Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Σηκώθηκε από το αναπηρικό καρότσι μετά από 23 χρόνια!


Το άρθρο είναι από το Πρώτο Θέμα (που στην ουσία αναδημοσιεύει άρθρο της dailymail: 22/12/2010).

Για την 46χρονη σήμερα Delia Knox, τα τελευταία 23 χρόνια ήταν τα πιο δύσκολα χρόνια της ζωής της. Ήταν αναγκασμένη να κινείται μόνο με την βοήθεια αναπηρικού καροτσιού, ύστερα από ατύχημα που την άφησε παράλυτη από τη μέση και κάτω.

Όλα άλλαξαν μετά από επίσκεψή της στο θεραπευτικό πνευματικό κέντρο «Bay of the Holy Spirit Revival» στο Mobile της Alabama. Σαν από θαύμα, η γυναίκα φέτος, με μόνο μια επίσκεψή της, κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Δεν μπορούσε ποτέ να πιστέψει ότι θα έρθει μέρα που θα περπατήσει ξανά.

«Πήγα για να νιώσω την παρουσία του Θεού και να συναντήσω τους καλούς μου φίλους τον πάστορα John και την Brenda Kilpatrick. Ήξερα ότι ήταν συνάντηση ευαγγελιστών, (στην πραγματικότητα λέει ευαγγελιστική συνάθροιση) αλλά δεν είχα ιδέα ότι γίνονταν και θεραπείες. Για να είμαι ειλικρινής απέφευγα όλες τις σχετικές συναντήσεις» (healing meetings) εξομολογείται η Delia.

Πριν συναντηθεί με τον ιεροκήρυκα Nathan Morris, που εργαζόταν στο πνευματικό κέντρο, η Delia δεν γνώριζε τι επρόκειτο να συμβεί. Εξεπλάγη όταν ο Morris κάλεσε τον σύζυγό της να προσευχηθεί για εκείνη. «Δεν είχα καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά δεν ήθελα να κάνω σκηνή για τον Nathan που προσευχόταν».

«Τότε ξαφνικά άκουσα μια φωνή, που ήξερα ότι ήταν το Άγιο Πνεύμα, να μου λέει “Σήκω όρθια”, και ένιωσα να αισθάνομαι τα πόδια μου και να με κατακλύζει η πίστη ότι μπορώ να περπατήσω» είπε η Delia. «Δε θα άφηνα κανέναν να μου το στερήσει αυτό. Ήξερα ότι ήταν η μέρα μου να περπατήσω μακριά από αυτά τη καρέκλα».

Το συμβάν καταγράφηκε από κάμερα και ανέβηκε στο YouTube συγκεντρώνοντας ήδη πάνω από 200.000 επισκέψεις. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η Delia να προσεύχεται και λίγο αργότερα να σηκώνεται από την αναπηρική καρέκλα που της είχε στερήσει τόσα πολλά. Στην αρχή την βοηθάνε δυο άνδρες με κουστούμι, αλλά στη συνέχεια περπατάει χωρίς καμία βοήθεια.

«Περπατούσα και περπατούσα και περπατούσα και αισθανόμουν ότι έμπαινα σε έναν νέο κόσμο. Κατέληξα στο πάτωμα και κάποιος μου άγγιζε τα πόδια και μπορούσα να αισθανθώ τα γόνατά μου για πρώτη φορά μετά από χρόνια» λέει ευτυχισμένη η 46χρονη γυναίκα. «Αισθάνομαι δέος βλέποντας την δύναμη του Θεού, όχι μόνο στη ζωή μου αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, ύστερα από αυτό το θαύμα».

Η Delia Knox έχασε την ικανότητα να περπατάει την ημέρα των Χριστουγέννων του 1987, όταν ένας μεθυσμένος οδηγός εμβόλισε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με την αδερφή της, τον γαμπρό της και τα δυο τους παιδιά. Όλοι εκτός από την Delia, γλίτωσαν μόνο με ελαφρούς μώλωπες.

Πλέον η Delia σπάνια χρησιμοποιεί το αναπηρικό καρότσι και ζει μια κανονική ζωή με τον σύζυγό της, επίσκοπο Levy Knox, στις Ηνωμένες Πολιτείες, χωρίς να σκέφτεται τα περασμένα δύσκολα χρόνια.

Δείτε το βίντεο

Πηγή

Ορισμένα στοιχεία:

Το γεγονός συνέβη στις 27 Αυγούστου 2010.

Η Delia Roman Knox είναι ινδιάνικης καταγωγής.

Ζει στο Mobile της Alabama, είναι τραγουδίστρια gospel και διευθύνει την υμνωδία στην συνάθροιση ‘Living Word Christian Center’ όπου πάστορας είναι ο άνδρας της Levy Knox. Για χρόνια, η Delia ήταν γνωστή ως ‘η τραγουδίστρια γκόσπελ στο αναπηρικό καρότσι’ (‘wheelchair bound gospel singer’). Ο κόσμος ενθουσιαζόταν με το ταλέντο της.. Εδώ βίντεο από το 1990.

Το 1987, ενώ επέβαινε σε ένα αυτοκίνητο, χτυπήθηκε από έναν μεθυσμένο οδηγό. Ήταν Χριστούγεννα. Από εκείνη την ημέρα έμεινε παράλυτη από τη μέση και κάτω και ήταν ανίκανη να χρησιμοποιήσει τα πόδια της.

Στο παρακάτω βίντεο επιστρέφει στο πατρικό της σπίτι στο Buffalo στην Jersey Street για πρώτη φορά, χωρίς αναπηρική καρέκλα. Η μητέρα της, Emilia, φώναξε, όταν είδε την κόρη της να περπατάει μέχρι το πεζοδρόμιο.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ /     http://redskywarning.blogspot.com/2010/12/23.html
Related Posts
0 Comments

No Comment.