Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Πέταξαν σταυρούς σε ποτάμι Γερμανοί αριστεριστές. Αντιχριστιανικά συνθήματα στην Αυστρία


<!– /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:””; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:”Times New Roman”; mso-fareast-font-family:”Times New Roman”; mso-ansi-language:HY;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} –>


Τα περιστατικά ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΦΟΒΙΑΣ στην Ευρώπη αυξάνουν.

Την ίδια ώρα που κάποιες πολύ-προβαλλόμενες ομάδες που αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται ‘ευπαθείς’ ή ‘μειονότητες’ κλπ και οι οποίες απαιτούν ‘σεβασμό’ σε ‘διαφορετικότητες’, μιλάνε για ‘ισότητες’, ‘δικαιώματα’, και ‘πολύχρωμες κοινωνίες’, δείχνουν το βάρβαρο και φασιστικό τους πρόσωπο που κρύβεται κάτω από την καλλωπισμένη μάσκα που φοράνε.

Βερολίνο, Σεπτέμβριος 2009:


Αρκετοί μεγάλοι λευκοί σταυροί, από τους εκατοντάδες που μετέφεραν οι συμμετέχοντες στην εκστρατεία στην πόλη του Βερολίνου, κατά των εκτρώσεων και υπέρ της ζωής, που είχε την ονομασία “1000 Kreuze für das Leben” (“1000 Σταυροί για τη ζωή”), αφαιρούνται βίαια από μέλη αριστερών οργανώσεων και ρίχνονται σε ένα κοντινό ποτάμι.


Στις 26 Σεπτεμβρίου του 2009, περισσότερα από 1.300 μέλη οργανώσεων κατά των εκτρώσεων και υπέρ της ζωής συμμετείχαν σε μια διαμαρτυρία στο κέντρο του Βερολίνου.


Μετέφεραν 1000 λευκούς ξύλινους σταυρούς ως σύμβολο για την ‘τύχη’ όλων αυτών των παιδιών των οποίων αφαιρέθηκε η ζωή τους εξαιτίας κάποιας έκτρωσης.


Περίπου 400 αριστεριστές είχαν στήσει αντι-διαδήλωση και προσπάθησαν να διαταράξουν την ειρηνική αυτή εκδήλωση.


Τα άτομα αυτά ήταν μέλη, μεταξύ άλλων, του γερμανικού κόμματος “Die Linke” («Η Αριστερά») και του δικτύου παροχής συμβουλών για τον ‘οικογενειακό προγραμματισμό’ με την ονομασία pro familia“.


Οι αριστεριστές – τους οποίους φαίνεται δεν ενόχλησε η αστυνομία – όρμισαν και άρπαξαν κάποιους σταυρούς τους οποίους και πέταξαν στο κοντινό ποταμό Spree.

Πλήρες ρεπορτάζ στα Γερμανικά:

http://www.medrum.de/?q=content/linksradikale-fanatiker-warfen-kreuze-fuer-das-leben-die-spree


Πηγή:

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

 

http://redskywarning.blogspot.com/

Related Posts
0 Comments

No Comment.