Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ! –

 
Τους στόχους των παγκοσμίων τυράννων για την Ευρώπη και τον κόσμο του μέλλοντος, περιγράφει σε άρθρο του στη γερμανική συστημική φυλλάδα «Φράνκφουρτερ Αλγκεμάινε», ο Νόρμπερτ Μπλουμ (διόλου γερμανικό επώνυμο…), πρώην υπουργός της Γερμανίας επί 17 συναπτά έτη (1982-1998): 

«Το εθνικό κράτος δεν είναι θεόπεμπτο και επίσης δεν είναι το θεμέλιο της Ευρώπης, αλλά απλώς μόνο ένας ενδιάμεσος σταθμός της ευρωπαϊκής ιστορίας. Δύο τάσεις θα καθορίσουν το μέλλον. Πρώτον, η πορεία υπό την ευρεία έννοια προς μια παγκόσμια ευθύνη και δεύτερον, η επιστροφή στις τοπικές ταυτότητες. Ανάμεσά τους θα εξαφανίζεται η σημασία του εθνικού κράτους. Το παλαιό εθνικό κράτος θα παίξει πιθανόν για ένα μεταβατικό διάστημα τον ρόλο μιας συγκολλητικής ουσίας ανάμεσα στις περιφερειακές και τις ευρωπαϊκές αρμοδιότητες. Οι χρηματοπιστωτικές αγορές σήμερα δεν δαμάζονται από ένα μοναχικό κράτος».

Αυτή είναι η λεγόμενη «παγκοσμιοποίηση», σ’ όλο της το θλιβερό μεγαλείο! Όσο δε για την «παγκόσμια ευθύνη», ο Μπουμ εννοεί βεβαίως την «παγκόσμια διακυβέρνηση! 

Πηγή

Related Posts
0 Comments

No Comment.