Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Σκάνδαλο πίσω από την ψεύτικη έγκριση του εμβολίου της Pfizer από το FDA

γράφει ο F. William Engdahl

Η ρυθμιστική αρχή των ΗΠΑ για τα φάρμακα, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, μόλις ανακοίνωσε ότι ψήφισε την πλήρη έγκριση για το mRNA γενετικό εμβόλιο της Pfizer και της BioNTech, ή όχι; Αυτό το υποτιθέμενο νέο καθεστώς χρησιμοποιείται από τη διοίκηση του Μπάιντεν και πολλά κράτη και εταιρείες για την επιβολή υποχρεωτικών εμβολιασμών. Ο διαβόητα συγκρουόμενος σύμβουλος του Biden για τον Covid, Tony Fauci του NIAID, χρησιμοποιώντας αυτήν την απόφαση, ζητά εθνικό υποχρεωτικό εμβολιασμό για τη χώρα. Αυτό που δεν αποκαλύπτεται είναι ο βόθρος της διαφθοράς και των συγκρούσεων συμφερόντων μεταξύ του FDA και των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών, συμπεριλαμβανομένης της Pfizer, που στέκονται πίσω από τη βιαστική έγκριση. Και δεν είναι πλήρης έγκριση για το τρύπημα της Pfizer, μόνο για το νόμιμα διαφορετικό εμβόλιο της BioNTech

«… τελική σφραγίδα έγκρισης»;

Στις 23 Αυγούστου, καθώς ο FDA ανακοίνωσε την πλήρη έγκριση για την ουσία Pfizer mRNA που τροποποιήθηκε με γονίδιο. ‘Η όχι εντελώς, όταν μελετηθούν τα πλήρη έγγραφα του FDA. Ο Fauci, του οποίου το NIAID έχει οικονομικό συμφέρον για το εμβόλιο, αναφέρθηκε στην απόφαση του FDA ως την «τελική σφραγίδα έγκρισης». Είναι, ωστόσο, κάθε άλλο παρά οριστική ή αμερόληπτη, επιστημονική αυστηρή ιατρική αξιολόγηση. Μάλλον είναι μια πολιτική απόφαση με κίνητρο από ένα FDA που είναι διεφθαρμένο πέρα από τη φαντασία των περισσότερων ανθρώπων.

Υποχωρώντας από τη δήλωσή του το 2020 ότι θα πραγματοποιούσε κανονικές ακροάσεις της συμβουλευτικής επιτροπής του FDA με ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες για να συζητήσουν την αίτηση της Pfizer για πλήρη έγκριση, τώρα ο FDA είπε στο British Medical Journal ότι δεν πιστεύουν ότι ήταν απαραίτητη μια συνάντηση πριν από την πλήρη έγκριση γι’ αυτό το οποίο είναι το πιο αμφιλεγόμενο εμβόλιο στη σύγχρονη ιστορία. Το BMJ επικαλείται τον Kim Witczak, έναν συνήγορο για την ασφάλεια των φαρμάκων που χρησιμεύει ως εκπρόσωπος καταναλωτών στη συμβουλευτική επιτροπή του FDA για τα ψυχοφαρμακολογικά Φάρμακα, «Αυτές οι δημόσιες συναντήσεις [του FDA] είναι επιτακτικές για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης και αυτοπεποίθησης, ειδικά όταν τα εμβόλια βγήκαν στην αγορά με ταχύτητα αστραπής για περίπτωση ανάγκης με εξουσιοδότηση χρήσης εκτάκτου ανάγκης. «

Ο Witczak συνέχισε με το ανησυχητικό σημείωμα: «Είναι ήδη ανησυχητικό ότι η πλήρης έγκριση βασίζεται σε δεδομένα 6 μηνών παρά τις κλινικές δοκιμές που έχουν σχεδιαστεί για δύο χρόνια. Δεν υπάρχει ομάδα ελέγχου αφού η Pfizer προσέφερε το προϊόν στους συμμετέχοντες στο εικονικό φάρμακο πριν ολοκληρωθούν οι δοκιμές ». Διαβάστε το ξανά, αργά. Οι δοκιμές της Pfizer κατέστρεψαν τη δική τους ομάδα ελέγχου στη μέση ροή! Και η εξάμηνη κυκλοφορία του εμβολίου mRNA παγκοσμίως έχει οδηγήσει σε καταστροφικές παρενέργειες που έχουν αγνοηθεί εντελώς επίσημα. Είναι αυτή η «επιστήμη» ο Δρ Φάουτσι;

