Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Ρωσία : Αποσταθεροποίηση με πυρκαγιές; Η ιστορία επαλαμβάνεται…

 

Επι πολλά χρόνια η αποσταθεροποίηση των κρατών προκειμένου η Νέα Τάξη Πραγμάτων να αποκαθηλώσει τους μη αρεστούς σε αυτήν ηγέτες και κυβερνήσεις, γινόταν και γίνεται ακόμα με τις λεγόμενες παρδαλές επαναστάσεις δηλ. τα οργανωμένα σχέδια αποσταθεροποίησης μιας χώρας με την ανάμειξη εξωτερικών παραγόντων στα εσωτερικά της. Τέτοιοι παράγοντες ηταν και ειναι οι διάφοροι οργανισμοί, τα πρακτορεία ειδήσεων, οι μυστικές υπηρεσίες καθως και οι  πολυάριθμοι διεθνείς μη κρατικοί οργανισμοί, πολιτιστικά, κοινωφελή και αλλα παρόμοια ιδρύματα  συνεπικουρούμενοι από τα αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ (Τύπος και Τηλεόραση) και απο παρά πολλούς δημοσιογράφους και καλλιτέχνες κάθε λογής. Όλοι αυτοί με την υποστήριξη των ξένων υπηρεσιών και πρακτορείων, οξύνουν το πολιτικό κλίμα και διευκολύνουν έναντι παροχής υλικών και άλλης μορφής παροχών, αντιεξουσιαστικές δράσεις και πρόθυμους «διαμαρτυρόμενους» πολίτες, καλλιεργώντας διάφορα δήθεν ιδεολογήματα και συνθήματα περι Δημοκρατίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με συνεχείς κατηγορίες για σκάνδαλα, ανικανότητα και διαφθορά της κυβέρνησης, με συνεχείς κινητοποιήσεις, καταλήψεις και καταστροφές δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, ακόμη και με δολιοφθορές και εμπρησμούς, αποδυνάμωναν  ουσιαστικά την λειτουργία του κράτους, επηρεάζοντας και καθοδηγώντας την πολιτική κατεύθυνση της κοινής γνώμης.

Τα τελευταία χρόνια, η Νέα Τάξη Πραγμάτων βρήκε έναν επιπλέον τρόπο  για την “αποκαθήλωση” των ανεπιθύμητων ηγετών και την αποσταθεροποίηση κρατών. Το σχέδιο  φαίνεται ότι συνδέεται με το απόρρητο πρόγραμμα HAARP (High frequency Active Auroral Research Project) το οποίο χρηματοδοτείται από το Αμερικάνικη Αεροπορία και Ναυτικό και αναπτύσσεται για περισσότερο από μια 20ετία στη Gakona της Αλάσκα.

Στην Ελλάδα ο Κώστας Καραμανλής ήταν αυτός που «χάλαγε» τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων και του USRAEL με τις επιλογές του και γι’ αυτό έπρεπε να «αποκαθηλωθεί» με κάθε τρόπο. Το σχέδιο δρομολογήθηκε με αιχμή τον Γιωργάκη Παπανδρέου και την άρνησή του να συναινέσει στις στρατηγικές επιλογές του Καραμανλή, κυρίως για τα ενεργειακά ανοίγματα στην Ρωσία και δευτερευόντως για την συνεργασία με τους Κινέζους όσον αφορά την εκχώρηση και διαχείριση των λιμανιών  καθώς και σε άλλα σημαντικά μέτρα που θεωρούσε ο Καραμανλής αναγκαία για την επανίδρυση του κράτους, δηλαδή την ριζική αναδιοργάνωση και τον πραγματικό εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης, την άρση του πανεπιστημιακού ασύλου, κλπ. Συνεπικουρούμενος ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την καταστροφολογία και σκανδαλοθηρική ειδησεογραφία των μεγάλων ΜΜΕ, με τα καθημερινά συλλαλητήρια και την κοινωνική αναστάτωση, με τις «στημένες» δημοσκοπήσεις ή  με τις καταστροφικές πυρκαγιές, ιδίως εκείνες του 2007, εξώθησαν τελικά τον Καραμανλή σε «αποκαθήλωση»  και αφού ενθρονίστηκε πια ο Γιώργος  Παπανδρέου σαν κυβερνήτης της Ελλάδος, έγινε αυτό που επιδιώκετο: Ο εγκλεισμός της χώρας στα μπουντρούμια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), απο τα οποία, κατά τα φαινόμενα, δεν θα απελευθερωθεί σύντομα και μέσω της Ελλάδος και ΔΝΤ, ο έλεγχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) απο τους διεθνείς τοκογλύφους της Wall Street και της City of London, την αθέατη για τους περισσότερους πλευρά των ηγετών της Νέας Τάξης Πραγμάτων και του USRAEL.

