Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Τα έρμαια της παγκοσμιοποίησης και των Μασόνων! Μετά τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, σε Εβραϊκή συναγωγή, ακολούθησε και ο Πατριάρχης Σερβίας!


Στις 8-12-2010, ημέρα Τετάρτη ο Πατριάρχης Ειρηναίος επισκέφτηκε την εβραϊκή συναγωγή Sukat salom στο Βελιγράδι με αφορμή της εβραϊκης εορτής Hanuka – πρόκειται για εβραϊκη εορτή ελευθερίας και φωτός. Δείτε εδώ.
Κατά την τελετή ο Πατριάρχης Ειρηναίος έλαβε ενεργό μέρος ανάβοντας τελετουργικά μια από τα οχτώ κεριά (βλέπε τον Πατριάρχη στο φώτο μαζί με τον αρχιραββίνο της Σερβίας Isak Asiel). Το άναμα των κεριών είναι η κεντρική πράξη του τελετουργικού, που κρατάει 8 ημέρες. Τα κεριά άναψαν ε
πίσης και οι εξής συμετάσχοντες στην εβραϊκή τελετή: επίσκοπος Μπάτσκας Ειρηναίος Μπούλοβιτς, Πρόεδρος της Σερβίας Boris Tadic (φώτο), Μουφτής της Σερβίας Χατζή Μωαμέθ Εφέντης Jusufspahic, Αποστολικός Νούντσιος Orlando Antonini, Υπουργός Θρησκευμάτων της Σερβίας (στην Κυβέρνηση του Boris Tadic) Bogoljub Sijakovic (καθηγητής στη Θεολογική Σχολή Βελιγραδίου), Πρόεδρος της εβραϊκής νεολαίας της Σερβίας Daniel Bogunovic και τιμητικός Πρόεδρος της εβραϊκής κοινώτητας Σερβίας Aca Singer.
Το video από τη (Δείτε τα Βίντεο) …τελετή βρίσκεται εδώ.
(Μη παιδεύεστε, το κατέβασε η ιστοσελίδα. Οι ορθόδοξοι χριστιανοί της Σερβίας που περίμεναν την εξαφάνισή του, για να μην το δει ο ευσεβής Σέρβικος Ορθόδοξος λαός και τους φτύσει, το κράτησαν και το αναρτήσαμε στην ιστοσελίδα μας).
Σημειωτέον ότι στην τελετουργική αφή των κεριών κατά την ιουδαϊκή εορτή της Hanukas έλαβαν μέρος – 4 Ορθόδοξοι (ο Πατριάρχης Ειρηναίος, ο επίσκοπος Ειρηναίος Μπούλοβιτς, ο Πρόεδρος Τάντιτς και ο υπουργός Θρησκευμάτων και καθηγητής Θεολογικής Σχολής Βελιγραδίου Bogoljub Sijakovic), 2 Εβραίοι, 1 Μουσουλμάνος Μουφτής και 1 Παπικός Καρδινάλιος.
ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ!!! – ΣΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ!!!
Πηγή http://epirus-ellas.blogspot.com

http://hellasxgtopvideos.blogspot.com/2010/12/blog-post_3450.html

Related Posts
0 Comments

No Comment.