Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Προβλήματα και παρενέργειες από την τεχνολογία RFID

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ – ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ RFID – Ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει και υπό την έννοια αυτή, υπάρχει εξαιρετική πιθανότητα πέραν των άλλων προβλημάτων να υποκλέψει κανείς ή να αλλάξει ή ακόμα και να διαγράψει το περιεχόμενων των δεδομένων στο (RFID).

Παραδείγματος χάριν, ο κατάλογος ενός ασθενή με αλλεργίες ή με κάποιες σοβαρές ασθένειες θα μπορούσε να αλλαχτεί κακόβουλα, προκαλώντας τον τραυματισμό ή ακόμη και το θάνατο του, ακόμη η υποκλοπή και η κλωνοποίηση των δεδομένων θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στην ασφάλεια και την επικοινωνία του ατόμου με φορείς και υπηρεσίες που θα χρησιμοποιούσαν ανιχνευτές (RFID) ή θα μπορούσε να υποκλαπεί όλο το περιεχόμενο του (RFID) και να μεταφυτευθεί σε κάποιο άλλο πρόσωπο.
EΡΕΥΝΑ – Το τελειωτικό χτύπημα στην υποτιθέμενη ασφάλεια του RFID έδωσε ο Jonathan Westhues, ερευνητής που κατάφερε να σπάσει τους κώδικες ασφαλείας του, αχρηστεύοντας έτσι κάθε σκέψη για την ασφάλεια των δεδομένων που υποτίθεται ότι διασφάλιζε. Έχει κοινοποιήσει την έρευνά του δείχνοντάς το πόσο εύκολο είναι να αναπαραχθεί ένα τέτοιο εμφυτεύσιμο τσιπ, αλλά έστειλε και τα στοιχεία της έρευνάς του στην εταιρία που έχει αναλάβει την προώθηση του, που ακόμη δεν έχει πάρει θέση για το θέμα.

Όμως υπάρχουν και άλλα προβλήματα,σύμφωνα με το FDA, η εμφύτευση του τσιπ θέτει μερικούς προβληματισμούς σε σχέση με την υγεία και πιθανά προβλήματα που θα μπορούσε να δημιουργήσει. Θα μπορούσε για παράδειγμα ο οργανισμός ενός ασθενή να αντιδράσει αλλεργικά ή να δημιουργηθεί κάποια μόλυνση ή ακόμα θα μπορούσε να εμφυτευθεί και σε λάθος μέρος, θα μπορούσε ακόμη, να απομακρυνθεί και να μετακινηθεί μέσα στο σώμα. Το σοβαρότερο πρόβλημα θα μπορούσε να εμφανιστεί εάν το τσιπ αντιδρούσε σε ισχυρή εξωτερική πηγή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Οι ισχυροί μαγνήτες που χρησιμοποιήθηκαν σε έναν ανιχνευτή MRI θα μπορούσαν να καταστρέψουν το μόσχευμα και να προκαλέσουν σοβαρά εγκαύματα, εσωτερικά και εξωτερικά.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ RFID ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Ένα μειονέκτημα της τεχνολογίας RFID είναι οι κίνδυνοι υγείας που συνδέονται με τα ραδιοκύματα. Βέβαια, η συγκεκριμένη τεχνολογία χρησιμοποιεί τη χαμηλή τάση του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος, που σημαίνει ότι τα κύματα που προέρχονται από τους αναγνώστες δεν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα.

ΤΟ RFID ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ:

1.Kάνει, μέσω της διέγερσης των νεύρων, ηλεκτρονική χειραγώγηση του ατόμου. Ήδη υπάρχει η τεχνολογία που προκαλεί ζαλάδες, πονοκέφαλους, παραισθήσεις, κρίσεις πανικού, άγχος και πολλά άλλα ψυχολογικά προβλήματα σε υγιή άτομα.

2. Προξενήσει προβλήματα σωματικής υγείας με ηθελημένη παρεμβολή στο νευρικό σύστημα.