Μια παρόμοια κατάσταση επικρατεί τα τελευταία χρόνια και στην Ρωσία. Με στόχο αυτή την φορά τον Βλαντιμίρ Πούτιν, που αφού κατόρθωσε να βάλει κάποια τάξη στο χάος που παρέλαβε απο τον Γκορμπατσόφ και τον γραφικό Γιέλτσιν, να ελέγξει σε έναν βαθμό τους Michhail Chodorkovsky, Boris Beresowski, Wladimir Gussinsky καί πολλούς άλλους, που με μαύρο χρήμα απο τη Δύση και με την υποστήριξη των δυτικών «συμπατριωτών» τους, είχαν αρπάξει όλες σχεδόν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ρωσίας, να ελέγξει τα αφηνιασμένα ΜΜΕ και να ξανακάνει την χώρα του έναν σοβαρότατο παίκτη στην διεθνή σκακιέρα, δίνοντας ελπίδα στούς ταλαιπωρημένους συμπατριώτες του, στοχοποιήθηκε σαν ο υπ’ αριθμόν ένα εχθρός του USRAEL. Γιατί, όπως και ο Καραμανλής στην Ελλάδα, στέκεται εμπόδιο στην τελική περιθωριοποίηση της χώρας του και στα επεκτατικά σχέδια και την παγκοσμιοποίηση που θέλει να επιβάλλει η ΝΤΠ.

Η «αποκαθήλωση» του Πούτιν επιχειρείται με τα γνωστά μέσα του USRAEL: Πολέμους γύρω απο την ζωτική ζώνη επιρροής της Ρωσίας, στην Γεωργία, στο Αφγανιστάν, υποστήριξη τρομοκρατικών οργανώσεων στην Τσετσενία, παρδαλές επαναστάσεις στην Κεντρική Ασία, σαμποτάζ μέσα στην Ρωσία (στον υπόγειο σιδηρόδρομο της Μόσχας, στην σιδηροδρομική γραμμή Μόσχας – Αγίας Πετρούπολης, σε στρατιωτικές βάσεις κλπ. κλπ. Παράλληλα οργιάζει η προπαγάνδα των πληρωμένων απο το USRAEL Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Ρωσία, την δικτατορία του Κρεμλίνου ή την ρωσική οπισθοδρομικότητα. Και επειδή όλα αυτά δεν στάθηκαν μέχρι σήμερα ικανά να κλονίσουν τον Πούτιν, ούτε ακόμη και η εκλογή του «φιλελεύθερου» και φιλοδυτικού Μεντβεντεβ, τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο των πυρκαγιών. Που όπως και στην Ελλάδα είχε κλονίσει σοβαρά την εμπιστοσύνη των πολιτών στις ικανότητες του Καραμανλή, έτσι και στην Ρωσία αποσκοπεί στην κατασυκοφάντηση του Βλαντιμίρ Πούτιν. Για πολλούς ο Πούτιν θεωρείται κάτι σαν εμπρηστής ενώ όλο και περισσότεροι «αγανακτισμένοι» πολίτες σπεύδουν να τον κατηγορήσουν ότι είναι ο κύριος υπεύθυνος για τις πυρκαγιές! Η ιστορία επαναλαμβάνεται σε απίστευτα σύντομο χρόνο…

