Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Tελικά πόσοι πλήρως εμβολιασμένοι έφυγαν από κορωνοϊό; 1 ή 182;;;

Ακούμε από χτες στα κανάλια τον κ.Καπραβέλο να λέει οτι είχαμε τον πρώτο θάνατο ανθρώπου πλήρως εμβολιασμένου από τον κορωνοιο και μάλιστα αποτελεί εξαίρεση, γιατί είναι μοναδικός στους 13.000 συνολικά νεκρούς!

 

Πιο συγκεκριμένα:

Καταγράφηκε στην Ελλάδα ο πρώτος θάνατος ανθρώπου πλήρως εμβολιασμένου και χωρίς υποκείμενα νοσήματα, όπως γνωστοποίησε ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος.

 

Ο κ. Καπραβέλος, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Open, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερα «ανησυχητική» περίπτωση της μετάλλαξης Δέλτα, που προσβάλλει και τους εμβολιασμένους, σε μικρότερη ένταση, λέγοντας πως ο άνδρας από τη Θεσσαλονίκη είναι ο πρώτος θάνατος – εξαίρεση που έχουμε στους 13.000 νεκρούς.

 

Όμως στις 26 Ιουλίου σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ είχαμε ήδη όχι εναν, αλλά 182 !!! νεκρούς πλήρως εμβολιασμένους.

 

Υ.Γ. Να υπενθυμίσουμε οτι δεν χαιρόμαστε για κανένα θάνατο, ούτε εμβολιασμένου , ούτε ανεμβολίαστου, απαιτούμε να μας λένε την αλήθεια ως επιστήμονες και ως ΜΜΕ και να μην ωραιοποιούν  τα εμβόλια.

Related Posts
0 Comments

No Comment.