3.Προξενήσει προβλήματα υγείας με την συνεχή εκπομπή έστω και μικρής έντασης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ RFID

Ένας μεγάλος προβληματισμός που απασχολεί όχι μόνο τις επιχειρήσεις αλλά και τους χρήστες της τεχνολογίας rfid έχει να κάνει με τον βαθμό στον οποίο η ακτινοβολία που εκπέμπεται επηρεάζει αρνητικά την υγεία των ανθρώπων. Συχνά αναφέρεται ότι ορισμένοι από τους αναγνώστες RFID εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ανάλογη με εκείνη που συνεπάγεται η χρήση ενός κινητού τηλεφώνου της τεχνολογίας GSM . Παρ ‘όλα αυτά αξίζει να σημειωθεί ότι στην πλειονότητά τους οι RFID αναγνώστες εκπέμπουν ακτινοβολία σε πολύ χαμηλές συχνότητες γεγονός που υποδηλώνει ότι δεν επηρεάζεται η ανθρώπινη υγεία από αυτους.

ΕΜΦΥΤΕΥΜΕΝΟ ΤΣΙΠΑΚΙ

Το ἐμφυτευμένο μικροτσίπ δέ θά μπορεῖ κανείς νά τό βγάλει. Κάθε ἀπόπειρα ἐξαγωγῆς του θά προκαλέσει βαριά μόλυνση.

Σύμφωνα μέ τόν Δρ. Ranni Leena Kidle (25-9-99) μπορεῖ νά προκαλέσει καρκίνο,λευχαιμία, καρδιακή προσβολή, ἀσθένεια Alzheimer κ.ἄ.

Τά μικροτσίπ εἶναι ἀπό τίς τελειότερες ἠλεκτρονικές ἐμφυτεύσεις. Ἔχουν πρόσβαση ἐπιρροῆς στόν ἐγκέφαλο καί στό νευρικό σύστημα τοῦ ἀνθρώπου, ἀφοῦ λειτουργοῦν μέ μικρορεύματα. Παρακολουθώντας, ἐπηρεάζοντας καί ἐλέγχοντας τίς σκέψεις, τά αἰσθήματα,τίς κινήσεις καί τίς ἀντιδράσεις τοῦ ἀνθρώπου θά δημιουργηθοῦν φαντασιώσεις αἰσθήματα πείνας, δίψας ἤ τό ἀντίθετο.
Θά βρίσκονται σέ συνεχῆ ἀκτινοβολία 24 ὥρες τό 24ωρο, ἐλεγχόμενα ἀπό τίς κεραῖες τῆς κινητῆς τηλεφωνίας καί ἀπό τούς δορυφόρους, ἀφοῦ θά ἐντοπίζονται σάν κινητά τηλέφωνα!

DNA KAI RFID

Πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στην εμφύτευση με μικροτσίπ για θεραπεία διά γενετικής μηχανής με συγχώνευση της τεχνολογίας DNA και RFID(αναγνώριση μέσω ραδιοκυμάτων) εντός του τσιπ, αύξησε την επικινδυνότητα του εγχειρήματος, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της μεταβολής του DNA.

EΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Εμφάνιση κακοηθών όγκων σε 1-10% των πειραματόζωων. Μία μελέτη της Dow Chemical http://dow.com/ επιβεβαίωσε ότι οι όγκοι προεκλίθησαν από τα μικροτσίπ. Αρκετοί ογκολόγοι μελετητές ανέφεραν ότι δεν θα επέτρεπαν στην οικογένειά τους να εμφυτεύσουν μικροτσίπ. Εφόσον εμφυτευτούν οι ιατροί είναι αδύνατον να τα εντοπίσουν, και η αφαίρεσίς των απαιτεί την χρήση ακτινοβολίας, ηλεκτρικών υπολογιστών και πλαστικής επέμβασης. Επίσης όσον αφορά την θεραπεία κυττάρων υπάρχει πολυπλοκότητα στο ότι έχει αναφερθεί τουλάχιστον ένας θάνατος κατά την διαδικασία.

Σε έρευνες που έγιναν στο Princeton (1998) οι εμβρυολόγοι ανέφεραν ότι το DNA μικροτσίπ σε μερικά χρόνια θα μπορούσε να επιφέρει γενετικές αλλαγές. Όπως το ότι οι γονείς θα εμφυτεύουν τσιπάκια στα έμβρυα ώστε να αναπρογραμματίζουν γενετικά τα παιδιά τους. Πρέπει να υπάρξει πολλή προσοχή διότι η έλλειψη εμπειρίας σε αυτές τις περιπτώσεις, θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακρωτηριασμούς. Μετά από γενεές γενετικής διαλογής, η ανθρωπότητα θα μπορεί να χωριστεί σε δύο διαφορετικά είδη.