Βιβλική καταστροφή

Ειναι προφανές, ότι οι κατηγορίες αυτές έχουν σκοπό να δημιουργήσουν ένα κλίμα δυσαρέσκειας, να αναστατώσουν και να ξεσηκώσουν τον πληθυσμό, που ούτως ή άλλως δεν είναι ευχαριστημένος απο την επικρατούσα ανεργία και την αυξανόμενη διεύρυνση της ψαλίδας ανάμεσα στους πλούσιους και τους φτωχούς, με απώτερο  στόχο την αποσταθεροποίηση του συστήματος. Καί μόνο η αποπνικτική και ομιχλώδης ατμόσφαιρα που επικρατεί στη Μόσχα, τα καμένα χωριά και τα λαμπαδιασμένα δάση που μεταδίδουν συνεχώς οι τηλεοράσεις στο εσωτερικό και εξωτερικό, είναι ότι χρειάζεται για να περάσει το σύνθημα, ότι υπάρχουν υπεύθυνοι και αυτοί βρίσκονται στην κυβέρνηση. Οι καταστροφές είναι όμως φοβερές. Μέχρι στιγμής που γράφεται αυτό το άρθρο, 07.08.2010, είχαν απανθρακωθεί 50 άνθρωποι και είχαν καταμετρηθεί 800 πυρκαγιές που κατέστρεψαν 188.000 εκτάρια δάσους και καλλιεργημένων εκτάσεων. Μια φωτιά κατέστρεψε  την ναυτική βάση της Κολόμνα, άλλη μια εκδηλώθηκε στο εθνικό πάρκο Λοσίνι Οστρόβ. Το αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο έκλεισε λόγω μή ορατότητας, ενώ εσπευσμένα απομακρύνθηκαν τα ραδιενεργά υλικά απο τις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Σαρόβ, όπου κατασκευάζονται και ατομικές βόμβες. Και όλα αυτά σε μια σχετικά μικρή απόσταση περιμετρικά της Μόσχας, όπου και διαπιστώθηκαν και περί τις 200 εστίες φωτιάς.

Οι πυρκαγιές αυτές δεν είναι ούτε τυχαίες, ούτε και ουρανοκατέβατες, όπως νομίζει ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρώσων Κύριλλος, που παρακαλεί τον Θεό να τις σταματήσει! Ούτε όμως και η εξήγηση, ότι οφείλονται στην αναδιάρθρωση των δασικών υπηρεσιών με την κατάργηση των επιθεωρητών δασών είναι ικανοποιητική. Από μια ματιά στους χάρτες που δείχνουν τα ρωσικά τηλεοπτικά κανάλια στις ειδήσεις, δείχνει ότι οι μεγάλες φωτιές είναι γύρω απο τη Μόσχα. Η Μόσχα, το κέντρο της Ρωσίας, έχει προφανώς στοχοποιηθεί με σκοπό την αποσταθεροποίηση του λεγόμενου συστήματος Πούτιν.

Τι σχέση έχουν όμως οι πυρκαγιές με την αποσταθεροποίηση της ρωσικής κυβέρνησης? Απ’ ότι φαίνεται έχουν και παραέχουν. Βάζοντας κάτω ότι διαθέσιμο  στοιχείο υπάρχει και θέτοντας πάντα, την ερώτηση, «ποιός έχει όφελος απο την τρομερή αυτή καταστροφή που έπληξε την Ρωσία» μπορούμε εύλογα να αναρωτηθούμε : Πως είναι δυνατόν η Ρωσία να έχει εβδομάδες τώρα θερμοκρασίες γύρω στους 37 με 40 βαθμούς και λίγο παραπέρα, στην Κεντρική Ευρώπη, να έχουμε 20 με 25 βαθμούς? Και γιατί, στην άλλη μεριά,  το Πακιστάν πνίγεται απο καταστροφικές πλημμύρες, που κόστισαν μέχρι σήμερα τη ζωή πάνω απο 1.000 ανθρώπους και προκάλεσαν τεράστιες ζημίες σε χωριά και καλλιέργειες? Και την ίδια στιγμή στην καυτή Βραζιλία αλλά και στην Κίνα να πέφτει χιόνι!

