Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Στην Κύπρο άρχισαν να λένε αλήθειες. 40% των νοσηλευόμενων είναι εμβολιασμένοι

Αυξήθηκαν το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δίδονται στη δημοσιότητα από τον ΟΚΥπΥ και το Υπουργείο Υγείας, οι νοσηλείες ασθενών με covid-19 που έχουν ιστορικό εμβολιασμού. Αν και η πλειοψηφία των σοβαρά νοσούντων που χρήζουν νοσηλείας παραμένουν πολίτες που επέλεξαν να μην εμβολιαστούν, η ψαλίδα έχει μειωθεί. Πλέον περίπου το 60% όσων νοσηλεύονται είναι ανεμβολίαστοι και περίπου το 40% έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

Αυτό ήταν κάτι που αναμενόταν, ως ένα βαθμό, σύμφωνα με τους επιστήμονες και δεν έχει προκαλέσει έκπληξη, λόγω του ότι το 80% του ενήλικου πληθυσμού έχει πλέον εμβολιαστεί. Όπως εξηγούν, όσο αυξάνεται το ποσοστό της εμβολιαστικής κάλυψης, τόσο θα αυξάνεται και το ποσοστό των εμβολιασμένων ανάμεσα στους νοσηλευόμενους.

«Όσο περισσότεροι είναι οι εμβολιασμένοι μέσα στον πληθυσμό, τόσο αυξάνεται η πιθανότητα κάποιος θετικός, να είναι εμβολιασμένος. Παράλληλα, κάποια από τα περιστατικά COVID19 ανάμεσα σε εμβολιασμένους, αναπόφευκτα θα κάνουν πιο σοβαρή νόσο και θα χρειαστούν νοσοκομείο. Κάποιοι μάλιστα μπορεί και να χάσουν τη ζωή τους», απάντησε ο επικεφαλής της ΣΕΕ, Κωνσταντίνος Τσιούτης όταν ρωτήθηκε από πολίτες στην σελίδα του Υπουργείου Υγείας στο Facebook, «Ας το συζητήσουμε είναι ΑΠΛΟ».

 

Πηγή

https://www.reporter.com.cy/

 

Υ.Γ.

Και ενω στην Κύπρο άρχισαν να λένε την αλήθεια που παρατηρείται και στον υπόλοιπο κόσμο, οτι οι νοσηλευόμενοι εμβολιασμένοι αυξάνουν σε ποσοστό, παρά το γεγονός οτι το παρουσιάζουν ως κάτι φυσιολογικό, αν και λέγανε οτι και να νοσήσει ο εμβολιασμένος δεν θα νοσηλευτεί (ας το ξαναπούν τώρα στο 40% που νοσηλεύεται), στην Ελλάδα επέτρεψαν να συνωστίζονται  οι εμβολιασμένοι σε κλειστούς χώρους χωρίς μάσκες και μέτρα.

Related Posts
0 Comments

No Comment.