Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Ραγιάδες, σκυφτούς για το χαράτσι, κούφιοι και οκνοί, των Ευρωπαίων περίγελα και των Αρχαίων παλιάτσ

Το ελληνορθόδοξο έθνος εκπέμπει S.O.S

Φυσικά μαζί με την επανορθοδοξοποίηση συνεπικουρούνται επανελληνισμός και το έθνος των Ελλήνων.

Αυτό πού βιώνουμε τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες, είναι μια εφιαλτική μη καταναγκαστική προσπάθεια αφελληνισμού και αποχριστινισμού της χώρας, με μεθοδικότητα και συστηματική εξαλλαγή. Και τούτο περνάει ως καινοτομία προοδευτισμού. Η επικίνδυνη προσβολή του γένους που καλλιεργείται ακόμα και στα σχολεία, χαρακτηρίζει την ηθελημένη παραχώρηση των Πατριδοκαπήλων είτε αυτό είναι δάσκαλοι…. είτε είναι πολιτικοί…. όλοι πιθηκίζουν υποτασσόμενοι στας εντολάς της Δύσεως και των εργοδοτών προιόντων εγκλήματος. Αν όλοι αυτά είναι στοιχεία αφύπνισης των Ελλήνων, τότε είναι ανάγκη εθνοσυσπείρωσης και με το στηλιάρι…. ο ύπουλος αφελληνισμός έχει πλέον μπεί μέσα στη κοινωνία μας και χρειάζεται αυτοθυσίες με ρήξη και ανατροπή!

Απαιτείται επειγόντως επανελληνοποίησις του Έλληνα και επανελληνοποίησις του Κράτους με νέα θεμέλια στα σχολεία και αυτοέλεγχο των συνειδήσεων όλων…. Επιστροφή στο Θεό.

Εάν θέλουμε να αυτοπροσδιοριζώμεθα ακόμη ώς Έλληνες και όχι αποστάτες, πρέπει πρωτίστως να σεβαστούμε τους προγόνους, να τους ζητήσουμε συγγνώμη με μετάνοια στο Θεό που πάντα στήριζε το έρμο Έθνος, μέχρι να βρούμε τον χαμένο αυτοσεβασμό στα ήθη τα έθιμα και τα πεπρωμένα της φυλής, στις Ιερές παραδόσεις, θρησκεία, γλώσσα, ιστορία.

Η ιστορική συνέχεια του Ελληνισμού, έστω και κουτσένοντας πρέπει να βρεί το δρόμο της στο Μέλλον που χάραξαν με πολύ κόπο οι πρόγονοί μας.! Αυτά που εμείς καταστρέφουμε εύκολα επειδή τα βρήκαμε έτοιμα.

Η επανελλήνισις με κάθε κόστος, επιβάλλεται να αποτελέσει για το Έλληνικό κράτος, την κυρίαρχον προυπόθεσιν στόχων και οραμάτων μακράν παντός ξένου συμφέροντος ή της πολιτικής των εξαρτήσεων και επομένως της κομματικής πλάνης.

Το εθνικό συμφέρον, επιβάλει εθνικές επιταγές και τούτο εφαρμόζεται απο αυτούς που όρισαν στη ζωή τους να φυλάνε όντως θερμοπύλες και διάλεξαν ώς επάγγελμα τη διαφύλαξη της πατρίδος καθώς και των Ιερών και Οσίων της φυλής των Ελλήνων!

Ο Ελληνικός στρατος, αυτή η αφανείς γίγαντες του Έθνους πρέπει να καιροφυλακτούν όσο εμείς πρέπει να περιμένουμε απο αυτούς ως μόνους ειλικρινείς συνέλληνες.

Αυτοί είναι το κρυφό χαρτί της χώρας! Τώρα μας χρειάζονται παρά ποτέ, ήλθε η ώρα, η ώρα η καλή…!

Τέρμα το ξεπούλημα της Πατρίδος αντί ¨πινακίου φακής¨!

Τέρμα η απόδοση ευθυνών οι μέν στους δε και οι δε στους μεν!

Τέρμα η έκφυλος προσπάθεια των 300σίων της βουλής οι οποίοι ώς ¨βολευταί¨ έβαλαν το προσωπικόν τους συμφέρον πλουτίζοντες και ασελγούντες επι της ψυχοραγούσης Πατρίδος πάνω απο το υπέρτατο συμφέρον αυτής!

Για μια φορά ακόμα γνωρίσαμε τους πολιτικούς απάτριδες οι οποίοι ώς πολιτικάντηδες αδιάφοροι και χωρίς καμία φιλοπατρία οδήγησαν το σκάφος του Έθνους επι των βράχων της πέμπτης φάλαγγος και του διεθνούς νομισματικού ταμείου (Δ.Ν.Ε.) αφού προηγουμένως αστόχησαν στους χειρισμούς με συρρίκνωση συνόρων και μείωση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.

Δεν σηκώνει αλλη πτώση αυτός ο τόπος…! Οι εμπειρίες του Εθνικού μας ποιητή Κωστή Παλαμά,.. «Ραγιάδες, σκυφτούς για το χαράτσι, κούφιοι και οκνοί, των Ευρωπαίων περίγελα και των Αρχαίων παλιάτσοι», μας μιλάνε και σήμερα στο ίδιο μήκος κύματος του σκοτεινού παρελθόντος και του μαύρου μέλλοντος.
Αυτές οι λέξεις ας μας προβληματίσουν πριν είναι αργότερα του αργά για όλους και για όλα!

Ε.Ε.

 

http://hellenicrevenge.blogspot.com/

Related Posts
0 Comments

No Comment.