Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Σχέδια καταστολής των διαμαρτυρόμενων πολιτών λόγω οικονομικής κρίσης ετοιμάζει η κυβέρνηση

Μετά το άρθρο της εφημερίδας Παρόντος  που ομιλούσε για Ελληνες που δεν αντιδράνε,διαβάζω το ακόλουθο.

Δεν ξέρω για σας,αλλά εμένα που φαίνεται ένα καλοστημένο κόλπο σε βάρος μας.

 

* Μέσα στο κατακαλόκαιρο και με την “θερμοκρασία” να δείχνει πως θα ανέβει σε υπέρμετρα μεγέθη από τον Σεπτέμβριο, η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου – ΔΝΤ αποφάσισε να επιδείξει τα δημοκρατικά της χαρακτηριστικά οργανώνοντας σχέδια καταστολής των διαμαρτυρόμενων πολιτών, οι οποίοι θα γευθούν και την εκπαίδευση της αστυνομίας στις σύγχρονες μεθόδους καταστολής εξεγέρσεων

Η κυβέρνηση περίμενε το καλοκαιράκι για να περάσει ήρεμα κι ωραία τα αντεργατικά μέτρα, αλλά τρέμει τις αντιδράσεις του Σεπτεμβρίου και γι’ αυτό το λόγο, σύμφωνα με κυριακάτικη εφημερίδα, πάρθηκε η απόφαση να ξεκινήσουν υπερεντατικά σεμινάρια αντιμετώπισης των συγκεντρώσεων σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.
Την είδηση διαβάσαμε στη «Real News» και αντιγράφουμε σχετικά αποσπάσματα: «Από υπερεντατικά σεμινάρια αντιμετώπισης πλήθους θα περάσουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι αστυνομικοί όλων των αστυνομικών διευθύνσεων της χώρας, οι οποίοι συγκροτούν τις περιφερειακές διμοιρίες Αποκατάστασης Τάξης.
Την εκπαίδευση έχουν αναλάβει έμπειροι αξιωμα

τικοί των ΜΑΤ από την Αθήνα, οι οποίοι έχουν σαφείς εντολές από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας να προετοιμάσουν στο καλύτερο δυνατό επίπεδο τους συναδέλφους τους ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις αναμενόμενες κινητοποιήσεις για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης από τον Σεπτέμβριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο είναι τα βασικά αντικείμενα των σεμιναρίων: η διάσπαση του πλήθους και η αποτελεσματική χρήση χημικών που διαθέτουν στο οπλοστάσιό τους τα ΜΑΤ.
Υπήρξε έντονη πίεση από την πολιτική ηγεσία προς το αρχείο της Αστυνομίας να υπάρχουν στις αρχές του Σεπτέμβρη σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που θα μπορούν να ελέγξουν μαζικές διαδηλώσεις».
Και, βέβαια, μην απορήσετε αν μάθετε ότι εντατική προετοιμασία για τον Σεπτέμβρη κάνει και ο… στρατός προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο ελληνικός λαός, που απλά διαδηλώνει για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά του που λεηλατούνται από κυβέρνηση και τρόικα. Δυστυχώς, αυτή είναι η Δημοκρατία μας…

Από τον Σεπτέμβριο λοιπόν, θα απολαύσουμε το πως εννοεί την λέξη δημοκρατία ο αμερικανοτραφής Γιώργος Παπανδρέου, αλλά και το πως εννοεί την λέξη ευθύνη προς τους πολίτες και τα δικαιώματά τους, δηλαδή πως αντιμετωπίζει την φύση, την δομή και τον ρόλο του Ελληνικού Συντάγματος…

http://kostasxan.blogspot.com/2010/07/b … _3577.html

 

Υ.Γ. Και για να μην νομίζετε οτι είναι οι μόνοι που το “φοβούνται”,παρόμοιες δηλώσεις περι εξεγέρσεων είχαν κάνει και οι Αμερικανοί φίλοι μας.

 

Πολιτική αστάθεια,αποσταθεροποίηση και έξαρση της κοινωνικής βίας προβλέπουν οι Αμερικανοί

Related Posts
0 Comments

No Comment.