Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

‘Skyline’: Έρχονται οι εξωγήινοι!

 

 

Μία νέα ταινία έρχεται μέσα στο 2010, γύρω στο Νοέμβριο με Δεκέμβριο. Είναι το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με τον τίτλο ‘Skyline’ και αναφέρεται σε εισβολή εξωγήινων που έρχονται με κακές προθέσεις να κατακτήσουν τη γη, «ρουφώντας» τους κατοίκους της! Δείτε το trailer.


Η ταινία «εμπνέεται» από την πρόσφατη δήλωση – προειδοποίηση του διακεκριμένου αστροφυσικού Στίβεν Χόκινγκ, ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι υπάρχουν εξωγήινοι αλλά οι άνθρωποι, αντί να προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί τους, θα πρέπει με κάθε τρόπο να τους αποφύγουν.

Ο αστροφυσικός προειδοποίησε μάλιστα ότι οι εξωγήινοι μπορεί να εισβάλουν στη Γη για τις πηγές της: «Πρέπει να δούμε εμάς για να διαπιστώσουμε πως μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι που δεν θα θέλαμε να συναντήσουμε. Φαντάζομαι ότι θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν σε μεγάλα πλοία, αφού πρώτα έχουν εξαντλήσει τις πηγές του πλανήτη τους. Τόσο εξελιγμένοι εξωγήινοι θα μπορούσαν να γίνουν νομάδες, με στόχο την κατάκτηση και τον εποικισμό όλων των πλανητών στους οποίους μπορούν να φτάσουν».

«Εάν οι εξωγήινοι μας επισκεφθούν, το αποτέλεσμα θα έχει βαρύτητα μεγαλύτερη απ’ όταν ο Χριστόφορος Κολόμβος αποβιβάσθηκε στην Αμερική, κάτι που δεν ήταν επιτυχημένο για τους Ινδιάνους της Αμερικής», τόνισε ο επιστήμονας στην εκπομπή με τίτλο «Στο Σύμπαν με τον Στίβεν Χόκινγκ».

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ: Μετά από ένα πάρτυ που κράτησε μέχρι αργά τη νύχτα, μια παρέα φίλων που ζουν την έντονη ζωή στο L.A., ξυπνούν μέσα στην ησυχία, εξαιτίας μίας απόκοσμης φωτεινής ακτίνας που μπαίνει μέσα από τα παράθυρα του ρετιρέ τους. Η πηγή του φωτός οδηγεί τους ανθρώπους να βγουν έξω σαν τα έντομα που τα ελκύει η φωτιά, πριν τα σώματά τους ρουφηχτούν μέσα στη νύχτα. Ένα τρομακτικό όραμα γεμίζει τον ουρανό καθώς μεγάλα εξωγήινα σκάφη ρουφούν το σύνολο του ανθρώπινου πληθυσμού από το πρόσωπο της γης. Τώρα η ομάδα των επιζώντων πρέπει να αγωνιστεί για τη ζωή της καθώς ο κόσμος γύρω τους έχει καταστραφεί. Πόσο καιρό θα είναι σε θέση να αντέξουν την μεθοδική και ανελέητη επιδρομή, καθώς ο αριθμός των θυμάτων κλιμακώνεται; Ποιος ή τι είναι αυτοί οι εξωγήινοι;

Μία ταινία που «παίζει» με πολλά αγαπημένα σενάρια «συνομωσιολόγων» το ίδιο όσο και οραματιστών της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και της εγκαθίδρυσης μίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης. «Εξωγήινη απειλή», ‘απαγωγές από εξωγήινους’ –‘εκκαθάριση γης’ – ‘αρπαγή’, ‘ακτίνα Blue Beam’ (δες: ΕΔΩ http://redskywarning.blogspot.com/2010/ … st_09.html, ΕΔΩ http://redskywarning.blogspot.com/2010/ … st_08.html και ΕΔΩ http://redskywarning.blogspot.com/2008/ … st_09.html ).

Ο κίνδυνος «έρχονται οι (κακοί) εξωγήινοι» πρέπει να ελλοχεύει πάντοτε. Δια παν ενδεχόμενον. Ή σχεδιαζόμενον…

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ/ http://redskywarning.blogspot.com/

Related Posts
0 Comments

No Comment.