Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Τελικά έγινε πράξη το όραμα του κ. Χρυσοχοϊδη για “αφύλακτη πόλη”

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κέρκυρας, Νικόλαος Δένδιας, σχετικά με τις νέες βομβιστικές επιθέσεις στην πρωτεύουσα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι τρεις συνολικά βομβιστικές επιθέσεις, μέσα σε δύο ημέρες, στην πρωτεύουσα, αποδεικνύουν ότι ο κ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει κάνει πράξη το ‘’όραμά’’ του  για ‘’αφύλαχτη πόλη’’.

Όπως, άλλωστε, τονίσαμε μόλις την Παρασκευή, το κατ’ ευφημισμό επονομαζόμενο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,  παρακολουθεί εδώ και καιρό, σε ρόλο άβουλου θεατή, την τεράστια αύξηση της εγκληματικότητας, την επαναδραστηριοποίηση της τρομοκρατίας, τους βανδαλισμούς των ταραχοποιών και όλα τα φαινόμενα ‘’μικρής’’ και ‘’μεγάλης’’ εγκληματικότητας, τα οποία αποτελούν πλέον ρουτίνα.

Επαναλαμβάνουμε και σήμερα: η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει κάθε ενέργεια για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας και της εγκληματικότητας. Δεν θα ανεχθεί, όμως, την άσκηση δημοσίων σχέσεων και την ατελείωτη ‘’θριαμβολογία’’ επί ανύπαρκτων επιτευγμάτων. Ο κ. Χρυσοχοΐδης είναι ώρα, επιτέλους, να αναλάβει τις ευθύνες του».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, απαντώντας στον κ. Δένδια δηλωσε: “Ο υπεύθυνος του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας θα έπρεπε να γνωρίζει ότι θαύματα δεν γίνονται. Η ολέθρια πολιτική που ακολούθησε το κόμμα του, όταν είχε τη διακυβέρνηση της χώρας, σε κάθε πεδίο κυβερνητικής πολιτικής, εξακολουθεί δυστυχώς να παράγει αποτελέσματα ακόμη και σήμερα». Ο κ. Χρυσοχοΐδης επεσήμανε ότι «η εγκληματικότητα και η τρομοκρατία παραμένουν σοβαρά προβλήματα που όμως η σημερινή κυβέρνηση δεν παρακολουθεί αμήχανη». Όπως υπογράμμισε, «γίνονται συστηματικές προσπάθειες με μια νέα αντεγκληματική πολιτική, με την αναδιάταξη των δυνάμεων και τον εκσυγχρονισμό της Αστυνομίας. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά στην καθημερινότητα του πολίτη».

«Η προσπάθειά μας συνεχίζεται, εντείνεται και θα πετύχει», κατέληξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

http://www.antinews.gr/?p=38295

Related Posts
0 Comments

No Comment.