Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Την Ναζιστική σημαία πάνω από τον ιερό βράχο, την κατέβασε ο Λάκης Σάντας…


Ο Μανώλης Γλέζος συμμετείχε επικουρικά, ως τσιλιαδόρος. Έμεινε στην Ιστορία όμως, μιάς κι αυτόςήταν μέλος του ΚΚΕ [Και το Κόμμα πάντα φροντίζει το τόσο να το κάνει τόόόόόόόόόόσο] κι έτσι ο μύθος από το κατόρθωμα πλέχθηκε γύρω από το δικό του όνομα, και πολλοί σήμερον αγνοούν τον βασικό πρωταγωνιστή αυτής της ηρωϊκής κι αντιστασιακής πράξεως…

Φυσικά άμα διαβάσεις εκθέσεις πιστιρικάδων, που κάνουν λόγο γιά τον σαχλαμάρα: τον “Απόστολο Γκλέτσο”, η πλειοψηφία της σημερινής νεολαίας αγνοεί εξ ίσου και τους δύο.

Σας θυμίζει κάτι τ’ ανωρέρω περιστατικό;

 

Κάτι παραπλήσιο συνέβη και με το “Πολυτεχνείο’73″. Κι η κουτσή Μαρία, έμαθε γιά την Μαρία Δαμανάκη [ΚΚΕ γαρ] αλλά και τον …τραπεζικό Παπαχρήστο, που προσφάτως συνταξιοδοτήθηκε:€2.700 η σύνταξις, €220.000 το εφάπαξ.

Και δεν είναι απλά ”φήμες” όπως αντέγραψαν διάφορα blogs. Η αλήθεια είναι.

Αλλά κανένας δεν γνωρίζει τον τρίτο εκφωνητή της παρέας. Τον Λάμπρο Παπαδημητράκη. Και πως να τον μάθει άλλωστε αφού εμφορείται από πατριωτικές απόψεις. “Πατριωτικές απόψεις” που κάνουν τζιζ στην σημερινή multi-culti κοινωνία. Είναι δυνατόν να γίνει κάποιος ευρύτερα γνωστός, έχοντας την Ελληνική σημαία και εικονίσματα στο καθιστικό του;Από ποιά εθνομηδενιστικά και ξεπουλημένα ΜΜΕ; Σωστό κι αυτό!

 

 

http://alithiastofos.blogspot.com/

Related Posts
0 Comments

No Comment.