Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Σχοινάς: Υπάρχουν 8-9 θεραπείες, αλλά ΠΡΩΤΑ θα δώσουμε τα εμβόλια

Το είπε σαν να μην συμβαίνει τίποτα!!!

Σωρεία ερωτημάτων για την διαχείριση της πανδημίας προκαλούν οι δηλώσεις που έκανε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, στο ραδιόφωνο του Σκάι για τα εμβόλια και τις θεραπείες.

Ο κ. Σχοινάς έριξε βόμβα μεγατόνων και, μάλιστα, μιλώντας με ένα ανάλαφρο στιλ, σαν να επρόκειτο για κάτι αυτονόητο.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Λέει ο Βασίλης Χιώτης, και σωστά, ότι κάποια στιγμή μέσα στο ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο θα πρέπει να βάλουμε και τις θεραπευτικές επιλογές. Αυτό έχει ήδη ξεκινήσει, έχουμε ήδη εγκρίνει σε κοινοτικό επίπεδο έναν αριθμό οκτώ με εννιά θεραπευτικών επιλογών, οι οποίες είναι διαθέσιμες, οι οποίες είναι εγκεκριμένες, πράγμα που σημαίνει ότι, αν οποιαδήποτε κυβέρνηση θελήσει να κινηθεί προς αυτά, μπορεί να το κάνει χωρίς κανένα πρόβλημα αδειοδοτήσεων. Είναι απόλυτα ελεγμένες και εγκεκριμένες. Αλλά ακόμα δεν έχουμε φτάσει σε ένα σημείο μαζικής αγοράς σε ευρωπαϊκό επίπεδο αυτών των θεραπευτικών ουσιών, γιατί πιστεύουμε ότι αυτό πρέπει να γίνει όταν πια πηγαίνουμε στο τέλος των εμβολίων, όχι στην αρχή της προσπάθειας, όπως βρισκόμαστε τώρα.

«Το εμβολιαστικό μας πρόγραμμα συνεχίζεται, έχει καθολική κάλυψη και έχουμε ήδη αγοράσει επαρκείς δόσεις, και για το 2022 και για το 2023», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Επομένως, ΠΑΡΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2023!!!

ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ από τον Σχοινά σε χαλαρότατο στυλ!!!

ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ( μετά το 10ο λεπτό):

ΠΗΓΗ

Related Posts
0 Comments

No Comment.