Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

“Πραξικόπημα στην Ελλάδα”, βλέπουν στη CIA! Γερμανικό σενάριο φαντασίας!

Μετά από τη χρεοκοπία…το πραξικόπημα!

Η Ελλάδα έχει γίνει το αγαπημένο θέμα για τον ευρωπαϊκό Τύπο,ο οποίος περνάει κρίση πολύ σοβαρότερη απ΄ ότι ο ελληνικός,σ΄ ότι αφορά τουλάχιστον στην ποιότητά του!

Ειδικά οι γερμανικές εφημερίδες αλλά και το κάποτε έγκυρο περιοδικό Der Spiegel φαίνεται ότι είτε έχουν τσακωθεί με την αλήθεια,είτε ελέγχονται πλήρως από κέντρα εξουσίας που τους περνάνε απίστευτα δημοσιεύματα.

Μετά από τη χρεοκοπία την οποία σε κάθε του τεύχος πλέον ο Der Spiegel μας ανακοινώνει, τη σκυτάλη πήρε η εφημερίδα Bild που προβλέπει ότι στην Ελλάδα μπορεί να γίνει ακόμη και στρατιωτικό πραξικόπημα!

Η εφημερίδα επικαλείται έκθεση της CIA,η οποία σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα αναλύει τη κατάσταση στην Ελλάδα και προβλέπει ότι η κοινωνική αναταραχή θα ενταθεί και δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί ακόμη και στρατιωτικό πραξικόπημα!

Μπορεί σ΄εμας που ζούμε σ΄ αυτή τη χώρα και γνωρίζουμε πλέον ότι στις ελληνικές ΕΔ ακόμη και σκέψεις τέτοιων ενεργειών έχουν εξαλειφθεί εδώ και δεκαετίες,να μας προκαλούν γέλιο τέτοια σενάρια. Όμως στο εξωτερικό τέτοια “αποκαλυπτικά ρεπορτάζ” προκαλούν εντυπώσεις τελείως λανθασμένες που μόνο κακό κάνουν.

Ποιοι έσπευσαν να αναδημοσιεύσουν τα σενάρια επιστημονικής γερμανικής φαντασίας; Οι γείτονες Τούρκοι,συνηθισμένοι από τέτοια και πάντα έτοιμοι να δουν τανκς στους δρόμους -ακόμη και σήμερα- υιοθέτησαν χωρίς πολύ σκέψη και ψάξιμο το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας.

Θέλουν να μας τρελάνουν ,αλλά δεν ξέρουν με ποιους έχουν να κάνουν…

onalert

Related Posts
0 Comments

No Comment.