Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ FIAT

Είναι γνωστό οτι η Fiat είναι μια απο τις ελάχιστες αυτοκινητοβιομηχανίες που ακόμη καταφέρνουν και έχουν κέρδη σε καιρούς βαθιάς οικονομικής κρίσης.
Η Fiat έχει εξαγοράσει την Chrysler και της ανήκουν πολλές άλλες μεγάλες εταιρείες.
Είναι επίσης γνωστό οτι οι Ανιέλι ήταν η πιο ισχυρή οικογένεια της Ιταλίας. Είχαν την πιο μεγάλη περιουσία στην Ιταλία.

Η αλήθεια είναι οτι μέχρι τώρα είχαμε ψάξει για την καταγωγή των Ανιέλι αλλά δεν είχαμε βρεί κάποιο σημαντικό στοιχείο που να δείχνει οτι έχουν εβραϊκή καταγωγή. Το μόνο που έδειχνε τις σχέσεις τους με τους Παγκοσμιοποιητές ήταν το γεγονός οτι ο Τζιάνι Ανιέλι ήταν ιδρυτικό στέλεχος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ μαζί με τον Ντέϊβιντ Ροκφέλερ, ο οποίος είναι εβραϊκής καταγωγής, με τον Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, επίσης εβραίο στην καταγωγή, τον γνωστό Εβραίο ανθέλληνα Χένρυ Κίσινγκερ και τον Πρίγκηπα Βερνάρδο της Ολλανδίας. Απο τους 5 αυτούς ιδρυτές της Μπίλντερμπερκ οι 3 είναι Εβραίοι. Τυχαίο και αυτό!!!

Διαβάζοντας ένα άρθρο πρόσφατα απο το Playboy για τον διάδοχο της τεράστιας αυτής περιουσίας, αποφασίσαμε να κάνουμε μια έρευνα για την καταγωγή όλων των μελών της οικογένειας Ανιέλι.

Marella Agnelli (γεννήθηκε Marella Caracciolo di Castagneto; Στις 4 Μαϊου το 1927) γυναίκα του Τζιάνι Ανιέλι Εβραία με καταγωγή απο την Νάπολι(πατέρας) και το Illinois(μητέρα).

Ο αδερφός της γυναίκας του Ανιέλι είναι ο Carlo Caracciolo ιδρυτής της εφημερίδας La Repubblica.

Η κόρη του Ανιέλι, Margherita Agnelli, παντρεύτηκε τον Εβραίο Alain Elkann, που ήταν ηγέτης της πανίσχυρης εβραϊκής κοινότητας του Παρισιού. Ο Alain Elkann έγινε και ένα απο τα μεγαλύτερα στελέχη της Fiat όταν τον κάλεσε ο πιο στενός συνεργάτης του Ανιέλι, ο Gabeti στην εταιρεία. Μέχρι το 2004 ήταν πρόεδρος του Αιγυπτιακού Μουσείου του Τορίνου(όπως καταλαβαίνετε όλα τα σημαντικά ευρήματα θα έκαναν «φτερά»).

Ο γιός της Margherita Agnelli, ο Τζον Ελκαν χρίστηκε τελικά διάδοχος του Ανιέλι μετά το θάνατό του, έχοντας στο πλευρό του τον αδελφό του, τον Λάπο Έλκαν.

Ο Τζόν Ελκαν είναι σύμφωνα με τους προγόνους πάνω απο 80% φυλετικά Εβραίος.

Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το οικογενειακό δέντρο του διαδόχου του Ανιέλι

Οσοι έχουν ασχοληθεί με τα σχέδια των κρυφών ιερατείων που διοικούν την ανθρωπότητα απο την αρχαιότητα μέχρι σήμερα γνωρίζουν οτι υπάρχει ένα ιερατείο που έχει σαν ένα απο τους βασικούς του κανόνες το «Οι καλύτεροι των γκοϊμ πρέπει να φονεύωνται». Οσοι δεν γνωρίζετε μπορείτε να το ψάξετε (ABHODAH ZARAH (26Β)Τ. Όι καλλίτεροι των Γκόϊμ πρέπει να φονεύωνται.)

Ισως λοιπόν η λεγόμενη «Κατάρα των Ανιέλι» δεν ήταν ακριβώς «Κατάρα» αλλά σχέδιο. Και είναι σίγουρο ότι το ιερατείο έχει πολλούς τρόπους για να βγάλει κάποιον απο τη μέση.
Στην προκειμένη περίπτωση των Ανιέλι τα πράγματα είναι κάτι παραπάνω απο ύποπτα, καθώς τα δύο μέλη της οικογένειας που ο Τζιάνι Ανιέλι ήθελε να ορίσει ως διαδόχους της περιουσίας, οι δύο γιοί του Τζιοβανίνο και Εντοάρντο πέθαναν σε νεαρή ηλικία.

Τελικά βρέθηκε ο πραγματικός «εκλεκτός» Τζόν Ελκαν για να γίνει ο μοναδικός διάδοχος του Ανιέλι.

 

 

http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/04/fiat.html

Related Posts
0 Comments

No Comment.