Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Προσοχή πατριώτες μην την πατήσετε.

Αυτές τις μέρες παρακολουθούμε την πρώτη απόπειρα να στηθεί προβοκάτσια εναντίων της διαδήλωσης κατά της κάρτας του πολίτη που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου 2011. Η απόπειρα είναι τόσο πρόχειρα στημένη που είναι φανερό ότι οι άνθρωποι πάνω στον πανικό τους δεν μπορούνε πια να στήσουν ούτε μια αξιοπρεπή προβοκάτσια έτσι για να το χαρούμε και εμείς.

Τι ακριβώς συνέβη;

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για ελευθερία πάει υπέροχα,όλο και περισσότεροι Ορθόδοξοι κληρικοί και λαϊκοί συντάσσονται στον αγώνα και όλα δείχνουν ότι η συγκέντρωση της 6 Φλεβάρη θα είναι μια δήλωση της διάθεσης του λαού για Ελευθερία. Έλα όμως που χωρίς κάρτα δεν έχει ηλεκτρονική διακυβέρνηση και χωρίς ηλεκτρονική διακυβέρνηση τα σχέδια της νέας τάξης για την Ελλάδα αποτυγχάνουν! Έπρεπε λοιπόν να κάνουν κάτι για να ανατρέψουν την αντίδραση του κόσμου αλλά ειλικρινά περιμέναμε κάτι πιο…έξυπνο. Και αντί για του έξυπνου που περιμέναμε,ξαφνικά και ως από μηχανής…Βλαμμένος πετάχτηκε κάποιος και είπε:

Ρε παιδιά δεν κάνουμε μια καταληψούλα στην…Βουλή στις…5(!) Φλεβάρη έτσι για να δείξουμε την…ειρηνική μας αντίδραση;;; (καλά μιλάμε μείναμε κόκαλο).

Καθίστε μην φεύγετε από το άρθρο δεν σας κάνω πλάκα! Αλήθεια είναι τα λεγόμενα μου και θα σας αποδείξω πόσο ανίκανοι είναι οι ρουφιάνοι που μας κυβερνούν που ούτε μια καλή ρουφιανιά δεν είναι ικανοί να κάνουν!!!

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

1)Στις 10 Δεκεμβρίου 2010 και ενώ είχε ήδη γίνει γνωστή η πρόθεση μας για συνέχιση των κινητοποιήσεων κατά της κάρτας του πολίτη εμφανίζεται μπλόγκ στο διαδίκτυο ονόματι “Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ” http://hdynamhtoypolith.blogspot.com/ με ΜΟΝΑΔΙΚΗ ανάρτηση και σκοπό την ειρηνική(!) κατάληψη της Βουλής μια μέρα πριν την διαδήλωση κατά της κάρτας, δηλαδή στις 5 Φλεβάρη!

Εικόνα

2)Στις 4 Ιανουαρίου εμφανίζεται στο Facebook ομάδα ονόματι: “Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ “

http://www.facebook.com/pages/E-DYNAME- … 4213739487 η οποία απ’ όσο διαλαλεί δημιουργήθηκε με μόνο σκοπό την κατάληψη της βουλής στις 5 Φλεβάρη.

Εικόνα
3)Το μπλόγκ παρότι ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να έχει μόνο…19 δηλωμένους αναγνώστες(!) κάνει διασπορά της ύποπτης διάθεσης του παρασέρνοντας διάφορα ιστολόγια.

Όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας πρόκειται για παιδαριώδη απόπειρα προβοκάτσιας αφού συντρέχουν οι κάτωθι πραγματικοί λόγοι:

1)Πως είναι δυνατόν να θέλει κάποιος να κάνει “δήθεν” κατάληψη της Βουλής ΜΙΑ ΜΕΡΑ πρίν την διαδήλωση κατά της κάρτας του πολίτη(του πλέον κρατικού ελέγχου) και να έχει αγαθά κίνητρα; Δεν γνωρίζουν οι εν λόγο “αγωνιστές” ότι αν γίνουν επεισόδια την προηγούμενη μέρα στην Αθήνα,το σύστημα θα βρει έναν υπέροχο λόγο για να απαγορεύσει κάθε διαδήλωση και διαμαρτυρία την επόμενη μέρα;

Εικόνα

2)Πως είναι δυνατόν μια αγωνιζόμενη ομάδα πολιτών να δημιουργεί ένα απλό μπλόγκ και να έχει απαίτηση μέσα σε έναν μόνο μήνα να ξεσηκωθούν μαζικά οι Έλληνες εξαιτίας του καλέσματος του ώστε να…καταλάβουν την Βουλή;

3)Πως είναι δυνατόν ένας αγνός αγωνιστής να λέει ψέμματα; Το μπλόγκ λέει ότι: «ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ FACEBOOK: Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. Δηλαδή μας λέει ότι η επιστολή γράφτηκε πρώτα από κάποιο κίνημα στο FACEBOOK. Όμως το μπλόγκ δημιουργήθηκε 10 Δεκέμβρη και η ομάδα του FACEBOOK 4 Γενάρη και άρα το μπλόγκ προυπήρχε της ομάδας του FACEBOOK! Άρα στις 10 Δεκέμβρη που ανάρτησε το μπλόγκ το κάλεσμα το ανάρτησε από μια ομάδα του FACEBOOK που δεν υπήρχε ακόμα και άρα μάντεψαν το… μέλλον;