Η άρνηση του FDA και της υπηρεσιακής διευθύντριας της, Janet Woodcock, να συγκαλέσει τη συμβουλευτική επιτροπή για τα φάρμακα για συζήτηση των αποφάσεων Pfizer και BioNTech είναι ακόμη πιο σοκαριστική, καθώς τον Ιούνιο τρία μέλη της ίδιας ομάδας παραιτήθηκαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας επειδή αγνοήθηκαν σε άλλη έγκριση φαρμάκων. Το δίκτυο NPR ανέφερε: «Τρεις ειδικοί έχουν παραιτηθεί από τη συμβουλευτική επιτροπή της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων, αφού η υπηρεσία ενέκρινε ένα φάρμακο του Αλτσχάιμερ που ονομάζεται Aduhelm, παρά τις επιθυμίες σχεδόν κάθε μέλους της ομάδας». Ένα από τα τρία Ο Aaron Kesselheim, στην επιστολή παραίτησής του από τη Συμβουλευτική Επιτροπή του FDA (10 Ιουνίου 2021), έγραψε: «Και για το eteplirsen και για το aducanumab, οι αποφάσεις των διαχειριστών του FDA να αγνοήσουν τις σαφείς συστάσεις της Συμβουλευτικής Επιτροπής οδήγησαν στην έγκρισή τους για δύο πολύ προβληματικά φάρμακα που προσέφεραν ελάχιστα στοιχεία ότι θα ωφελούσαν ουσιαστικά τους ασθενείς … Για το eteplirsen, η AdComm (Συμβουλευτική Επιτροπή) και το επιστημονικό προσωπικό του FDA ανέφεραν ότι δεν υπήρχαν πειστικά στοιχεία ότι το φάρμακο λειτούργησε. Και οι δύο ομάδες αναιρέθηκαν από την ηγεσία του FDA.

Τώρα η άρνηση του FDA να συγκαλέσει τη συμβουλευτική επιτροπή για την απόφαση Pfizer είναι ακόμα πιο εκπληκτική, δεδομένου ότι το Κυβερνητικό Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) στην επίσημη τράπεζα δεδομένων VAERS για την καταγραφή των αρνητικών επιπτώσεων του εμβολίου έχει καταγράψει 8.508 αναφορές θανάτων μετά τη λήψη του mRNA της Pfizer τους τελευταίους επτά μήνες, αριθμός περισσότερο από ό, τι για όλα τα εμβόλια συνδυασμένα τα τελευταία 30 χρόνια. Με την άρνηση της δημόσιας ακρόασης, ο FDA απέφυγε οποιαδήποτε συζήτηση για αυτούς τους ανησυχητικούς αριθμούς θανάτου, πόσο μάλλον τις δεκάδες χιλιάδες σοβαρές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων καρδιακών προσβολών, θρόμβων αίματος, αποβολών, μόνιμης παράλυσης μετά τα τρυπήματα Pfizer-BioNTech. Η δημόσια δήλωση του Fauci πριν από την έγκριση ότι το περίμενε, είναι επίσης ανήθικη, αλλά αυτό είναι το μικρότερο από τα εγκλήματα.

Ψευδής έγκριση

Φαίνεται ότι ο FDA εκτέλεσε ένα έξυπνο τέχνασμα με το οποίο εξέδωσε ξεχωριστές αποφάσεις για ένα εμβόλιο Pfizer Inc.-BioNTech που χρησιμοποιείται ευρέως στις ΗΠΑ, και μια άλλη απόφαση για το παρόμοιο εμβόλιο του γερμανικού εταίρου της Pfizer και δημιουργού της πλατφόρμας mRNA, BioNTech του Μάιντς. Μόνο η BioNTech έλαβε έγκριση από τον FDA, αλλά εξαρτήθηκε από την ολοκλήρωση μιας σειράς περαιτέρω δοκιμών σε επιλεγμένες ομάδες, συμπεριλαμβανομένων βρεφών, εγκύων και νέων, έως το 2027. Το εμβόλιο των ΗΠΑ, το εμβόλιο Pfizer-BioNTech Covid-19, έλαβε μόνο επέκταση του Εξουσιοδότηση Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA), όχι πλήρης έγκριση!

Στην ξεχωριστή επιστολή τους προς την Pfizer, ο FDA ανέφερε: «… Στις 23 Αυγούστου 2021, έχοντας καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η αναθεώρηση αυτού του ΕΕΣ είναι κατάλληλη για την προστασία της δημόσιας υγείας ή ασφάλειας σύμφωνα με το άρθρο 564 (ζ) (2) του Νόμου, ο FDA επανεκδίδει η επιστολή της 12ης Αυγούστου 2021 (Χρήση έκτακτης ανάγκης) στο σύνολό της με αναθεωρήσεις ενσωματωμένες για να διευκρινιστεί ότι η EUA θα παραμείνει στη θέση της για το εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID-19 ως προς την προηγουμένως εξουσιοδοτημένη ένδειξη και χρήσεις… »

