Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

“Οι μετανάστες συνεισφέρουν το 20% του ΑΕΠ”:ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΟΥ ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ” ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ-ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟΥ;

Σ ίγουρα θα έχετε ακούσει την παραπάνω βαρύγδουπη διατύπωση,ότι δηλαδή οι μετανάστες (νόμιμοι και λαθραίοι) προσφέρουν με την εργασία τους το 20% του ΑΕΠ της Ελλάδας,επομένως μόνο…καλό κάνουν στη χώρα μας!!!Βλέπετε,μετά το παραμύθι ότι “οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 έγιναν χάρη στους ξένους εργάτες”,οι ιστρούχτορες της θολοκουλτούρας επιστράτευσαν ένα νέο,δακρύβρεχτο…ρομάντζο,αυτό των “καημένων μεταναστών που προσφέρουν τα πάντα στην Ελλάδα κι αυτή τους διώχνει”!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;Πολύ απλά,αυτό το 20% υπάρχει μόνο στη φαντασία των αριστερών με Φεράρι και βίλα στην Εκάλη:και για του λόγου το αληθές,παραθέτουμε κείμενο από την ιστοσελίδα “Διαβατήριο”,που λέει ότι ανήκει στον “Ελληνοαλβανικό Σύνδεσμο Φιλίας Σωκράτη” (τα σχόλια δικά σας…εμείς βάζουμε επίτηδες το άρθρο από εκεί,έτσι ώστε να μην μπορούν μετά οι γνωστοί-άγνωστοι να μιλήσουν για “παραπληροφόρηση φασιστομπλόγκ”):

“Αναδημοσίευση από εφημερίδα “Καθημερινή” (20/11/08)

Tης Μαριας Δεληθανάση

Η ετήσια οικονομική συμβολή των μεταναστών στο ΑΕΠ της χώρα μας ανέρχεται σε 2,8% όσον αφορά τη δημιουργία εισοδήματος, σε 2,3% όσον αφορά την αύξηση της δαπάνης και σε 2,5% όσον αφορά την αύξηση των θέσεων εργασίας. Η έρευνα, που έγινε το 2006 για το Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής από τους Ζωγραφάκη, Κόντη και Μητράκο, αφορά στοιχεία του 2004. Αλλά -όπως εξηγούν στην νέα τους έρευνα για το καθεστώς απασχόλησης των μεταναστών οι κ. Σ. Ζωγραφάκης και Θ. Μητράκος- από τότε έχει σημειωθεί μόλις ελαφρά άνοδος στο ποσοστό συμβολής των μεταναστών στο ΑΕΠ.”


ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ:ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥΘΡΥΛΗΤΟ 20%;;;ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ 2,8 2,3 ΚΑΙ 2,5 ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ;ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ!

Ψάχνοντας λίγο παραπάνω,ανακαλύψαμε ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ 20%.Διαβάστε τα παρακάτω,που προέρχονται από το Ευρωβαρόμετρο του 2007:

“Η αδήλωτη εργασία στην Ελλάδα αντιστοιχεί, σύμφωνα με έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο 20% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος, γεγονός που κατατάσσει τη χώρα μας δεύτερη, μετά τη Βουλγαρία (35% του ΑΕΠ), μεταξύ των 27 χωρών μελών της ΕΕ.

Εξάλλου, σύμφωνα με την κοινοτική δημοσκόπηση Ευρωβαρόμετρο για την αδήλωτη εργασία, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, οι Έλληνες πιστεύουν ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των απασχολουμένων που δεν δηλώνουν την εργασία τους, αφορά τους μετανάστες. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση «ποιοί, κατά τη γνώμη σας, ενδέχεται να μην δηλώνουν την εργασία τους στη χώρα σας», το 36% των ερωτηθέντων Ελλήνων απαντά οι παράνομοι μετανάστες, το 22% οι άνεργοι, το 19% οι ελεύθεροι επαγγελματίες και το 8% οι συνταξιούχοι.”

Ορίστε,λοιπόν,η άκρη του νήματος:οι προπαγανδιστές και αυτόκλητοι δικηγόροι των λαθρομεταναστών (όπως η εικονιζόμενη αριστερα Ιωάννα Κούρτοβικ),ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ 20% ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΔΗΛΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΕΥΝΑ,ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ (36%) ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ,ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 7% ΤΟΥ ΑΕΠ!!!

Όπως βλέπετε,δεν χρειάζονται ιδιαίτερες μαθηματικές γνώσεις για να αποκαλυφθεί η απάτη και το ελεεινό ψέμα ορισμένων σχετικά με την συνεισφορά των μεταναστών στο ΑΕΠ:ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ,ΑΥΤΗ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 2,3 %-2,8% ΣΕ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ 7% ΣΕ ΑΔΗΛΩΤΗ!

Όλα τ’άλλα,είναι παραμυθάκια των δήθεν υπερασπιστών τους,προκειμένου να εξυπηρετήσουν προσωπικά και κομματικά οφέλη:δυστυχώς όμως

 

ΠΗΓΗ

Related Posts
0 Comments

No Comment.