Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Snowbird- Πρόγραμμα ψυχολογικής διαχείρισης προετοιμασίας – εξοικείωσης πληθυσμών – για περιστατικά

Εικόνα

20/1/2010 Νέο ψυχολογικό πείραμα προσγείωσης UFO σε σχολείο σε έντρομους ανυποψίαστους μαθητές στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πραγματικά προβληματίζουν τα “επιστημονικά πειράματα” που πραγματοποιούνται από σκοτεινές υπηρεσίες σε βάρος του ανύποπτου πληθυσμού σε ότι έχει σχέση με την αλλοδαπή παρουσία.

Τα προγράμματα πραγματοποιούνται συγκαλυμμένα με το πρόσχημα τις καλλιτεχνικής εργασίας και τις ανάπτυξης τις φαντασίας με στόχο την μελέτη και εξοικείωση του πληθυσμού στην ιδέα τις παρουσίας αλλοδαπών στον πλανήτη Γη.

Ιανουάριος 2010. Άλλο ένα “αψυχολόγητο” πείραμα πραγματοποιήθηκε σε βρετανικό σχολείο αφήνοντας σε αμηχανία και απορία, τους μαθητές όταν ένα UFO προσγειώθηκε στο Hylton Red House Δημοτικό Σχολείο, δημιουργώντας απότομη διακοπή στα μαθήματα.

Το “διαστημικό σκάφος”, μαζί με το προσωπικό του σχολείου εμφανίστηκε ως έκπληξη στους μαθητές, στο πλαίσιο των τριών εβδομάδων διαστημικό πρόγραμμα.

Ο Διευθυντής του σχολείου Steve Williamson, δήλωσε: “Οι μαθητές δεν γνώριζαν τίποτα για την προσγείωση του διαστημοπλοίου και υπήρχαν πολλές έκπληξης για αυτούς.”

“Δημιουργήσαμε μια ψεύτικη προσγειώσει UFO με καπνό και φώτα και προσπαθήσαμε να το κάνουμε να φανεί όσο το δυνατόν πραγματικό. Η τοπική αστυνομία βοήθησε, καθώς και μια ομάδα εγκληματολογίας.”

“Τα παιδιά έμειναν συγκλονισμένα και σε αυτό βοήθησε το προσωπικό του σχολείου που έγινε πολύ πιστευτό, το σενάριο είχε σχεδιαστεί ώστε να συμμετάσχουν οι μαθητές και να τους βοηθήσει με την εξέλιξη της φαντασία τους και της γραφής τους.”

——————————————————————————————–
Με αφορμή το περιστατικό πτήσης ενός φαντασμαγορικού αλλά, ψεύτικου (UFO) στης 23/5/2009 στον ουρανό του Rio με σκοπό να παρατηρηθούν και να εκτμηθούν η αντιδράσεις του κόσμου στο θέαμα ενός υποτιθέμενου αλλοδαπού σκάφους, η μια αλλοδαπής επαφής φέρνει στο προσκήνιο ένα ξεχασμένο αλλά πιθανός όχι καταργημένο σχέδιο “Πουλί του χιονιού!”

Απόρρητες πληροφορίες που διέρρευσαν δηλώνουν σκοτεινά προγράμματα που δραστηριοποιούνται από το 1970 και σχετιζόταν με την ψυχολογικοί διαχείριση πληθυσμού όσο αφορά τα θέματα πτήσεις πιθανών αλλοδαπών οχημάτων – πειραματικών στρατιωτικών αεροσκαφών η πτήσεις στρατιωτικών αεροσκαφών με εσκεμμένη ταυτότητα αλλοδαπούς οχήματος.

Ο κωδικός προγράμματος SNOWBIRD επικυρώθηκε και λειτούργησε η λειτουργεί σήμερα προφανώς με άλλη ονομασία με “δημόσιες” πτήσεις απόρρητων ιπτάμενων μηχανών με συμβατή τεχνολογία για να δικαιολογήσουν και να καλύψουν της πραγματικές δραστηριότητες κατασκοπευτικών μηχανών νέα τεχνολογίας ( πιθανών αντίβαρύτηκων η ηλεκτρομαγνητικών κινητήρων) .

