Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Η Prieure de Sion (Τάγμα των σοφών της Σιών)Σε αυτό το δίκτυο των μυστικών εταιρειών δεσπόζει κατ’ αρχάς το ελιτίστικο Τάγμα της Prieure de Sion (Τάγμα των σοφών της Σιών) – που δημιούργησε όλα τα τάγματα των μεσαιωνικών τραπεζιτών και των μισθοφόρων ιπποτών – μαζί με τους Ροδόσταυρους, τους Ναΐτες, τη Μεγάλη Στοά της Ανατολής και το Δίκτυο των Θεοσοφικών Οργανώσεων που στήριξε, κι εξακολουθεί να στηρίζει, το νεοεποχίτικο κίνημα “Νew Age”.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις ευρωπαϊκών ροδοσταυρικών κύκλων που έγιναν μέσω διαφόρων εκδόσεων και τηλεοπτικών προγραμμάτων (ΒΒC), η Prieure de Sion είναι η ανώτερη στην καταγωγή μυστική εταιρεία, από την οποία όλες οι άλλες έλκουν την καταγωγή τους. Αυτό το μεγαλοπρεπές Τάγμα κράτησε από την ίδρυση του ένα χαμηλό προφίλ και παραμένει πάντα πίσω από τη σκηνή, παρεμβαίνοντας και ενορχηστρώνοντας μόνο τα πιο κρίσιμα γεγονότα της ευρωπαϊκής και γενικότερα της δυτικής Ιστορίας. Το 1128 η Prieure de Sion, δημιούργησε το Τάγμα των Ναϊτών Ιπποτών (Τεμπλιέρων) με κύριο σκοπό να προστατέψει στρατιωτικά τις οδούς των Σταυροφόρων προς την Παλαιστίνη, να αποσταθεροποιήσει την Ανατολική Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία και να λεηλατήσει τον πλούτο των χωρών της ανατολικής Μεσογείου προς όφελος κυρίως της Φραγκικής αριστοκρατίας.

Κατά τη διάρκεια της κατοχής της Ιερουσαλήμ οι Ναΐτες ιππότες γνώρισαν και μυήθηκαν στις απόκρυφες τέχνες των βαβυλωνιακών παραδόσεων, που αργότερα δημιούργησαν την εβραϊκή Καμπάλα, και τις οποίες υιοθέτησαν ως τη μεταφυσική τους πίστη. Συγχρόνως, μέσω των κατακτήσεων τους απέκτησαν τεράστιο πλούτο και έγιναν οι “τραπεζίτες” της Μεσογείου, και της Ευρώπης γενικότερα, και οι μόνιμοι δανειστές πολλών βασιλικών οίκων.

Οι οικογένειες-μέλη της Prieure de Sion πιστεύουν ότι είναι οι “Φύλακες του Άγιου Δισκοπότηρου”, οι συνεχιστές της ιερής μεροβιγγειανής γραμμής αίματος, που την ταυτίζουν με τη βασιλική γραμμή αίματος του Δαβίδ και του Ιησού! .

Το επιδιωκόμενο μοντέλο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, κατά την εκδοχή της Prieure de Sion, περιλαμβάνει ένα “μασονικό βασίλειο” όπου θα ηγείται ένας νέος ηγέτης-βασιλιάς από την “ιερή σπορά του Δαβίδ” και θα είναι ο “νέος πραγματικός Πάπας” και ο “Πατριάρχης μιας παγκόσμιας εκκλησίας”.

Related Posts
0 Comments

No Comment.