Μήπως ο καιρός τρελάθηκε; Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο, ότι δηλαδή τα ακραία αυτά καιρικά φαινόμενα, όπως ονομάζουν ακόμη και μια απλή αλλαγή καιρού οι παπαγάλοι των τηλεοράσεων, οφείλονται σε ανθρώπινες παρεμβάσεις, που σκοπό έχουν, στην περίπτωση αυτή, να πλήξουν κάποιους στόχους για πολιτικούς και γεωστρατηγικούς λόγους? Δεν πρόκειται για συνωμοτικές θεωρίες όπως θα τρέξουν να ισχυριστούν τα παραπάνω παπαγαλάκια, αλλά για μια σειρά απο στοιχεία, απο πετραδάκια, που αν τα αραδιάσεις θα σου παρουσιάσουν το μωσαϊκό, αυτό που μας αποκρύπτουν επιμελώς τα μεγάλα αφεντικά των κυρίαρχων ΜΜΕ.

Το σύστημα HAARP

Η Ρωσία στεγνώνει: Είναι ο έλεγχος του κλίματος το νέο υπερόπλο των ΗΠΑ μέσα σ’ αυτό το παιχνίδι; διερωτάτο ο δημοσιογράφος Αντρέι Αρέσεβ σ’ ένα άρθρο του που δημοσιεύθηκε στις 31.07.2010 στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, το οποίο παρεπιπτόντως εξαφανίστηκε την επομένη της δημοσίευσης! Αιτία ήταν οι εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν απο καιρό στις κεντρικές περιοχές της Ρωσίας, που σήμαιναν, τεράστιες ζημίες στην οικονομία της Ρωσίας και όχι μόνον…

Η θεωρία της «υπερθέρμανσης του πλανήτη, ως μια φυσική διαδικασία, πρέπει πρώτα να αποδειχθεί», γράφει ο δημοσιογράφος, αλλά «η ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες στη Ρωσία αποκλείεται να έχουν μόνο φυσικά και επιστημονικά αίτια»!

Οι εγκαταστάσεις HAARP στην Gakona της Αλάσκας

Το πρόβλημα ελέγχου του καιρού (ως μια μορφή κοινωνικού ελέγχου) προβλήθηκε απο τον Zbigniew Brzezinski ήδη κατα την δεκαετία του ’70 στο βιβλίο του «Between Two Ages». Στο βιβλίο του εκείνο ο Brzezinski έκανε σκέψεις για την πιθανότητα αλλαγής των γεωπολιτικών συστημάτων όχι μόνο μέσω κοινωνικών, αλλά και κλιματικών αλλαγών!

Ο καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο της Οττάβα (Καναδά), Μισέλ Chossudovsky έγραφε το 2000, ότι μια μερική αλλαγή του κλίματος θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα της εφαρμογής μιας νέας γενεάς «μη θανατηφόρων όπλων». Οι Αμερικανοί προσπαθούν απο καιρό να επηρεάσουν το κλίμα σε διάφορες περιοχές του κόσμου!.

Μια τέτοια τεχνολογία αναπτύσσεται στο πλαίσιο ενός απόρρητου προγράμματος με τον τίτλο „High-frequency Active Aural Research Program” (HAARP) και μπορεί να προκαλέσει φαινόμενα όπως ξηρασίες, τυφώνες, σεισμούς και πλημμύρες. Από στρατιωτικής άποψης το HAARP είναι ένα όπλο μαζικής καταστροφής, ένα μέσο για την αποσταθεροποίηση γεωργικών και οικολογικών συστημάτων σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Η τεχνική βάση του προγράμματος είναι ένα ηλεκτρομαγνητικό σύστημα, αποτελούμενο απο 360 ραδιοπομπούς και 180 κεραίες, ύψους η κάθε μια 22 μέτρων, και προορίζεται για τη μελέτη διεργασιών στην ιονόσφαιρα. Ο σταθμός που εκπέμπει 3.600 κιλοβάτ στον ουρανό, είναι η ισχυρότερη εγκατάσταση που υπάρχει στον κόσμο για τον επηρεασμό διεργασιών επηρεασμού της ιονόσφαιρας…”.