Επίσης ο άλλος κύριος στόχος του προγράμματος είναι η συγκάλυψη και η αλλοδαπή δραστηριότητα στον πλανήτη Γη, ερμηνεύοντας εάν χρειαστεί, να αποκαλύψουν ότι τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα είναι απλά κάποια απόρρητα αεροσκάφη.

Το βασικό σκέλος ελέγχου του πληθυσμού με προκαθορισμένες πτήσεις γήινων μηχανών σαν ψευδείς πτήσεις (UFO) μηχανών, περιλαμβάνει την παρακολούθησης της συμπεριφοράς των ανθρώπων σε απρόβλεπτα φαινόμενα η γεγονότα η το πως ερμηνεύουν περιστατικά πιθανότητας ύπαρξης, άλλων έλλογων όντων στην καθημερινή τους ζωή,

Ο λόγος ήταν. Κατ’ αρχάς, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν καθιερώσει προφανώς επικοινωνία με αλλοδαπούς η τουλάχιστον ήξεραν για την συστηματική παρακολούθηση του πλανήτη Γη και επίσης ήταν σχετικά βέβαιη, ότι η εξερεύνηση των αλλοδαπών στη Γη ήταν μη-επιθετικές και μη-εχθρικές.

Επίσης καθορίστηκε ότι η παρουσία των αλλοδαπών δεν απειλούσε άμεσα την ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών η άλλων εθνών. Αφετέρου, το κοινό άρχιζε να θεωρεί ότι UFOs ήταν πραγματικά και κάτι έπρεπε να γίνει.

Στατιστικά και με πληθώρα περιστατικών φαίνεται ότι τα άγνωστα ιπτάμενα σφαιρικά αντικείμενα έχουν ενδιαφερθεί εξαιρετικά για τα πυρηνικά όπλα την πυρηνική έρευνά -πυρηνικά εργοστάσια – νέα ιπτάμενα μέσα – νέα μεγάλα έργα και μεγάλες ανθρώπινες δραστηριότητες .

Αν αυτές οι πληροφορίες ήταν σαφείς και η ακριβείς ταυτότητα ή βασικές οι πληροφορίες για τα άγνωστα αντικείμενα η για της προθέσεις των αλλοδαπών η ήταν σαφείς αυτές οι πληροφορίες θα αποκρύπτονταν και θα δημοσιευόταν στο κοινό, στην πορεία του χρόνου και με την κατάλληλη οικονομική θρησκευτική πολιτιστική και ψυχολογική προετοιμασία.

Εάν αυτό γινόταν σχετικά άμεσα θα προκαλούσε έναν παγκόσμιο οικονομικό και θρησκευτικό πανικό. Έτσι αναπτύχθηκε ένα σχέδιο που θα επιτρέψει την απελευθέρωση πληροφοριών, θα ελέγχει και θα καλύπτει με ψευδής πτήσεις (UFO), ορισμένα πραγματικά περιστατικά και θα αποδεσμεύει βαθμιαία δημοσίευσης πληροφοριών. Το πρόγραμμα θα παρακολουθεί επίσης για χρονικές περιόδους τον πληθυσμό προκειμένου να ρυθμιστεί το κοινό για τις μελλοντικές κοινοποιήσεις.

Πολλαπλές αναγνώρισης άγνωστων εναέριων φαινομένων αλλά και άγνωστων ιπτάμενων σκαφών έχουν παρατηρηθεί στη Βραζιλία, το τελευταίο διάστημα. Η εσκεμμένη πτήση ενός τεχνητού (UFO) στο Rio στης 23/5/2998 και το ψυχολογικό κλήμα που δημιουργήθηκε και η μοιραία πτήση 447 της Air France ήταν μία ατυχής συγκυρία;

 

Ένα περίεργο ψυχολογικό πείραμα με θέμα “ξαφνική αλλοδαπή παρουσία” έγινε σε ανυποψίαστους μαθητές σε σχολείο στο UK.

370 παιδιά στο σχολείο του Burgess Hill, στο west Sussex,, υποβλήθηκαν άθελα τους σε ένα ψυχολογικό σοκ όταν είδαν ένα “spaceship” να προσγειώνεται κοντά στο σχολείο τους και στην συνέχεια να βγαίνουν “αλλοδαποί” και να αρπάζουν ένα μέλος του προσωπικού του σχολείου.

