Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Ποιοί και γιατί θέλουν να καταστήσουν τη γη μια πλανητική φυλακή.

Οι έντεχνες επιθέσεις των κερδοσκόπων ξεκινούσαν από τους θιασώτες της ιδέας της ηλεκτρονικής παγκόσμιας διακυβέρνησης, λχ. τον οίκο του David Rockefeller και των δορυφόρων αυτού…

David Rockefeller: «…Ο κόσμος σήμερα είναι πιο σύνθετος και προετοιμασμένος να δεχθεί μία παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μίας πνευματικής ελίτ και των παγκόσμιων τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμητέα σε σχέση με τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που υφίστατο μέχρι τώρα»

ΜΕΡΟΣ Α’
Γράφει ο Διονύσης Μακρής

Ολοένα και περισσότερο πληθαίνουν οι φωνές εκείνων, που έχουν παντελώς αποστασιοποιηθεί από το Θεό και έχουν ταυτισθεί πλήρως με το Μαμμωνά λατρεύοντάς τον ως Θεό.

Εικόνα

Οι δυστυχείς καλλιεργούν την ψευδαίσθηση, ζώντας ως τοξικομανείς στο νου και στην σκέψη, πως κινούν τα νήματα του κόσμου. Νομίζουν πως δύνανται να καταστούν κυρίαρχοι, έχοντας πέσει στην παγίδα του τρίτου πειρασμού του διαβόλου περί κοσμοκρατορίας, να κατευθύνουν ολάκερους λαούς και έθνη σύμφωνα με τα πιστεύματα τους, (…πάλιν παραλαμβάνει αυτόν ο διάβολος εις όρος υψηλόν λίαν και δείκνυσιν αυτώ πάσας τας βασιλείας του κόσμου και την δόξαν αυτών και λέγει αυτώ• ταύτα πάντα σοι δώσω, εάν πεσών προσκυνήσης μοι. τότε λέγει αυτώ ο Ιησοῦς• ύπαγε οπίσω μου, σατανά• γέγραπται γαρ, Κυριον τον Θεόν σου προσκυνήσεις και αυτώ μόνω λατρεύσεις. Τοτε αφίησιν αυτόν ο διάβολος, και ιδού άγγελοι προσήλθον και διηκόνουν αυτώ. (Ματθ. 4-8-11).

Και οι φωνές τους έχουν πλέον τον ίδιο παρονομαστή, αυτόν την ιδρύσεως μίας παγκόσμιας σατανικού τύπου διακυβέρνησης. Συγκλίνουν στον ίδιο στόχο και ακολουθούν τις ίδιες μεθοδεύσεις προκειμένου να τον πετύχουν… Δυστυχώς στις φωνές αυτές οι οποίες εκδηλώνονταν ανοικτά μέχρι πρότινος μόνο υπό το μόδιο, δηλαδή στις σκοτεινές διαδρομές του μυστηρίου της ανομίας, προστέθηκε και η φωνή του Έλληνα πρωθυπουργού! (Συνέντευξη στο περιοδικό Economist «Χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση, παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα» 28-4-2010).

Η διαφορά είναι πως η φωνή του τελευταίου εκφράζεται και διατυπώνεται πλέον δημοσίως διαλύοντας πλέον τη σύγχυση που μέχρι σήμερα υπήρχε λόγω του ότι τα πάντα κινούνταν στο σκοτάδι των μασωνικών στοών και το παρασκήνιο. Το μυστήριο λοιπόν λύθηκε. Αυτό που προέβλεπαν τα πρωτόκολλα της Σιών, που αποτελούσαν τη βάση των ιδεών του δικτάτορα Χίτλερ περί παγκόσμιας κυριαρχίας φαίνεται να αποτελούν τη βάση των επικεφαλής του τεκτονισμού (μασωνίας), που κρύβονται πίσω από δήθεν πολιτικές λέσχες, επιτροπές, συμβούλια και οργανισμούς, όπως η γνωστή Μπίλντερμπερκ. Η λέσχη αυτή φαίνεται πως έχει αναλάβει το έργο της τελικής επίτευξης του στόχου.

Ας αφουγκραστούμε τον ιδρυτή της και πρόεδρο της David Rockefeller να αναλύει τον στόχο της.

«…Ο κόσμος σήμερα είναι πιο σύνθετος και προετοιμασμένος να δεχθεί μία παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μίας πνευματικής ελίτ και των παγκόσμιων τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμητέα σε σχέση με τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που υφίστατο μέχρι τώρα» (David Rockefeller, πρόεδρος ιδρυτικό μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπερκ και της Τριμερούς Επιτροπής, πρόεδρος του CFR, του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων. Εισήγηση που έκανε κατά τη συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπερκ στο Μπάντεν το 1991).

