Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Παγκόσμια “Κάρτα του Πολίτη”;Θαυμάστε εξώφυλλο σε περιοδικό ” e-gov.” για την Ασία και την Μ. Ανατολή

Απορούμε πώς  υπάρχουν  κάποιοι που ακόμα δεν βλέπουν  το προνές ,ότι δηλαδή  η “παγκόσμια κυβέρνηση” προαναγγέλλει την  έλευσή της όχι μόνο δια των δημοσίων δηλώσεων  των  διαφόρων εντολοδόχων της  Πρωθυπουργών, Προέδρων κλπ, αλλά και μέσω της  τεράστιας  και πανάκριβης διαφημιστικής “καμπάνιας” της  παγκόσμιας  “Κάρτας του Πολίτη”, δηλαδή  της “έξυπνης” ταυτότητας.

Τον όρο “e-gov.” οι περισσότεροι απο μας τον έμαθαν απο τον πρωθυπουργό της Ελλάδας  ο οποίος  δεν χάνει ευκαιρία να μας υπενθυμίζει ότι  πρωταρχικός του στόχος είναι ακριβώς  αυτό το…“e-gov”, δηλαδή  η  περιβόητη  “ηλεκτρονική διακυβέρνηση”.
Φυσικά το απαραίτητο “εργαλείο” αυτής της σημαντικής  για την  “παγκόσμια κυβέρνηση” υποδομής, είναι η  “Κάρτα του Πολίτη” ή  αλλιώς η ηλεκτρονική χειροπέδα  που θέλουν να περάσουν στους  Έλληνες  τον επόμενο χρόνο.
Τα τελευταία χρόνια  εντατικοποιήθηκαν στο έπακρο οι ενέργειες  της “Νέας Τάξης Πραγμάτων”, τόσο  στην θεσμοθέτηση,  όσο και στην διανομή  της  “κάρτας του πολίτη” απο τα υφιστάμενα (μεχρι στιγμής) έθνη -κράτη,  ώστε να ολοκληρωθεί  γρήγορα το παγκόσμιο ενοποιημένο και διασυνδεδεμένο σύστημα  της  “ηλεκτρονικής διακυβέρνησης”μέσω του οποίου  θα ελέγχονται και θα εξουσιάζονται οι  υπαχθέντες σε αυτό λαοί.
Δείτε όμως ένα  εξώφυλλο απο το επίσημο περιοδικό της “ηλεκτρονικής διακυβέρνησης  της Ασίας και της Μ.Ανατολής ”  για να  καταλάβετε  την αξία της ανθρώπινης ύπαρξης  σε αυτό το παγκόσμιο σύστημα  διαχείρισης της ελευθερίας.
Ο άνθρωπος ,  η “Κάρτα του Πολίτη” και τα  βόδια .

Η μόνη διαφορά  που θα  έχουμε  απο τα “τσιπαρισμένα”  βόδια, είναι  το ότι  προς το παρόν   το microchip θα βρίσκεται στην “Κάρτα του Πολίτη”  και όχι  στο χέρι ή στο μέτωπό μας.

 

ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ / http://orthodox-watch.blogspot.com/2010/11/e-gov.html?utm_source=BP_recent

Related Posts
0 Comments

No Comment.