Θυμάμαι, ότι πολλοί γέλασαν, ό Gakona ταν ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, ισχυρίσθηκε, ότι οι σεισμοί στην στην Αϊτή τον Ιανουάριο προκλήθηκαν απο δραστηριότητες του HAARP. Οι Κινέζοι όμως προφανώς θα ήξεραν κάτι περισσότερα, όταν ο αρχηγός του Στρατιωτικού Κέντρου της Κίνας, στρατηγός Guo Boxiong, απείλησε τον αμερικανό υπουργό Αμύνης, Robert Gates: «Σταματήστε, γιατί θα σας θάψουμε».

Ο λόγος ήταν, ότι οι Αμερικανοί, κατα την γνώμη του, κατεύθυναν τον τυφώνα  Fengshen απο τίς Φιλιππίνες πρός την Νότια κινεζική θάλασσα.  Στο μεταξύ, σύμφωνα με ανακοινώσεις
κινέζων και ρώσων επιστημόνων, οι Αμερικανοί εχουν τελειοποιήσει το σύστημα HAARP, που έχει πλέον την δυνατότητα να προκαλεί και να κατευθύνει κυκλώνες, αναφέροντας σαν παράδειγμα τον τυφώνα Ναργκις στην Μπούρμα, που κόστισε τη ζωή 200.000 ανθρώπων. Έχουν επίσης κατασκευάσει και ένα μηχάνημα, το X-37B, (http://www.youtube.com/watch?v=b3bZRLgnLjA&NR=1) που διαθέτει όπλα λέιζερ και το οποίο έθεσαν στις 22.04.2010 σε διαστημική τροχιά. Το κατα πόσον τίς πυρκαγιές στη Ρωσία τις προκάλεσαν σε συνδυασμό το HAARP και το X-37B δεν είναι ακόμη γνωστό. Και επειδή ουδέν κρυφό υπο τον Ήλιο, θα μαθευτεί σύντομα.

Πρός το παρόν έχουμε ορισμένα στοιχεία, που αλληλοσυνδεόμενα μεταξύ τους βγάζουν κάποιο νόημα. Το πρώτο στοιχείο είναι η περιορισμένη γήινη επιφάνεια, γύρω απο τη Μόσχα, όπου σημειώθηκαν ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες και μεγάλης διάρκειας ξηρασία – ενώ οι θερμοκρασίες στην περιφέρειά της (ανατολικοκεντρική Ευρώπη) είναι κατα το ήμισυ χαμηλότερες! Το επόμενο είναι οι ισχυρότατες μαγνητικές καταιγίδες στον Ήλιο, που προφανώς δεν μπορούν να επηρεασθούν απο γήινα μέσα, είναι όμως μια ευκαιρία για να τεθεί σε εφαρμογή το γήινο σχέδιο για πυρκαγιές, κοινωνική αναστάτωση και αποσταθεροποίηση στην Ρωσία. Η πρόσφατη μαγνητική καταιγίδα στον Ήλιο είχε προβλεφθεί απο το ηλιακό παρατηρητήριο SDO (Solar Dynamics Observatory) της NASA, που είχε καταγράψει την εκτόξευση εκατομμυρίων τόνων πλάσματος από το ηλιακό στέμμα. Αν το πλάσμα αυτό (ιονισμένο αέριο) φθάσει στη Γη, οδηγεί σε μια διατάραξη της μαγνητόσφαιρα της Γης, δηλαδή, μια μαγνητική καταιγίδα. Έχουμε τέλος και το μηχάνημα X-37B που εκτοξεύθηκε πρόσφατα στο διάστημα και διαθέτει όπλα λέιζερ, με τα οποία πιθανόν μπορούν να πληγούν γήινοι στόχοι όπως περιοχές με μεγάλες θερμοκρασίες και ξηρασία.

