Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Στην Ελλάδα κυβερνάει ο Soros μέσω του ΠΑΣΟΚ και του Λαυρεντιάδη. Ο Αντώνης Σαμαράς που ξέραμε … μας τελείωσε.


Επειδή κάποιοι εξεπλάγησαν με την “στροφή” του Μάκη υπέρ της δημιουργίας σλαβομακεδονικής μειονότητας ΕΝΤΟΣ Ελληνικών συνόρων … θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε ότι ο Μάκης έκανε πρόσφατα μία μεγάλη μπίζνα με τον Λαυρεντιάδη πουλώντας του την εφημερίδα VETO.

Όμως οι αναγνώστες μας είχαν διαβάσει από τον Ιανουάριο ότι ο Λαυρεντιάδης είναι εκπρόσωπος συμφερόντων George Soros

αλλά ήταν κι ένας από τους δύο που έβγαλαν χρήμα με τη μπίζνα της γρίπης των χοίρων.

και ΔΕΝ θα υπήρχε στη ζωή μας εάν η CARLYLE GROUP (Soros,Bush και βομβες στο ΙΡΑΚ) δεν αποφάσιζε να τον κάνει δισεκατομμυριούχο,ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, προκειμένου να μπει για βιτρίνα και να βάλει πόδι σε ΟΛΑ τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ και τον Ολυμπιακό , κατά τη γνωστή συνταγή ΚΟΣΚΩΤΑ και ΚΟΚΚΑΛΗ.
Έτσι είναι λογικό να προωθούνται τα συμφέροντα του Soros από όσους ευεργετήθηκαν με τα χρήματά του. Κι επειδή ο Soros Θέλει τα Σκόπια να γίνουν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ… όλοι οι εξαρτώμενοι οικονομικά από αυτόν τον “φιλάνθρωπο” θα δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση.
O παρολίγον ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΓΚΟΥΡΟΥ του πρωθυπουργού Γιωργάκη Παπανδρέου είναι μόνιμος συνοδός των απογόνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου και εργάζεται για ίδρυμα του Soros.

Ο παρολίγον ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ του πρωθυπουργού Γιωργάκη Παπανδρέου είναι επίσης βασικός υποστηρικτής των απογόνων του Μεγαλέξανδρου φέρεται να έχει λάβει ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ από τον Soros

Ενώ ο επίσης υποστηρικτής των απογόνων του Μεγαλέξανδρου Γιάννης Κωνσταντίνου τοποθετήθηκε από το ΠΑΣΟΚ-SOROS στη διοίκηση της ΔΕΘ. Θέση με ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ … κατάλληλη για “αριστεριστές”, “φιλανθρώπους” όπως ο George Soros και οι πράκτορές του.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ …
ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ … Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.

Έχει πάνω από 2 χρόνια να προφέρει τη λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Ασχολείται με τα εξαπτέρυγα, με το σφουγγάρι, με την ΟΝΝΕΔ, με την ελπίδα … αλλά ΟΧΙ με τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Τώρα που ο Γιωργάκης υποχρεώνεται να συναντιέται με τον Γκρούεφσκι ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που θα βγει εκτός Ελλάδας ο Αντώνης Σαμαράς … απλά ΚΡΥΒΕΤΑΙ.
Ο κόσμος ψήφισε τον Σαμαρά γιατί είχε “καρύδια”…

κι αυτός ο Σαμαράς … έχει ζαρώσει.

 

 

http://macedonia-greece.blogspot.com/

Related Posts
0 Comments

No Comment.