Η “αλλοδαπή εισβολή” που υποστηρίχθηκε από την αστυνομία του Σάσσεξ, πραγματοποιήθηκε χωρίς οι γονείς να είχαν ενημερωθεί με συνέπεια να τρομάξουν τα παιδιά και να εξαγριωθούν οι συγγενείς των παιδιών!

Το πράγματι ανήκουστο αλλά και με μεγάλα ερωτηματικά περιστατικό είχε ως σκοπό σύμφωνα με τους υπεύθυνους να παροτρύνει τους νεαρούς που έχουν δεξιότητες να αναπτύξουν την φαντασία τους – αλλά το αποτέλεσμα ήταν ότι μερικά παιδιά έφυγαν πανικοβλημένα από την “επίδειξη”.

Μετά από το γεγονός το σχολείο Southway αναγκάστηκε να αναγνώριση ότι αρκετοί γονείς παραπονέθηκαν ότι όταν επιστρέψανε τα παιδιά, σπίτι τους ήταν σε μια αλλόφρων και κλονισμένη κατάσταση.

Επίσης αρκετά παιδία έπρεπε να καθησυχαστούν και να πεισθούν ότι το απαγμένο μέλος του προσωπικού του σχολείου ήταν ασφαλές και ότι όλα ήταν ψέματα .

Το σκηνικό ξεκίνησε όταν η αστυνομία προσέγγισε με σειρήνες και λάμψης μπλε φώτων την υποτιθέμενη προσγείωση του “εξωγήινου” σκάφους και ο Diana Goss, ο επικεφαλής καθηγητής, να ενημερώνει πειστικά τους μαθητές πώς ένας ιπτάμενος δίσκος είχε προσγειωθεί κοντά στο σχολείο και ότι οι μαθητές έπρεπε να ακολουθήσουν τα ίχνη τις προσγείωσης πριν “σκοντάψουν” στο UFO. Στην συνέχεια βγήκαν “αλλοδαποί” και απαγαγαν ένα μέλος του προσωπικού του σχολείου .

Το αποτέλεσμα ήταν να τρομάξουν τα παιδία και να έρθουν με τους εξαγριωμένους γονείς στο σχολείο.
Έναν γονέας ανέφερε:” ένας Θεός ξέρει μόνο τι έγινε στο σχολείο τα παιδία είναι πολύ μικρά για τέτοια πειράματα, η κόρη μου πίστεψε πράγματι ότι οι αλλοδαποί έχουν προσγειωθεί και ότι έχουν απαγάγει έναν δάσκαλο τους! είναι μόλις επτά ετών.”
“Η κόρη μου επηρεάστηκε βαθιά από όλα αυτά “
Ένας άλλος γονέας είπε: ” Δεν ξέρω τι στο καλό σκεφτόταν το σχολείο”

Children traumatised by ‘War of Worlds’ abduction of teacher – Telegraph

Όλα αυτά τα απίθανα είναι μέρος ενός σχεδίου που αφορά την εξοικείωση πληθυσμών με ανακοινώσεις που αφορούν την εύρεση αλλοδαπών η την παρουσία αλλοδαπών στον πλανήτη Γη η την δημιουργία τεχνητών αλλοδαπών.

—————————————————————————————————————————-

ΠΟΛΩΝΙΑ – 4 Ιουλίου 2008: Ένα ψεύτικο UFO πέταξε επάνω από την ιστορική πόλη του Γντανσκ.
Το UFO πέταξε μέσα και κατά μήκος της ακτής στην κοντινή πόλη Sopot, και έπειτα “πέταξε” στο κέντρο του Γντανσκ.
Εικόνα

Το UFO πραγματοποιείσαι τους στόχους του, τρομάζοντας και αφήνοντας έκπληκτους τους κατοίκους της περιοχής..

Εμφανίστηκε να καλύπτεται από πολύχρωμα φώτα επιδεικνύοντας μια σειρά γεωμετρικών σχεδίων και χρωμάτων.

Η γενική δομή του UFO είναι 7 μέτρα στη διάμετρο και κατασκευασμένο από αλουμίνιο και 3000 λαμπτήρες έδωσαν το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα . Το όλο σύστημα είχε μια γεννήτρια 6 KW και κρεμόταν από 8 σημεία λουριών 50m που συνδεόταν με ένα ελικόπτερο το Mi2 .

Πηγή
Εικόνα

Related Posts
0 Comments

No Comment.