Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

”Σφάχτηκαν” στην ελληνική Βουλή για το τέμενος στο Βοτανικό

Άδωνις Γεωργιάδης :Νέο Βατοπέδι,χαρίζετε έκταση του Πολεμικού Ναυτικού για τις ανάγκες μουσουλμάνων.
Πάνος Μπεγλίτης :Έχετε ακραία ξενοφοβικά κίνητρα που εξυπηρετούν αγχωτικές ενδοπαραταξιακές ανάγκες.
Σκληρή ”κόντρα” ξέσπασε πριν από λίγο στη Βουλή μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Π.Μπεγλίτη και του βουλευτή του ΛΑΟΣ Άδωνη Γεωργιάδη κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης για την ίδρυση και λειτουργία μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό.
Από τη μία πλευρά ο κ. Μπεγλίτης διαβεβαίωνε ότι το μουσουλμανικό τέμενος θα γίνει με έξοδα της πολιτείας και η λειτουργία του θα υπάγεται στον έλεγχο του υπουργείου Παιδείας.
Από την άλλη ο κ. Γεωργιάδης έφερε ως παράδειγμα τόσο την Ανγκελα Μέρκελ και την πρόσφατη δήλωση της περί αποτυχίας του πολυπολιτισμικού μοντέλου στη χώρα της αλλά και την Γαλλία όπου απαγορεύτηκε η μαντήλα στη Γαλλία, για να καταλήξει ότι στη χώρα μας αντιθέτως παραχωρείται η ιδιοκτησία της έκτασης «με προφανείς κινδύνους για την ασφάλεια»,αλλά και με διαδικασίες που παραπέμπουν σε Βατοπέδι.
Ο κ.Μπεγλίτης του απάντησε ότι η Αθήνα είναι η μόνη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα στην οποία δεν υπάρχει ισλαμικό τέμενος και κατηγόρησε τον κ. Γεωργιάδη για τη δημιουργία ακραίου και ξενοφοβικού κλίματος λόγω της προεκλογικής συγκυρίας ενώ ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δεν δίδονται σε κανέναν τίτλοι ιδιοκτησίας, αφού μόνον προς χρήση παραχωρείται ο χώρος στο Βοτανικό,όπως προβλέπειο νόμος που ψήφισε η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ.
Η απάντηση του βουλευτής του ΛΑΟΣ ήταν άμεση: «αν ο κ. Παυλόπουλος είχε φερθεί ως δεξιός, δεν θα έφτανε η ΝΔ εκεί που έφτασε».
Πηγή   http://www.sigmalive.com

Σχόλιο: To μουσουλμανικό τέμενος  θα στοιχίσει 15 εκατομμύρια ευρώ τουλάχιστον ,παρακαλώ,ενω 2,5 εκατομμύρια θα κοστίσει η μεταγκατάσταση  του Π.Ν. Και αν προσθέσουμε οτι τους χαρίζεται έκταση 50 εκατομμυρίων ευρώ σε εποχής οικονομικής κρίσης σε κάτι να αναρωτιέσαι όντως δεν υπάρχουν λεφτά ή μήπως   δεν υπάρχουν μόνο  για τους Ελληνες ;

Οσο για τον Κ.Μπεγλίτη που ανησυχεί οτι η Αθήνα είναι η μόνη ευρωπαική πρωτεύουσα στην οποία δεν υπάρχει ισλαμικό τέμενος,ας γίνουμε πρώτα Ευρώπη με ευρωπαικούς μισθούς και ύστερα κοιτάμε και τα υπόλοιπα και οχι όπου τους συμφέρει να βάζουνε μπροστά το ευρωπαικό μας πρόσωπο και όπου δεν τους συμφέρει να σφυρίζουνε αδιάφορα.

Related Posts
0 Comments

No Comment.