Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΗΣΕ,ο κόσμος κατάλαβε ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση και ετοιμάζεται για τον μεγάλο αγώνα που θα δώσουμε όλοι μάζι!

Αγώνας που θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός διότι κρύβονται πολλά απο πίσω!

Καταρχήν να αναφέρω ότι στα κράτη της Bόρειας Aφρικής και Μέσης Ανατολής κάπως έτσι ξεκίνησαν τα πράγματα,όμως κατέληξαν αλλού!

Σας είχαμε πεί απο πέρυσι ότι το 2011 θα ξεκινήσουν εξεγέρσεις ανά τον κόσμο!

Θυμηθείτε:

Όπως βλέπετε οι alex jones,Nigel Farage,max keiser και οι υπόλοιποι δήθεν αντινεόταξίτες εδώ και πάνω απο 1 χρόνο εξάφανιστηκαν απο προσώπου γης όσον αφορά για την Ελλάδα!

Για να δούμε τώρα κάποια άλλα στοιχεία που χρήζουν μεγάλης προσοχής όσον αφορά την εξέγερση που ξεκίνησε:

Πριν λίγες ημέρες η cia προβλέπει ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑ για την Ελλάδα!

Προχθές σηκώνεται ισπανικό πανό το οποίο εμμέσως πλην σαφώς αποκαλεί τους Έλληνες κοιμισμένους!

Δεν ξέρω κατά πόσο το εν λόγω πανό ήταν αυθόρμητο απο κάποιους απλούς πολίτες της Ισπανίας ή ήταν βαλτός αυτός που έδωσε την ιδέα διότι γνώριζε τι θα επακολουθήσει ,δεδομένου οτι χτύπησαν τον εγωισμό του Έλληνα, γι αυτό και δεν πρέπει να το αφήσουμε να περάσει έτσι στα απαρατήρητα!

Βλέπουμε στην συνέχεια ότι εχθές που έγινε το ξεκίνημα μέσω του facebook,διεγράφη το group(παρόλο που είχε γύρω στους 10000 δηλωμένους εκείνη την στιγμή) και μετέπειτα το απογευμα-βράδυ στο σύνταγμα κλειδώνουν την κινητή τηλεφωνία,ίντερνετ κτλ.
Εν τω μεταξύ όλα τα κανάλια(μέχρι και το mega) έκαναν αναφορά για την εν λόγω εξέγερση!

Δεν σας φαίνονται αντιφατικά όλα αυτα?

Στην κάρτα του πολίτη που είχε μαζευτεί 100.000 κόσμος ουδέν σχόλιο απο τα ΜΜΕ εκτός ελαχίστων εξαίρεσων και με ψευδή στοιχεία!

Εδω να επισημάνω οτι υπάρχει μια τεχνική εξαπάτησης στην κοινωνική μηχανική που λέει: Όταν μια κοινωνική κατάσταση αρχίζει να γίνεται απειλητική γι’ αυτούς (π.χ. αρχίζει να αφυπνίζεται πατριωτικά ή κοινωνικά ο μέσος πολίτης), τότε προωθούν κάποιον δικόν τους άνθρωπο ή κίνημα για να προλάβουν τους πραγματικούς εκπροσώπους του λαού και να σπείρουν την παραπληροφόρηση.

Για αυτό και χρειάζεται περιφρούρηση απο όλους μας!!!

Επίσης,πολλοί ξένοι οικονομικοί και πολιτικοί αναλυτές τον τελευταίο καιρό δηλώνουν ότι προβλέπουν εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα!

Ας θυμηθούμε τι είχε γράψει η PRAVDA πριν λίγο καιρό για την Ελλάδα:

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ
Το αρχικό άρθρο, στο μυστικό σημείο τώρα που δεν δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Πράβδα, τόνιζε πως το 2011 θα είναι για την Ελλάδα ένα έτος κατάρρευσης, πολέμου, αναταραχών, αλλά και αναγέννησης!

Η οικονομική υποδούλωση, που επιβάλλεται από την ΕΕ, αλλά και οι ισλαμιστές «έποικοι» (λαθρομετανάστες) θα προκαλέσουν μεγαλύτερες και χειρότερες αντιπαραθέσεις, με την Κυβέρνηση να γίνεται όλο και πιο αδύναμη και ανίκανη!
Από τους Έλληνες Στρατιωτικούς θα αναδειχθεί μια ενωτική και ικανή ηγεσία, μέσα σε μια θάλασσα αναρχίας και μάταιης ανοησίας!
Το γεγονός ότι Τούρκοι Μουσουλμάνοι, καθώς και μη-Τούρκοι Μουσουλμάνοι (εν. λαθρομετανάστες) θα αναμιχθούν δρώντας εναντίον της Ελλάδος, θα δώσει στη χώρα κάθε λόγο για να απαλλαγεί από αυτές τις εθνικές απειλές!

Όπως έχετε παρατηρήσει η παγκόσμια ελίτ όταν βλέπει ότι απειλείται ή ότι κάποιος πάει να τους χαλάσει τα σχέδια δημιουργούν τεχνικές καταστροφές(σεισμοι,ανεμοστροβιλοι,τσουναμι κ.α)!

Πάρτε μερικά παραδείγματα όπως την Ιαπωνία,ινδονησία,χιλή και πριν λίγες μέρες στην ισπανία!

Ευχόμαστε να μην συμβεί κάτι παρόμοιο και στην Ελλάδα,όμως εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε παν ενδεχόμενο!

Οι 99 στις 100 εξεγέρσεις είναι καθοδηγούμενες…. ας είμαστε η εξαίρεση του κανόνα!
Ακόμα και εάν πέσαμε σε κάποια παγίδα τους(αρχικά) να έχουμε τα μάτια μας 14 για οτιδήποτε πάνε να σκαρώσουν για να μας οδηγήσουν εκεί που θέλουν αυτοί.

Έλληνες προσέξτε μην κυριευτείτε απο θαυμασμό και να μείνουμε όλοι αφοσιωμένοι στον αγώνα που πρέπει προσεκτικά να δώσουμε για την πατρίδα μας!
Είμαστε περικλυκώμενοι απο καρχαρίες οι οποίοι περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να μας κατασπαράξουν!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ!!!

Related Posts
0 Comments

No Comment.