Ως προς την νεοευγονική, η δημιουργία τέτοιων μεθόδων ευγονικής θα μπορούσε να φέρει σε κατάρρευση τα θεμέλια της κοινής ανθρώπινης φύσεως. Οι γονείς θα δύνανται να αλλάξουν γενετικά το χρώμα του δέρματος και των μαλλιών των παιδιών τους. Αυτές οι γενετικές μεταλλάξεις είναι συνυφασμένες με κοινωνιολογικές, οικονομικές και εθνικές συγκρούσεις.

Ως προς τις μυστικές έρευνες οι κυβερνήσεις των Η.Π.Α. με προγράμματα επιβάλλουν τον έλεγχο του νου και των αισθήσεων σε άτομα χωρίς την θέλησή τους όπως φυλακισμένους, σπουδαστές, στρατιωτικούς και τους πτωχούς.

Τέτοιες μέθοδοι έχουν σκοπό να εφαρμόσουν μεθόδους πολέμου κατά ξένων υπηρεσιών. Η Επιτροπή Rockefeller και η Εκκλησιαστική Επιτροπή απεκάλυψαν ότι η ανάπτυξη των ψυχολογικών, φαρμακευτικών, και ραδιολογικών τεχνολογιών είχαν σαν σκοπό την στοχοποίηση, απώλεια και καταστροφή των πολιτικά ανάρμοστων πολιτών.

Ένας αριθμός αυτών ανέφεραν ότι είχαν υποστεί εμφύτευση μικροτσίπ και ελέγχετο η κίνησης τους καθώς και οι σκέψεις τους βομβαρδίζοντάς τους με ηλεκτρικά σήματα που τους προξενούσαν πόνο, αφαίρεση ύπνου, υπαγορευόμενα φαινόμενα ακουστικά, φυσικά και οπτικά καθώς και πρόκληση όγκων. Αυτά δεν είναι μέρος κάποιου προγράμματος που ανάγεται σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας αλλά το 1950 η CIA άρχισε να διερευνά τρόπους για να επιδράσει επί της ανθρώπινης αντίληψης και συμπεριφοράς.

Η εταιρεία Ambient(=που περιβάλλει ή περιρρέει, περιβάλλων, περιρρέων) επέδειξε ένα νέο καταναλωτικό μηχάνημα το οποίο μεταφράζει τις σκέψεις σε φωνητική ηχώ ενώ η British Telecom’s Martlesham Heath Laboratories ανέπτυξε ένα τσιπάκι το οποίο δύναται να αποτυπώνει κάθε σκέψη καθώς και οπτική και φυσική αίσθηση.

Το 1974 ο Δρ. Jose Delgado, κατέθεσε ενώπιον του Κογκρέσου ότι χρειάζονται ένα πρόγραμμα ψυχοχειρουργικής για να ελέγχουν πολιτικά την κοινωνία. Όποιος απέκλινε από τα δεδομένα μπορεί να ακρωτηριαστεί εγχειρητικά. Πρέπει να ελέγχουμε τον νου ηλεκτρικά. Ως πειραματόζωα έχουν μυστικά χρησιμοποιηθεί στρατιώτες, φυλακισμένοι, ψυχασθενείς, παιδιά με ειδικές ανάγκες, κωφοί και τυφλοί, ομοφυλόφιλοι, μοναχικές γυναίκες, οι γέροι, οι μαθητές και όποιο γκρουπ ατόμων θεωρείται περιθωριακό από τους ελίτ εκτελεστές των πειραμάτων.
 

Paper-thin RFID Tags Could Change Business

XHMΙΚΗ ΕΚΛΥΣΗ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑΣ ΔΟΣΗΣ ΚΥΑΝΙΟΥ
Η νέα γενιά των εμφυτεύσιμων chip RFID/GPS έχει δυνατότητα τηλενεργοποίησης (από το κέντρο ελέγχου/τον εγκαταστάτη) χημικής έκλυσης θανατηφόρας δόσης κυανίου στον οργανισμό, εκτός από την γνωστή ως τώρα έκλυση ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας!

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/pro … z2NY1OY7M8

Related Posts
0 Comments

No Comment.