Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Πρεσβεία ΗΠΑ στην Αθήνα: “Καμία προειδοποίηση και καμία απειλή, ούτε έκτακτα μέτρα υπάρχουν”

ImageΔιαψεύδει η αμερικανική πρεσβεία ότι υπάρχει η παραμικρή προειδοποίηση ή ανησυχία για τρομοκρατική επίθεση κατά αμερικανικών “στόχων” στο ελληνικό έδαφος, όπως  δημοσιεύθηκε σε αρκετές ειδησεογραφικές πύλες και ιστοσελίδες σήμερα το πρωί. To defencenet.gr απευθύνθηκε σε κορυφαία πηγή της αμερικανικής διπλωματικής αποστολής στην Ελλάδα για αν υπάρχει ζήτημα έκτακτων μέτρων και πληροφοριών για απειλές κατά της ασφάλειας πρεσβείας και προξενείου και εκπρόσωπος της πρεσβείας το αρνήθηκε με απόλυτο ύφος.

Σύμφωνα με τους Αμερικανούς “Δεν υπάρχει κανένα θέμα, ούτε υπάρχουν έκτακτα μέτρα”. Νιώθουμε απόλυτα ασφαλείς και συνεργαζόμαστε άριστα με τις ελληνικές αρχές αν προκύψει κάποιο θέμα, το οποίο πάντως εν προκειμένω δεν υπάρχει”.

Φαίνεται ότι η φημολογία που δημοσιεύθηκε σε αρκετές ειδησεογραφικές πύλες σήμερα το πρωί προήλθε από τις γενικότερες πληροφορίες των αρχών ασφαλείας που υπάρχουν για επικείμενο  τρομοκρατικό  κτύπημα της Αλ Κάϊντα στην Ευρώπη, αλλά και απειλές κατά των ελληνικών προξενείων στις ΗΠΑ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Related Posts
0 Comments

No Comment.