Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Πώς καταστρέφουν ένα Έθνος!

Βήμα Πρώτο:
Επινοήστε την «Πολυπολιτισμικότητα»….
Η ιστορία δείχνει πως κανένα έθνος δεν μπορεί να επιβιώσει την αντιπαλότητα δύο ή περισσότερων ανταγωνιστικών γλωσσών και πολιτισμών

Βήμα Δεύτερο:
Προωθήστε την «Πολυπολιτισμικότητα» και ενθαρρύνετε τους μετανάστες να διατηρήσουν τον πολιτισμό τους.

Τα Έθνη που είναι πολυφυλετικά και πολυπολιτισμικά χρειάζεται να δουλέψουν πολύ σκληρά για να διατηρηθεί η ειρήνη μεταξύ των διαφόρων ομάδων.

Βήμα Τρίτο:

Εξυμνήστε την Πολιτιστική Πολυμορφία – Ιδιαιτερότητα, αντί της Κοινωνικής Ενότητας. Ετσι, αυτό που μας κρατάει ενωμένους να είναι η πολυμορφία – πλουραλισμός και η ανοχή.

Στην πραγματικότητα 0ι διάφορες πολιτιστικές ομάδες προσπαθούν να επιβάλουν τις διαφορές και ιδιομορφίες τους αντί να δίνουν έμφαση στα κοινά σημεία που τις φέρνουν κοντά.

Βήμα Τέταρτο:
Διευκολύνετε να αναπτυχθούν οι δημογραφικές ομάδες ομάδες που έχουν το χαμηλότερο επίπεδο μόρφωσης και εκπαίδευσης

Προωθείστε την ανάπτυξη μιάς υποδεέστερης κοινωνικής τάξης που αποτελείται από άτομα που δεν έχουν αφομοιωθεί, και παραμένουν περιθωριακά και ημιμαθή, που εγκαταλείπουν τά σχολεία και την εκπαίδευση για λόγους που υποτίθεται ότι οφείλονται μόνο στις προκαταλήψεις και στις διακρίσεις που υποβάλλονται από την πλειοψηφία.

Βήμα Πέμπτο:
Βρείτε μεγάλες εταιρείες που θα υποστηρίξουν οικονομικά την Πολυπολιτισμικότητα.

Επενδύστε στό θεσμό της «Εθνικής Ταυτότητας των μειονοτήτων», και δημιουργείστε μία κουλτούρα θύματος,– μια λατρεία που χαρακτηριίζεται από το σύνδρομο του κατατρεγμένου. Ταυτόγχρονα αναπτύξτε και την ανάλογη βιομηχανία παραπόνων – Ανθρώπινα Δικαιώματα – κατηγορώντας την πλειοψηφία του πληθυσμού για όλα τα προβλήματα, τις ανεπάρκειες και τις αποτυχίες των μειονοτήτων.

Βήμα Έκτο:
Μετατρέψτε σε απαγορευτικό ταμπού το να μιλά κάποιος εναντίον της ιδιομορφίας και της πολυπολιτισμικότητας.

Βρείτε μια λέξη που να χαρακτηρίζει αρνητικά, όπως για παράδειγμα οι λέξεις «αιρετικός», «μάγος», «μάγισσα» που ήταν σε χρήση τον 16ο αιώνα, ή «αντιρρησίας του ολοκαυτώματος» για τα πιό σύγχρονα δεδομένα. Οι χαρακτηρισμοί «Ρατσιστής» ή «Φασίστας» είναι ικανοποιητικοί και επαρκείς. Είναι τέτοια η δύναμη πού έχουν ώστε να σταματά κάθε ελεύθερη συζήτηση και αντιπαράθεση γύρω από το θέμα και να παραλύει η σκέψη.

Βήμα επτά:
Κάντε αδύνατη την εφαρμογή της νομοθεσίας περί μετανάστευσης.

Επιβάλετε μια σειρά από μύθους, όπως παραδείγματος χάρι ότι η μετανάστευση είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο που δεν μπορεί να σταματήσει και ότι είναι προς όφελος της κοινωνίας.

Αυτά είναι λοπόν τα επτά βήματα. Και έτσι καταλήγουμε σε μία Κοινωνία που είναι ειρηνική, συμπαγής και πολυπολιτισμική… Μόνο που αυτή η κοινωνία είναι μια μεγάλη ουτοπία διότι έρχεται σε αντίθεση με τα περισσότερα ιστορικά δεδομένα.

Γιατί η πολυπολιτισμικότητα αναγνωρίζει μόνο τις συνεισφορές των άλλων πολιτισμών και των άλλων εθνοτικών μειονοτήτων;

Γιατί η πολυπολιτισμικότητα βλέπει την Δύση ως καταπιεστική και καταστρεπτική, ενώ δημιουργεί μια ρομαντική και ιδεαλιστική εικόνα για τους μη δυτικούς που τους θεωρεί καθαρά θύματα, λιγώτερο υλιστές και με περισσότερη ανθρωπιά;

Ποιος τελικά επωφελείται από την πολυπολιτισμικότητα; Οι άνθρωποι που εργάζονται προς την παγκόσμια κυβέρνηση και οι οποίοι χρησιμοποιούν την πολυπολιτισμικότητα για να να κατακερματίσουν πρώην πολιτισμικά ομοιογενή έθνη. Τα παλαιά πολιτισμικά ομοιογενή έθνη παρουσιάζουν ένα εμπόδιο στην παγκόσμια κυβέρνηση, ενώ μία χώρα που αποτελείται από πολλές φυλές και ομάδες, δεν μπορεί να αντιταχθεί ενωμένη και κραταιά απέναντί της. ( Το γνωστό «Διαίρει και Βασίλευε» της πάλαι ποτέ Βρετανικής Αυτοκρατορίας που προσπαθεί να ανασυσταθεί με άλλη μορφή).

Το όραμα της πολυπολιτισμικότητας, για μια αρμονική, ανεκτική και πολιτιστική πολυμορφία της κοινωνίας είναι μια πολιτικά ορθή-και επικίνδυνη συλλογική φαντασία.

http://www.antistasi.info

http://eglimatikotita.blogspot.com/

 

Αναδημοσιεύτηκε απο Ελληνική Λεγεώνα

Related Posts
0 Comments

No Comment.