Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Παρόντες οι εύζωνες στην παρέλαση της Νέας ΥόρκηςΕύζωνες της Προεδρικής Φρουράς θα λάβουν μέρος και στη φετινή παρέλαση του Ελληνισμού στη Νέα Υόρκη.


Η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, η οποία διοργανώνει την ετήσια ελληνική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ανακοίνωσε ότι το Στρατιωτικό Γραφείο του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας απάντησε θετικά στο αίτημά της για τη συμμετοχή Ευζώνων και στη φετινή παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα συμμετάσχουν στην παρέλαση συνολικά 19 εύζωνες και δύο αξιωματικοί της Προεδρικής Φρουράς. Το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων θα καλύψει το ελληνικό κράτος, ενώ τα έξοδα παραμονής από την Πέμπτη το βράδυ 15 Απριλίου μέχρι τη Δευτέρα 19 Απριλίου ανέλαβε να καλύψει η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων.
Την Παρασκευή 16 Απριλίου θα λάβουν μέρος στην τελετή έπαρσης της ελληνικής σημαίας στο Μπόουλινγκ Γκριν, της Γουόλ Στριτ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, θα είναι παρόντες στην εκδήλωση μετά δείπνου σε ξενοδοχείο του Μανχάταν, όπου θα τιμηθούν οι χορηγοί της παρέλασης.
Το πρωί του Σαββάτου οι εύζωνες θα συμμετάσχουν σε πολιτιστική εκδήλωση με ομογενειακά χορευτικά συγκροτήματα στην Πλατεία Αθηνών, στην Αστόρια. Την Κυριακή 18 Απριλίου, θα ανοίξουν τη μεγάλη παρέλαση στην 5η λεωφόρο του Μανχάταν.
Τη Δευτέρα το πρωί θα πραγματοποιήσουν εθιμοτυπική επίσκεψη στον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο και το απόγευμα θα αναχωρήσουν, επιστρέφοντας στην Αθήνα.
Related Posts
0 Comments

No Comment.