Ο “Dull Careθυσιάζεται προς τιμήν της κουκουβάγιας ,καθώς οι παρευρισκόμενοι ξεφαντώνουν!

Μια ακόμα τελετή του «Πυρπόλησης των Εγνοιών» έχει ολοκληρωθεί στο «Βοημικό Άλσος», το “High Jinx(όπως ονομάζουν επίσης την τελετή) έχει τελειώσει και το αλλόκοτο πάρτι έχει ολοκληρωθεί.

Στις δύο εβδομάδες που προηγήθηκαν, έχουν ήδη γίνει οι επαφές και οι γνωριμίες, έχει συζητηθεί το μέλλον κρατών και ολόκληρων οικονομιών, έχουν στηθεί σχέδια που πρόκειται να επηρεάσουν τις ζωές εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων…

Γιατί τα μέλη του Bohemian Grove” δεν είναι απλοί άνθρωποι…

…αλλά, Πρόεδροι κρατών, πλούσιοι επιχειρηματίες, γνωστοί πολιτικοί, τεχνοκράτες, μεγαλοτραπεζίτες και κάποιοι καλλιτέχνες και συγγραφείς.

– Στην πάνω φωτογραφία δύο πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ (Ρήγκαν, Νίξον) σε παλαιότερη συνάντηση του B.G. –


ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΒΟΗΕΜΙΑΝS

Μέλη του “Bohemian Club” (γνωστοί και ως Bohos) ήταν πολλοί Αμερικανοί πρόεδροι.

Πιο γνωστοί ανάμεσά τους είναι ο Ντουάιτ Άιζενχάουερ, Ρίτσαρντ Νίξον, ο Ρόναλντ Ρέιγκαν, Τζέραλντ Φορντ κ.ά.

Φυσικά μέλη είναι και οι δύο Μπους, πατέρας και γιος. (Στην φωτογραφία σε εκδήλωση στο “Bohemian Grove”)

Οι περισσότεροι από αυτούς έγιναν Πρώτα μέλη του “Bohemian Club” και μετά «σπρώχτηκαν» στην προεδρική θέση.

Μέλος είναι και ο Άλαν Γκρίνσπαν, (Alan Greenspan,), ο «βασιλιάς» πρόεδρος του “Federal Reserve” (του Ταμείου που ουσιαστικά ελέγχει την παγκόσμια οικονομία). Μέλη ήταν ο γνωστός και μη εξαιρετέος Henry Kissinger, (στην φωτο,με φόντο το έμβλημα του “B.G” την κουκουβάγια), ο διευθυντής της ΙΒΜ Τόμας Γουάτσον, ο Στήβεν Μπέκτελ, ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης κατασκευαστικής εταιρείας του κόσμου (η εταιρεία Bechtel έφτιαξε το μετρό των Αθηνών), ο διευθυντής του μεγάλου καναλιού CBS Walter Cronkite (λέγεται ότι η φωνή του είναι η «φωνή» του ειδώλου της μεγάλης κουκουβάγιας που μιλάει) και πολλοί άλλοι.

Διάφοροι δημοσιογράφοι και ερευνητές έχουν καταφέρει να βρουν την μυστική λίστα των μελών και των προσκεκλημένων του “Bohemian Club”.

Αμερικάνοι Πρόεδροι που υπήρξαν μέλη ή παρευρέθηκαν στο Bohemian Grove”:

George Herbert Walker Bush , Bill Clinton ,Ronald Reagan,, Jimmy Carter, Gerald Ford , Richard Nixon , Dwight D. Eisenhower , Harry Truman ,Herbert Hoover, Calvin Coolidge , William Howard Taft , Theodore Roosevelt

ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ:

George W. Bush, Dick Cheney, Donald Rumsfeld, George Shultz , Robert Kennedy , David Rockefeller, David Rockefeller, Jr., Nelson Rockefeller , James Wolfensohn , Colin Powell, Prince Philip, Helmut Schmidt, (ο π. Καγκελάριος της Δ. Γερμανίας στην φωτογραφία σε ομιλία του στο Β.G.) Arnold Schwarzenegger, Neil Armstrong, Francis Ford Coppola, Charlton Heston, Clint Eastwood κ.α.

Related Posts
0 Comments

No Comment.