Συμπεράσματα

Όπως είπα πιο πάνω, ως μη ειδικός ερεύνησα κυρίως μέσω του διαδικτύου το συγκεκριμένο θέμα και παραθέτοντας τα παραπάνω στοιχεία και θέτοντας πάντα, την ερώτηση «ποιός έχει όφελος απο την τρομερή αυτή καταστροφή που έπληξε την Ρωσία», μπορούμε να καταλήξουμε σε ορισμένα συμπεράσματα.

Το πρώτο είναι, ότι το USRAEL θα επιτεθεί αργά ή γρήγορα στο Ιράν, το μόνο αξιόλογο κράτος, που αντιστέκεται ακόμη στα σχέδια της τοπικής και της παγκόσμιας κυριαρχίας του. Θέλει λοιπόν να έχει μια αποσταθεροποιημένη Ρωσία, που σε καμία περίπτωση να είναι σε θέση να στηρίξει το Ιράν.

Το δεύτερο είναι η απομάκρυνση του Πούτιν, που τους κάθεται στο στομάχι και η  αποδυνάμωση μιας ανερχόμενης χώρας, όπως της Ρωσίας, ώστε να μην αποτελέσει έναν επιπλέον ανταγωνιστή γι’ αυτούς στην παγκόσμια αγορά.

Το τρίτο είναι η επίδειξη δύναμης απέναντι στην Κίνα.

Ως τέταρτο δεν πρέπει να αγνοούμε την έλλειψη σιτηρών που θα προκληθεί στην παγκόσμια αγορά από τις πυρκαγιές στην Ρωσία και τις επιπτώσεις τις τιμές προς όφελος των παγκόσμιων κερδοσκόπων, αυτών που μονίμως είναι σε θέση να «προβλέπουν» ή να «διαμορφώνουν» τις εξελίξεις και να θησαυρίζουν σε βάρος της ανθρωπότητας!

Την σειρά την βάζετε όπως θέλετε, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Μην ξεχνάμε, ότι το USRAEL δεν έχει κανέναν ηθικό ενδοιασμό να ξεκινάει πολέμους με γελοίες και αναπόδεικτες αιτιάσεις, τις οποίες φροντίζει να περιβάλλει με την απαραίτητη νομιμότητα του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης και της συμμετοχής στις διάφορες επιχειρήσεις-στόχους των μελών Διεθνών Οργανισμών, όπως στην (Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λίβανος, Παλαιστίνη, Σομαλία και αλλού) ή να ξεσηκώνει τον κόσμο για αποκαθήλωση δήθεν αυταρχικών ή διεφθαρμένων ηγετών κρατών στο όνομα κάποιας Δημοκρατίας για την οποία αυτοί μόνοι κόπτονται και για την οποία ο κόσμος μόνο οφέλη δεν έχει μετά! Πρόκειται για παράφρονες και αλαζόνες που προκειμένου να κυβερνήσουν τον κόσμο πατούν κυριολεκτικά επι πτωμάτων.

Η αποσταθεροποίηση και στη Ρωσία βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη…

Σχετικά με το HAARP και άλλα παρόμοια “όπλα” του USRAEL βλέπε τα παρακάτω links. Για περισσότερα στο youtube or google.

http://de.wikipedia.org/wiki/HAARP

http://www.youtube.com/watch?v=Pch4QtJFz24&feature=fvw

http://www.youtube.com/watch?v=QkLTzesBxGE

http://www.youtube.com/watch?v=Zi1nLmlicxU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=C6yj5q1cfc8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=eU4pVxvUQGw&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=JGnfpAoWGgM&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=YSubC55KI2c&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=KKMTSDzU1Z4&feature=related

http://video.google.com/videoplay?docid=-5949034802461518010#docid=4860344067427439443

DeltaLamda

Related Posts
0 Comments

No Comment.