Θαμμένο σε μια υποσημείωση στην επιστολή, ο FDA παραδέχεται ότι υπάρχουν δύο νομικά ξεχωριστές οντότητες και εμβόλια: το Pfizer-BioNTech Covid-19 Vaccine και το BioNTech GmbH του Mainz με το δικό του εμπορικό εμβόλιο που ονομάζεται Comrinaty. Ο FDA γράφει ότι «Τα προϊόντα είναι νομικά διακριτά με ορισμένες διαφορές …» (βλ. pdf στο τέλος της παραγράφου) Νομικά διακριτά σημαίνει δύο ξεχωριστά εμβόλια. Αν το θεωρείτε μπερδεμένο, εννοείται ότι είναι. Μόνο βάσει απόφασης της ΕΕ η Pfizer απαλλάσσεται επί του παρόντος από την ευθύνη για τα εμβόλια. Ορισμένοι δικηγόροι αποκαλούν το τέχνασμα του FDA ως μια κλασική τακτική «δόλωμα και αλλαγή», μια μορφή απάτης που βασίζεται στην εξαπάτηση.

Ο Αμερικανός εμβολιολόγος και προγραμματιστής της τεχνικής mRNA, ο Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν, κατηγόρησε τον FDA ότι έπαιξε ένα «γραφειοκρατικό παιχνίδι συγκάλυψης» με την υποτιθέμενη έγκαιρη έγκρισή του για το εμβόλιο Pfizer Covid-19. Παραθέτει τα δύο ξεχωριστά γράμματα του FDA, «Υπάρχει ένα γράμμα για την Pfizer και ένα γράμμα για το BioNTech. Οι New York Times και η Washington Post το έκαναν λάθος. Η εξουσιοδότηση δεν είναι για την Pfizer. Η εξουσιοδότηση είναι για το BioNTech και θα ξεκινήσει μόνο τη στιγμή που το προϊόν BioNTech θα είναι διαθέσιμο … «

Προσθέτοντας τις παράξενες παρατυπίες, στα δύο ξεχωριστά γράμματά τους, ένα στο BioNTech και ένα άλλο στην Pfizer, ο FDA διαγράφει επανειλημμένα την τοποθεσία της κατασκευής εμβολίων που εγκρίνουν. Γιατί αυτό; Είναι στην Κίνα όπου η BioNTech έχει κοινή συμφωνία με τη Fosun Pharma της Σαγκάης για την από κοινού παραγωγή και εμπορία εμβολίου Comrinaty για τον COVID-19; Γιατί πρέπει να αποκρύψουν αυτά τα δεδομένα τοποθεσίας από το κοινό; Θα αποκαλύψει ολόκληρη την απάτη;

Σύγκρουση συμφερόντων FDA-Pfizer

Το 2019 η Pfizer έδωσε ένα πολύ αντιφατικό ραντεβού στο διοικητικό της συμβούλιο. Χρειάστηκε ο Scott Gottlieb, ο οποίος μόλις είχε παραιτηθεί από επικεφαλής του FDA τρεις μήνες νωρίτερα. Εάν αυτό εμφανίζει μια τεράστια σύγκρουση συμφερόντων, είναι. Παράλληλα με τον Gottlieb στο Διοικητικό Συμβούλιο της Pfizer, κάθεται η Dr Susan Desmond-Hellmann, η οποία ήταν επικεφαλής του Ιδρύματος Bill και Melinda Gates μέχρι το 2020. Το Ιδρυμα Gates βρίσκεται πίσω από κάθε βασικό μέρος της βιασύνης για το εμβόλιο covid και κατέχει μετοχές στην Pfizer για εκκίνηση.

Ένα άλλο άτομο που συνδέει την Pfizer και τον Gates είναι ο Καθ. Η Holly Janes, ειδικός στη βιο-στατιστική στη γενέτειρα του Gates στο Σιάτλ, στο ερευνητικό κέντρο Fred Huff για τον καρκίνο. Ο Janes είναι επίσης μέλος της Επιτροπής Εμβολίων του FDA μέχρι το 2023. Συγκεκριμένα, σχεδίασε τις αμφιλεγόμενες δοκιμές για εμβόλια Pfizer και Moderna mRNA για το NIAID του Fauci από το κέντρο της στο Σιάτλ, το οποίο χρηματοδοτείται επίσης από το Ιδρυμα Gates.

Ο Janes είναι καθηγητής στο Fred Hutchinson Cancer Research Center, Vaccine and Infectious Disease Division, γνωστό ως Fred Hutch. Νωρίτερα έλαβε χρήματα έρευνας από το Ιδρυμα Γκέιτς για μια περίοδο έξι ετών, όταν εργάστηκε για το Ιδρυμα Γκέιτς από το 2006 έως το 2012 για να αναπτύξει «στατιστική υποστήριξη και σχεδιασμό μελέτης για προκλινικές δοκιμές απόδοσης εμβολίου». Ο Καθ. Janes βοήθησε επίσης στην ανάπτυξη του προγράμματος που παρακολουθεί τα δεδομένα εμβολίων στο Πανεπιστήμιο John Hopkins.

