Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Παπούτσια με πομποδέκτη RFID στην σόλα πωλούνται και στην Ελλάδα! (Video) Το πολύ καλό , “χρηστικό” και εξειδικευμένο σε θέματα τεχνολογίας καρτών φιλικό ιστολόγιο id-ont.blogspot.com δημοσίευσε μια αποκαλυπτική αποκλειστικά δική του έρευνα. Στην Ελλάδα π

Παπούτσια με πομποδέκτη RFID στην σόλα πωλούνται και στην Ελλάδα! (Video) Το πολύ καλό , “χρηστικό” και εξειδικευμένο σε θέματα τεχνολογίας καρτών φιλικό ιστολόγιο id-ont.blogspot.com δημοσίευσε μια αποκαλυπτική αποκλειστικά δική του έρευνα. Στην Ελλάδα πωλούνται παπούτσια με RFID microchip, δηλαδή με ενσωματωμένο στην σόλα ένα τσιπάκι-πομποδέκτη.

 

Δεν μπορούμε να φανταστούμε αλλη σκοπιμότητα πλην της παρακολούθησης το προϊόντος σε όλα τα στάδια (παραγωγή-διανομή- κατάστημα πώλησης),ωστόσο το Video που έφτιαξαν οι φίλοι μας του “ID-on’t” και με το οποίο καταδεικνύεται η ευρύτατη χρήση των RFID microchips ,μας αναγκάζει να κάνουμε δυστυχώς κακούς συνειρμούς σε σχέση με την αποδεδειγμενη χρήση αυτής της τεχνολογίας στην “Κάρτα του Πολίτη” και στην “Κάρτα συναλλαγών”. Δείτε ένα εντυπωσιακό video για το που κρύβουν οι εταιρείες τα RFID tags: Μέσα στην σόλα των παπουτσιών μας!!!

 

 

Πρόκειται για παπούτσια που έχουν αγοραστεί από Ελληνικό κατάστημα. Υπάρχει πιθανότητα η νέα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (κατ΄ευφημισμόν Κάρτα του Πολίτη) να περιέχει τέτοιο RFID tag, κρυμμένο μέσα στο πλαστικό, το οποίο όλη την ώρα θα εκπέμπει και θα λαμβάνει σήμα (δηλ. πληροφορίες); Η γερμανική ηλεκτρονική ταυτότητα πάντως έχει τέτοιο chip κρυμμένο μέσα της (δείτε παλαιότερη ανάρτησή μας: http://id-ont.blogspot.com/2010/10/rfid-chip.html και εδώ ρεπορτάζ της DEUTSCHE WELLE: http://id-ont.blogspot.com/2010/10/deutsche-welle-chip.html) ΔΕΙΤΕ το σχετικό video με τα παπούτσια που έχουν αγοραστεί από Ελληνικό κατάστημα και έχουν στη σόλα κρυμμένο ένα rfid tag:

 

 

Από ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ / http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/10/rfid-video.html

Related Posts
0 Comments

No Comment.