Στο ίδιο μήκος κύματος και η θέση του γνωστού Χρηματιστή και μέλους του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων (CFR), Paul Warburg, ο οποίος απροκάλυπτα δήλωσε πως «θα έχουμε μία παγκόσμια κυβέρνηση, είτε σας αρέσει είτε όχι. Το μόνο ζήτημα θα είναι να ξέρουμε αν θα προκύψει από κατάκτηση η από συγκατάθεση». Προσφάτως προστέθηκε και η φωνή του προέδρου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ζαν Κλωντ Τρισέ, ο οποίος με δηλώσεις του στις 7-5-2010 ζήτησε την τάχιστη επιβολή μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης στην οποία ηγετικό ρόλο θα έχει η ομάδα των 20 πλουσιότερων χωρών και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα! Ο λόγος που επικαλέστηκε φυσικά για να δικαιολογήσει την άποψή του είχε να κάνει με τις δήθεν κερδοσκοπικές τάσεις ενάντια στο ευρώ. Μόνο που απέκρυψε τότε ότι οι έντεχνες επιθέσεις των κερδοσκόπων ξεκινούσαν από τους θιασώτες της ιδέας της ηλεκτρονικής παγκόσμιας διακυβέρνησης, λχ. τον οίκο του David Rockefeller και των δορυφόρων αυτού…

Εύλογα θα αναρωτηθείτε κάποιοι ποιά σχέση δύνανται να έχουν μ’ όλα αυτά τα ανωτέρω, Έλληνες πολιτικοί; Και συγκεκριμένα ποιά σχέση έχουν αυτοί που δημοσίως πλέον και με κάθε ευκαιρία διατυμπανίζουν ως αναγκαιότητα την ίδρυση παγκόσμιας κυβέρνησης (βλ. νέες δηλώσεις Παπανδρέου στις Βρυξέλες). Ο νυν πρωθυπουργός, όπως και πολλοί προκάτοχοί του φαίνεται πως αποδέχθηκαν να ανταλλάξουν έναντι πινακίου φακής την ένδοξη πορεία ενός ευλογημένου λαού, την ιστορία του, τον πολιτισμό του ακόμη και το ηθικό προστατευτικό περίβλημα της Ορθόδοξης πίστης με την αναρρίχησή τους σε ανούσιους ψευδευπίγραφους θώκους κοσμικής εξουσίας…

Στην κυριολεξία ξεπούλησαν τα πάντα στο όνομα της εικονικής ευημερίας για να καταστούν ασήμαντα φθηνά πιόνια στην παγκόσμια σκακιέρα της ανομίας και της Μασωνικής σατανόπληκτης ιεραρχίας, η οποία θεωρεί πως αποκλειστικά δύναται να λειτουργεί σαν Θεός επί της γης αφού κατέχει το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου της γης! Νομιμοποίησαν έτσι τη σήψη και τη διαφθορά, την πορνεία και τη μοιχεία, διαλύουν στο όνομα της τεχνολογικής προόδου την πατροπαράδοτη ελληνική οικογένεια, με νόμους διευκόλυνσης του διαζυγίου, καθιερώνουν το «γάμο των ομοφυλοφίλων», απομακρύνουν τα ιερά σύμβολα, υποβαθμίζουν την ελληνική γλώσσα και την παιδεία, υποβιβάζουν τα θρησκευτικά, κ.ο.κ.

Μέσα λοιπόν στο πλαίσιο αυτό, της γενικής αποστασίας τους από τα ιδεώδη της φυλής μας πολλοί Έλληνες πολιτικοί, επιχειρηματίες αλλά και «τρανοί» δημοσιογράφοι όψιμοι θιασώτες του μεσαιωνικού δαιμονικού Διαφωτισμού ανταποκρίθηκαν κατά καιρούς στο κάλεσμα των μιαρών σατανιστών. Μετέβησαν στις ορμητικά κλειστές μυστικές συνεδρίες της Μπίλντερμπερκ και των δορυφόρων αυτής, ακολουθώντας συνειδητά την οδό της προδοσίας, την οδό του γνωστού Εφιάλτη. Αποδέχθηκαν ως νέοι Εφιάλτες να κλίνουν το γόνυ τους συνειδητά στην νέα μορφή κοσμοκρατορίας. Αιχμαλωτίστηκαν στους ήχους των σειρήνων και πιάστηκαν στο καλοστημένο ιστό της ανομίας, που αποβλέπει στην επιβολή μίας δαιμονικής κυριαρχίας, την οποία φυσικά εμφανίζουν ως πρόοδο του ανθρώπου. Μία κυριαρχία ωστόσο που απορρέει από κύκλους που παρερμηνεύουν τις αγίες γραφές για να εκλαμβάνονται ως οι εκλεκτοί επί της γης, επαληθεύοντας δήθεν τον Προφητάναξ Δαυίδ!!!