4)Πως είναι δυνατόν οι άνθρωποι που καλούν σε μια τόσο γενναία πράξη (όπως είναι η κατάληψη της Βουλής) να έχουν ιδεολογική σύγχυση; Διαβάσαμε με προσοχή το κείμενο που αναρτήθηκε και είναι γεμάτο αντιφάσεις και παγίδες και στερείται αγνών ιδεολογικών επιχειρημάτων. Είναι φανερό ότι ο άνθρωπος που το έγραψε ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ. Θα πω παραδείγματα:

α)Το κάλεσμα μιλάει για ΕΙΡΗΝΙΚΗ κατάληψη της Βουλής, και αμέσως μετά γράφει “καλό θα είναι να κρατάτε αντιασφυξιογόνες μάσκες, …μαύρο ανοιχτό κράνος…Θα πρέπει να είμαστε τόσοι πολλοί, έτσι ώστε, απλά και εύκολα να σπρώξουμε τα ΜΑΤ”. (ΠΩΠΩΠΩ τι είπε ο τύπος τώρααααα! Δηλαδή φανταστείτε ένα τεράστιο πλήθος με μάσκες και κράνη να σπρώχνει…ειρηνικά τα ΜΑΤ!!!!)

β)Το κάλεσμα φαίνεται πατριωτικό αλλά γράφει ότι: “Θα φοράμε μαύρα γενικώς, κυρίως μαύρο χοντρό μπουφάν,”!!!! ΚΑΛΕΕΕΕΕ τι λες; Δηλαδή προτείνεις να ντυθούμε όλοι…αναρχικοί;;;

γ)Ενώ αυτός που απευθύνει το κάλεσμα προσπαθεί να μας πείσει ότι “δεν το παίζει σπουδαίος” καταλήγει στην φράση “μην μας πουλήσετε και να είστε εκεί”! Δηλαδή αν κάποιος δεν το παίζει σπουδαίος πως και έχει την απαίτηση να ξεσηκωθεί ένας ολόκληρος λαός επειδή απλά το ζήτησε αυτός ο ένας; Δηλαδή Κύριε έχεις το θράσος να λες ότι αν δεν ακολουθήσουμε το αμφίβολο κάλεσμά σου χωρίς να ξέρουμε ποιος είσαι, ποιες οι προθέσεις σου, τι διοργάνωση και τι εξοπλισμός υπάρχει και κυρίως χωρίς να έχουμε δει τον αγώνα σου, θα σε έχουμε…πουλήσει!

Για να σοβαρευτούμε λίγο είναι εμφανές το που το πάει το σύστημα με αυτή την προβοκάτσια. Να ποιο είναι το σχέδιο του:

Στις 5 Φλεβάρη περίπου 100 μαυροφορεμένοι κρανοφόροι πράκτορες του συστήματος θα εμφανιστούν έξω από την Βουλή. Θα κατέβουν (βάση στατιστικής) και άλλοι 70 αγνοί πολίτες που θα έχουν παρασυρθεί εν αγνοία τους από το κάλεσμα νομίζοντας ότι πάνε να κάνουν Εθνικό αγώνα. Τα άτομα αυτά θα δημιουργήσουν κάποια μικροεπεισόδια. Τα πληρωμένα ΜΜΕ θα “τραβήξουν από τα μαλλιά” τα επεισόδια αυτά και θα τα μεγαλοποιήσουν. Όποιος απογοητευμένος πολίτης δει τα εν λόγο επεισόδια στην τηλεόραση θα κατέβει στην Βουλή, παρασυρόμενος από την προπαγάνδα, ώστε να συμμετέχει και αυτός και να δηλώσει την αντίδραση του ,αυτό θα προκαλέσει “ντόμινο” και θα γίνουν εκτεταμένα επεισόδια όπως στην υπόθεση “Δεκεμβριανά”,η αστυνομία θα επέμβει δυναμικά και την επόμενη μέρα εκτός του ότι θα έχει απαγορευτεί κάθε διαμαρτυρία στο κέντρο,ο κόσμος θα φοβάται να κατέβει υπό τον φόβο νέων επεισοδίων,και αποτέλεσμα όλου αυτού θα είναι να αποτύχει η διαμαρτυρία κατά της κάρτας του πολίτη!

Συνεπώς από αυτό το βήμα θέλουμε να καλέσουμε κάθε πατριωτικό ιστολόγιο, όπως και κάθε σκεπτόμενο Έλληνα πατριώτη,να μην παρασυρθεί από τους προβοκάτορες του συστήματος και να αγνοήσει το κάλεσμα για κατάληψη της Βουλής στις 5 Φλεβάρη. Επίσης καταγγέλλουμε την προβοκάτσια του συστήματος και δηλώνουμε ότι αν επιβεβαιωθούν οι υποψίες μας αυτό δεν θα βασίζεται στις μαντικές μας ικανότητες αλλά θα είναι η απόδειξη των λεγόμενων μας.

Η διαμαρτυρία κατά της κάρτας του πολίτη, στις 6 Φλεβάρη, θα γίνει είτε το θέλετε είτε όχι. Την κάρτα δεν θα την πάρουμε ποτέ. Ελευθερία η Θάνατος.(Βρείτε καλύτερα κόλπα την επόμενη φορά,δεν μασάμε).

Ελληνική Γροθιά
http://www.elliniki-grothia.com/?p=6368


Related Posts
0 Comments

No Comment.