Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ – ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ – ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «ΜΜΕ».

ΒΟΛΟΣ 31.05.2010, ΩΡΑ 23:00

1: ΣΗΜΕΡΑ 31.05.2010 ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ – ΕΔΑΦΗ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΝΟΜΙΜΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ, ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ ΕΞΩΘΕΝ ΓΑΖΑΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΚΗΡΥΞΕ DE FACTO ΚΑΙ ΤΕΛΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ.

2: Η ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΜΟΝΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΣΤΟΝ «ΟΗΕ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ», ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ.

3: ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ – ΠΛΟΙΩΝ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ (ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΓΚΟΣ Α’ΓΕΕΘΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ), ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΝΑΥΑΡΧΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ, ΩΣ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΠΤΗΤΙΚΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ, ΔΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ – ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.

4: ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ 70.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ «ΜΜΕ» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕΣ ΚΛΑΨΟΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΣΕ ΑΝΩΔΥΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΔΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

5: ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ 70.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «ΜΜΕ», ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕΣ ΚΛΑΨΟΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ – ΠΛΟΙΑ ΕΞΩΘΕΝ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ.

Η Ο.Ε.Α. ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ – ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ – ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ – ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ.

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΣ.

Related Posts
0 Comments

No Comment.