Εικόνα

Ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου άλλωστε παλαιότερα ως υπουργός Παιδείας και Εξωτερικών αλλά και μετέπειτα ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και της Διεθνούς Σοσιαλιστικής συμμετείχε σχεδόν ανελλιπώς από το 2000 έως και το 2007 στις συνεδρίες της συγκεκριμένης λέσχης και των δορυφόρων της! Εκ των σημερινών λεγομένων του διαπιστώνεται πλέον ότι εντρύφησε ως καλός μαθητής και αποδέχθηκε –ίσως μ’ αντάλλαγμα και τον πρωθυπουργικό θώκο- τις ιδεολογίες της οργάνωσης και των δορυφόρων αυτής καθώς και τους πειραματισμούς της. Φαίνεται μάλιστα να ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες της, όπως και οι προκάτοχοί του στο Μέγαρο Μαξίμου αποδεχόμενος την τεχνητή οικονομική κρίση, τον διεθνή εμπαιγμό αλλά και τους προσωπικούς επαίνους στήριξης από τα διεθνή φόρουμ προς εξισορρόπηση των πιθανών λαϊκών αντιδράσεων κ.ο.κ.

Δια του τρόπου αυτού ο δυστυχής πιστεύει, όπως και πολλοί σκεπτόμενοι σαν αυτόν νυν η εν δυνάμει πρωθυπουργοί, υπουργοί και υφυπουργοί -ανεξαρτήτως του πολιτικού προσωπείου που φέρουν- πως θα κάνει καλό στον ελληνικό λαό με το να τον καταστήσει το πρώτο ουσιαστικό θύμα της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων, να τον παγιδεύσει στον παγκόσμιο μηχανισμό της ηλεκτρονικής δικτατορίας, να του στερήσει την ελευθερία του…

Οι ανωτέρω διαπιστώσεις μπορεί να φαίνονται εκ μίας πρώτης ανάγνωσης πως υποκρύπτουν μία αντιπολιτευτική τακτική και μία διάθεση αντίδρασης στα τεκταινόμενα. Κάθε άλλο όμως. Σκοπός μας δεν αποτελεί η στηλίτευση του συγκεκριμένου πολιτικού ανδρός αλλά η καταδίκη μέσω της έγκαιρης ενημέρωσης μίας δουλικής νοοτροπίας και πολιτικής συμπεριφοράς την οποία έχει αποδεχθεί σχεδόν στο σύνολό της η πολιτική ηγεσία του τόπου μας.

Άλλωστε ο πολιτικός θάνατος ενός πιονού στην παγκόσμια σκακιέρα της ανομίας δεν δημιουργεί καμιά ανησυχία. Αντιθέτως βοηθά στην καλλιέργεια φοβικών συνδρόμων στους σκεπτόμενους σαν αυτόν και προωθεί τα σατανικά σχέδια. Αποβλέπουμε λοιπόν στη συνειδητή καταδίκη μιας πολιτικής ηγεσίας που αρέσκεται να κινείται σε οδούς δωσίλογων. Σε οδούς τρομολαγνείας και κοινωνικής ανασφάλειας που αποδοκίμαζε πάντα το Έθνος μας.

Στην καταδίκη μιας πολιτικής ηγεσίας που δεν έχει να κάνει με καπιταλιστικές η σοσιαλιστικές η άλλου τύπου θεωρίες και συστήματα. Στην καταδίκη μιας πολιτικής ηγεσίας υπόδουλης σε τεκτονικές στοές και μασωνικές αντιλήψεις, η οποία ως τυφλό όργανο τους υλοποιεί το σχέδιο ανατροπής του λειτουργικού πλαισίου που έχει καθορίσει ο τριαδικός Θεός, αποβλέποντας στην επιβολή μιας Βελζεβουλικής ιεραρχίας…

Και η καταδίκη αυτή πρέπει να γίνει και από θρησκευόμενους και μη θρησκευόμενους. Να αποτελέσει δε το πρώτο πλήγμα, την πρώτη σημαντική ήττα στους μυστικοπαθείς άνομους αυτούς κύκλους του παρασκηνίου.

Η εκδήλωση άλλωστε φοβικών συνδρόμων από τους πιστούς και τους πολίτες τους ισχυροποιεί γιατί τους προσφέρει την ικανοποίηση της επιτυχίας. Όταν όμως σταθείς απέναντι τους με όπλο την αγάπη, την ανιδιοτέλεια και εν γένει το λειτουργικό νόμο του τριαδικού Θεού τότε αποσυντονίζονται και διαλύονται. Γιατί ενώπιον του φωτός το σκοτάδι γκρεμίζεται.

Το πόνημα τούτο λοιπόν δεν αποβλέπει στη δημιουργία φόβου. Αντιθέτως αποσκοπεί στην ενημέρωση και εγρήγορση όλων μας Χριστιανών και μη, ούτως ώστε να διατηρήσουμε αλώβητα τα δώρα που μας πρόσφερε ο Δημιουργός τριαδικός Θεός του Σύμπαντος κόσμου και προπαντός το θησαυρό της ελευθερίας που γεύονται και αυτοί που πιστεύουν αλλά και αυτοί που αγνοούν την αλήθεια.

* Το ανωτέρω κείμενο αποτελεί προδημοσίευση από το υπό έκδοση αποκαλυπτικό βιβλίο των εκδόσεων «Αγαθός Λόγος» για το ηλεκτρονικό καρτοφακέλωμα.

Συντάκτης: Δ.ΜΑΚΡΗΣ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010

ΠΗΓΗ http://ellinonea.blogspot.com/2010/10/b … _9340.html

Related Posts
0 Comments

No Comment.