Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

ΣΜΗΝΑΓΟΣ(Ι) ΚΩΣΤΑΣ ΗΛΙΑΚΗΣ – ΕΔΩΣΑΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ!

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

Έχουν περάσει 4 χρόνια και 4 μήνες από τον τραγικό χαμό του Σμηναγού που έπεσε κτυπημένος εκτελώντας την εντολή αναγνώρισης & φωτογράφησης του Τουρκικού κατασκοπευτικού RF4 από το συνοδευτικό του F-16.

Έγινε προσπάθεια (δυστυχώς και απο την Ελληνική- επίσημη-κυβερνητική -στρατιωτική ηγεσία) να παρουσιαστεί σαν <ατύχημα> και να υποβαθμιστεί η σημασία του, (σε πείσμα ομως των σκεπτόμενων συμπατριωτών μας μα και των φορέων -τοπική αυτοδιοίκηση Χανίων & Καρπάθου- ανώνυμοι και επώνυμοι που τον τίμησαν και συνεχίζουν να τον τιμούν αναφέροντας το γεγονός με το πραγματικό του όνομα.

Δυστυχώς έπρεπε να συμβεί το τραγικό πρόσφατο δυστύχημα με τους δύο νεκρούς συν/φους του (Μπαλατσούκα & Αναστασάκη) και τον ενα τραυματισμένο , σε άσκηση κάτω απο οριακές συνθήκες παρόμοιες με αυτήν που αντιμετώπισε ο Κώστας.

Ερώτηση προς τους τότε υπευθύνους :

Πως είναι δυνατόν στην σύγκρουση των 2 Ελληνικών F16 να έχουμε 2 νεκρούς-ο ένας ακαριαία- και ενα τραυματία και στην “σύγκρουση” του Κώστα με τον Τούρκο πιλότο να έχουμε εναν ακαριαία νεκρό (τον Κώστα) και τον Τούρκο να πέφτει με το αλεξίπτωτο του “ατσαλάκωτος”, δίχως αμυχή και με το πιστόλι στο χέρι για να αποφύγει τους Έλληνες διασώστες;;;;

Ήταν ή όχι προσχεδιασμένη ενέργεια-εντολή που είχε ο Τούρκος πιλότος;;;

Γιατί αυτή η “ακατανόητη” στάση μας που συνεχίστηκε και στην διάρκεια της ερήμην δίκης του Τούρκου πιλότου (μετά από μήνυση 2 πολιτών) και που καταδικάστηκε για …πλημμέλημα.. αφού έτσι προέκυπτε απο τα στοιχεία που έδωσε η ΠΑ και με μάρτυρες που είχαν εντολή να μην πούν τίποτα σχετικά με το περιστατικό επικαλούμενοι λόγους Εθνικής Ασφαλείας γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο και καυτηριάστηκε απο τον συνήγορο πολιτικής αγωγής….

http://iliakis.blogspot.com/

http://hellenicrevenge.blogspot.com

Related Posts
0 Comments

No Comment.