Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ 32 ΔΙΣ ΕΥΡΩ;…ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟ «ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ»…!!!


THOUREIOS

Εδώ και τώρα, πριν ανακοινωθεί ότι θα πάρουμε τα 32 δις ευρώ, η συγκυβέρνηση να ανακοινώσει που θα δοθούν ,  ποιός θα τα διαχειριστεί, με ποιές διαδικασίες, με ποιές εγγυήσεις, και πόσα απο αυτά θα πέσουν στην αγορά και πού.
Από πληροφορίες ακούγονται ότι τα 26 δίς θα δοθούν για την ανακεφαλαίωση των τραπεζών και τα υπόλοιπα 6 δίς θα δοθούν σε χρέη του δημοσίου προς τους ιδιώτες, δηλαδή:

     Στους μεγαλοπρομηθευτές του δημοσίου
    Στους μεγαλοεργολάβους,
    Στους εισαγωγείς πετρελαιοειδών
    ΚΛΠ..ΚΛΠ..ΚΛΠ…

Δηλαδή θα καλύψουν χρέη του Ελληνικού δημοσίου προς αυτούς των τελευταίων ετών…!!

Και γεννάται  το ερώτημα,  αυτοί που θα τα πάρουν θα τα επενδύσουν στην Ελλάδα;

Θα τα αρπάξουν και θα φύγουν, όπως έχουν κάνει μέχρι σήμερα;

Αν τα επενδύσουν, με ποια νομοθεσία;

Μήπως κατατέθηκε φορολογικό νομοσχέδιο και δεν το είδαμε;

Μήπως σταθεροποιήθηκε το εργασιακό και δεν το είδαμε;

Μήπως ανακοινώθηκε πακέτο αναπτυξιακών μέτρων και δεν το είδαμε;

Αντίθετα σε καθημερινή βάση παρατηρούμε διαρκή κατήφορο και απαξίωση της χώρας μας, και η μόνη προσπάθεια που γίνεται είναι να καταστεί η χώρα σε ένα ΠΡΟΕΥΡΩΠΑΊΚΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΥΣΤΕΥΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ.

Πρέπει να βάλουμε καλά στο μυαλό μας ότι, στο σημείο που έχουν φέρει την χώρα, με διαρκή και συνεχή αποσταθεροποίηση, για να μπορέσει να δημιουργηθεί σταθερό περιβάλλον για επενδύσεις, απαιτείται τουλάχιστον διάστημα 6 μηνών με την προϋπόθεση ότι θα σταματήσουμε τον κατήφορο και θα ξεκινήσουμε από ΣΗΜΕΡΑ-ΧΘΕΣ, να ασχολούμαστε με τον τόπο, και όχι με τους κερδοσκόπους και τους τοκογλύφους….!!!

Τουλάχιστον, για να επανέλθουμε στο θέμα , ας μας ανακοινώσει η συγκυβέρνηση τον κατάλογο για το πού θα δοθούν τα 32 δίς ευρώ, ώστε να ενημερωθούν και οι βουλευτές μας που τους οδηγούν σε έναν ακόμα ωμό εκβιασμό για να ψηφίσουν κάτι που για άλλη μια φορά δεν θα το έχουν διαβάσει….!!!

Related Posts
0 Comments

No Comment.