Το πρόσωπο που διευθύνει τον FDA ως «εν ενεργεία διευθυντής» είναι η Janet Woodcock. Το να την αποκαλώ μιαρή είναι ήπιο. Βρίσκεται στο FDA από το 1986, σχεδόν όσο ο Fauci στο NIAID. Η Γούντκοκ ήταν η επιλογή του Μπάιντεν για επικεφαλής του FDA, αλλά μια μαζική αντιπολίτευση από 28 ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των γενικών εισαγγελέων του κράτους και ομάδων πολιτών, τον ανάγκασε να την ονομάσει «ενεργό», η οποία δεν χρειάζεται έλεγχο του Κογκρέσου.

Η Γούντκοκ ήταν άμεσα υπεύθυνη για την έγκριση από τον FDA θανατηφόρων οπιοειδών λόγω των αντιρρήσεων των δικών της επιστημόνων και άλλων συμβούλων. Πριν από δύο δεκαετίες ως επικεφαλής της υπεύθυνης μονάδας του FDA, η Woodcock έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έγκριση ενός ισχυρού οπιοειδούς, του Zohydro, παρόλο που η επιστημονική συμβουλευτική επιτροπή του FDA ψήφισε 11-2 για να κρατήσει το φάρμακο εκτός αγοράς επειδή ήταν ανασφαλές. Το διαδικτυακό Drugs.com γράφει: «Η υδροκοδόνη (Zohydro) μπορεί να επιβραδύνει ή να σταματήσει την αναπνοή σας. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε το Zohydro ER σε μεγαλύτερες ποσότητες ή για περισσότερο από το προβλεπόμενο. Καταπιείτε το ολόκληρο για να αποφύγετε την έκθεση σε μια δυνητικά θανατηφόρα δόση. Η υδροκοδόνη μπορεί να δημιουργεί εθισμό, ακόμη και σε τακτικές δόσεις». Η Γούντκοκ ενέκρινε αργότερα την πώληση ενός ναρκωτικού χαπιού υψηλής αντοχής, του OxyContin, ως «ασφαλέστερου και αποτελεσματικότερου από άλλα παυσίπονα» με βάση τους ψευδείς ισχυρισμούς του πτωχευμένου πλέον κατασκευαστή, Purdue Pharma. Περίπου 500.000 Αμερικανοί έχουν πεθάνει έκτοτε ως αποτέλεσμα εθισμού στα οπιοειδή.

Η Γούντκοκ είναι σαφώς το βασικό πρόσωπο του FDA πίσω από τη διπλή απόφαση της Pfizer της 23ης Αυγούστου, φροντίζοντας να μην υπάρξουν δημόσιες συμβουλευτικές ακροάσεις για την επανεξέταση των σχετικών δεδομένων. Θα ήταν σημαντικό να γνωρίζουμε ποιες συζητήσεις ή επικοινωνίες έγιναν με το πρώην αφεντικό της, νυν διευθυντή της Pfizer, Scott Gottlieb.

Γιατί;

Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα σε αυτή τη στρεβλή ιστορία διαφθοράς στο FDA και την Pfizer. Μήπως αυτό το θέατρο προωθήθηκε από την κυβέρνηση Μπάιντεν για να επιταχύνει τον αναγκαστικό εμβολιασμό εκατομμυρίων Αμερικανών που είναι αβέβαιοι ή σκεπτικόί για τη λήψη έκτακτης ανάγκης ή πειραματικού τρυπήματος; Γιατί υπάρχει τόσο απίστευτη πίεση από τα κυρίαρχα ΜΜΕ και τους πολιτικούς να εμβολιάσουν κάθε άντρα, γυναίκα και παιδί τώρα στις ΗΠΑ; Είναι τα εμβόλια πραγματικά ασφαλή εάν υπάρχουν τόσες σοβαρές περιπτώσεις ανεπιθύμητων ενεργειών μετά το τρύπημα Pfizer; Γιατί το FDA αρνήθηκε να επιτρέψει στην ανεξάρτητη επιτροπή εμβολίων να σταθμίσει;

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 14 Αυγούστου η Pfizer δεν επιβάλλει εμβόλια για τους υπαλλήλους της. Επίσης ο Λευκός Οίκος του Μπάιντεν δεν επιβάλλει εμβόλια για το προσωπικό του. Όλα αυτά είναι σοβαρά ζητήματα που απαιτούν σοβαρές και ειλικρινείς απαντήσεις.


Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

πηγή: journal-neo.org

 

Πηγή

Σκάνδαλο πίσω από την ψεύτικη έγκριση του εμβολίου της Pfizer από το FDA

 

Related Posts
0 Comments

No Comment.