Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Περιφέρεια Αττικής…..μπορείς να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου!!!

Εικόνα

Αθήνα…..

Αν ρωτήσεις τουρίστες να σου πούν για την Αθήνα ,θα σου απαντήσουν…”Πρωτεύουσα της Ελλάδας, αρχαίο κέντρο πολιτισμού, Σωκράτης ,Πλάτωνας, Αριστοτέλης, από την Αθήνα ξεκίνησε ο πολιτισμός του κόσμου.
Στην Αθήνα όλα χτιζόντουσαν σε αρμονία με το περιβάλλον, όλα τα αρχαία κτίσματα, ο Παρθενώνας , το Καλλιμάρμαρο , ο ναός του Απόλλων στους Δελφούς έχουν γεωμετρική σχέση. Το όνομα της το πήρε από την Θεά Αθηνά!”
Aυτά και άλλα πολλά θα σου πούν οι ξένοι τουρίστες.

Αν ρωτήσεις εμένα να σου πώ για την Αθήνα, θα σου πώ….. Η Αθήνα ήταν κάποτε η πρωτεύουσα της Ελλάδας, ήταν αρχαίο κέντρο πολιτισμού, εκεί έζησαν οι Σωκράτης ,Πλάτωνας, Αριστοτέλης, από την Αθήνα ξεκίνησε ο πολιτισμός του κόσμου. Στην Αθήνα όλα χτιζόντουσαν σε αρμονία με το περιβάλλον, όλα τα αρχαία κτίσματα, ο Παρθενώνας , το Καλλιμάρμαρο , ο ναός του Απόλλων στους Δελφούς έχουν γεωμετρική σχέση. Το όνομα της το πήρε από την Θεά Αθηνά ! Μεγάλη ιστορική πόλη…ΗΤΑΝ. Πλέον είναι η πιο «βρώμικη» πόλη της Ελλάδας από όλες τις πλευρές. Την κάνανε βρώμικη. Φταίει η πολιτεία με την δικιά σας ανοχή όμως. Την έχουν κάνει ένα πολυπολιτισμικό «κρατίδιο». Στην Αθήνα κυριαρχεί η ανασφάλεια, εάν οι γονείς μπορούσαν να στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο με σεκιούριτι θα το έπραταν ! Πιστεύω ότι οι Έλληνες αισθάνονται «ξένοι»στην πόλη τους! Το ότι έγινε πολυπολιτισμική πόλη μόνο τυχαίο δεν είναι!

Περπατάς στους δρόμους και δεν βλέπεις Έλληνες ,μία πόλη άγχους, πρέπει να ξεκινήσεις 2 ώρες νωρίτερα από το σπίτι σου για να πάς στην δουλειά σου!
Στο μετρό δεν περπατάει κανείς.. όλοι τρέχουν. Σχεδόν από όλες τις φυλές του κόσμου, ζούν στην Αθήνα, και πόσοι από αυτούς είναι νόμιμα στην χώρα μας το ξέρετε πολύ καλά! Κάθε νέος μετανάστης που εισέρχεται παράνομα στην Χώρα μας στην Αθήνα κατευθύνεται…τυχαίο; Κάθε νέος Δήμαρχος , Νομάρχης σας υπόσχεται να τακτοποιήσει αυτό το θέμα, τόσο ειδικό βάρος έχουν δώσει στην λαθρομετανάστευση που βλέπετε τι συμβαίνει στον Άγιο Παντελεήμονα!

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι εσείς για να σώσετε την πόλη σας όσο είναι «νωρίς» ακόμα; Και δεν εννοώ φυσικά να πάρετε τα όπλα….Με την βία κανείς δεν πέτυχε και κανείς δεν θα πετύχει τίποτα! Την δύναμη που έχετε μπορείτε να την δείξετε την Κυριακή που μας έρχεται! Με μία απλή ανώνυμη ψήφο! Ναι μπορείς να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου!
Ο Καλλικράτης «χωρίζει» την Ελλάδα σε 13 μικρά κρατίδια! Ένα από αυτά θα είστε και εσείς! Και την κυριακή θα εκλέξετε αυτόν που θα σας κυβερνάει για τα επόμενα 4 χρόνια! Έχετε 2 επιλογές, Σγουρό και Κικίλια , Μνημόνιο και αντιμνημόνιο. Το Πασόκ έδωσε το δικαίωμα σε μετανάστες να ψηφίζουν, τυχαίο; To Πασόκ δεν κάνει
τίποτα στον Έβρο για την λαθρομετανάστευση ,τυχαίο; O ΓΑΠ σας εκβίασε ότι αν δεν βγάλετε Σγουρό θα πάει σε εθνικές εκλογές! Φοβηθήκατε τον Τζέφρυ; Υπάρχει έστω και ένας από εσάς που πιστεύει ότι θα πάμε καλύτερα με τον Giorgo;

Ξεπούλημα του Αιγαίου από τον ΓΑΠ στους Τούρκους!.Κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με τους ! Ξεπούλημα της πατρίδας μας από το Προδοτικό Πασοκ!
Δεν αισθάνεστε ότι σας έχει κοροιδέψει; Δεν θέλετε να αντιδράσετε;
Άμα ένας φίλος σας σας έλεγε ψέμματα και άλλα έκανε και άλλα έλεγε και σας ρουφιάνευε τι θα του κάνατε; Και στην τελική υπάλληλός μας είναι ,εμείς τον πληρώνουμε ! Στην επιχείρηση μας άμα είχαμε έναν ανίκανο εργαζόμενο και ρουφιάνο θα τον κρατούσαμε; Θα τον απολύσουμε! Κάτι πολύ φυσικό!

Όπως τα έφερε η μοίρα η Περιφέρεια Αττικής, είναι η πιο σημαντική για το Πασόκ για να συνεχίσει το έργο που το ΔΝΤ του έδωσε να φέρει εις πέρας!
Το έργο του ΓΑΠ είναι η εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού και το ξεπούλημα της Εθνικής μας κυριαρχίας! Και τα πάει πολύ καλά!!!
Εσείς θα τον αφήσετε να συνεχίσει το έργο του; Θα πέσετε αμαχητί;
Tην 2η κυριακή των εκλογών, δυστυχώς έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε Πασοκ και ΝΔ. Tην 2η κυριακή των εκλογών έχετε την τελευταία σας ευκαιρία να ψηφίσετε εναντίον του Πασοκ και τις υπόγειες μεθοδεύσεις του!! Έχετε την ευκαιρία να πράξετε σαν Έλληνες που αγαπάνε την Πατρίδα τους, που αγαπάνε την Ιστορία τους!
Έχετε την ευκαιρία να πράξετε όπως θα έπραταν οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι!
Έχετε την ευκαιρία να στείλετε τον Τζέφρυ στην Σουηδία για το υπόλοιπο της ζωής του!

Το παραπάνω κείμενο δεν αφορά μόνο την Αττική, αφορά όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας!
Απλά η περιφέρεια της Αττικής είναι στρατηγικό σημείο για τα σχέδια του ΓΑΠ.

Όχι στην αποχή, πάρτε μέρος στην διάσωση της Ελλάδας μας!

Ένας πατριώτης που αγαπάει κάθε σπιθαμή της Ελλάδας!

Υ.Γ Μήπως είναι τυχαίο που ο Καρατζαφύρερ στηρίζει Σγουρό στην Αττική;Tίποτα δεν γίνεται τυχαία!Υπάρχει σχέδιο!

Related Posts
0 Comments

No Comment.