Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

ΟΥΤΕ ΕΝΑ 24ΩΡΟ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΑΟΥΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΠΑΖΕΙ ΝΕΡΑ!

Ο παραλίγο γραμματέας του ΠΑ. “ΣΟ”. Κ κ. Παναγιωτακόπουλος βγήκε στα ίσια και μιλά για νεοφιλελεύθερες πολιτικές και πρόσωπα  και ζητά  τη σύγκληση έκτακτου συνεδρίου για να μπουν τα πράγματα  στη ..θέση τους.
Είναι πράγματι δείγμα υγείας ότι έστω και τώρα κάποιοι απο  το ΠΑΣΟΚ διαπίστωσαν ότι δεν μπορούν να κάνουν το “σπακάτο” που θέλει ο αρχηγός  και το  νεο- φιλελεύθερο διευθυντήριο.Φυσικά άλλο είναι να αρνείσαι εξ αρχής να κάνεις  τέτοιου είδους “γυμναστικές επιδείξεις” στους Αμερικάνους και Ευρωπαίους  χωροφύλακες της Νέας Τάξης Πραγμάτων  και άλλο είναι  να φεύγεις  λίγο πριν σκιστούν τα σκέλια σου απο το  “σοσιαλιστικό” άνοιγμα.
Αυτό που έχει σημασία δεν είναι τι ζυμώσεις θα υπάρξουν στο ήδη κακοφορμισμένο κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου,αλλά πως θα καταφέρουν οι υγιώς σκεπτόμενοι  σε αυτό (όσοι έχουν μείνει)  να παράξουν  εκείνες τις πολιτικές που θα  στηρίξουν και θα ενισχύσουν την υποβόσκουσα λαϊκή εξέγερση εναντίον της κατοχικής κυβέρνησης του Παπανδρεου και των αφεντικών του.
Παραθέτουμε απο την εφημερίδα “Ημερησία”, την είδηση για την επιστολή του κ. Παναγιωτακόπουλου  στον κατοχικό κυβερνήτη και αρχηγό του κόμματός του:

Με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό, το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος ζητά σύγκληση για έκτακτο συνέδριο.

Σε σκληρή γλώσσα ο κ. Παναγιωτακόπουλος ασκεί σκληρή κριτική σε συνεργάτες του πρωθυπουργού, τονίζοντας στον κ. Παπανδρέου ότι η λαϊκή εντολή που πήρε τον περασμένο Οκτώβριο, δεν δόθηκε για να την καταχραστούν «οι ακραία νεοφιλελεύθεροι συνεργάτες σου»
Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί επίσης συνεργάτες του πρωθυπουργού ότι διασύρουν τη χώρα, τάσσεται κατά της προσφυγής στο ΔΝΤ και προτείνει την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους.
Ζητά επίσης την προκήρυξη έκτακτου συνεδρίου με στόχο την αποσαφήνιση της φυσιογνωμίας του Κινήματος, η οποία ? όπως αναφέρει- «θολώνει» από την προσφυγή στο ΔΝΤ.
Ο κ. Παναγιωτακόπουλος αναφέρει επίσης ότι συγκεκριμένοι συνεργάτες του κ. Παπανδρέου γεννήθηκαν στη «θερμοκοιτίδα του κεφαλαίου», το οποίο υπηρετούν και «είτε είναι ανίκανοι είτε είναι έμμισθοι υπάλληλοί του». Εξέφρασε πάντως και την προτίμησή του να είναι «ανίκανοι» παρά «έμμισθοι υπάλληλοι».
ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αυτο που πρέπει να καταλάβουν όσοι ακόμα προσδοκούν να φτάσουν κάποτε σε “σοσιαλιστικώτερους” προορισμούς  ως επιβάτες  ενός  κατάμαυρου  λεωφορείου  με  πράσινες ρόδες,είναι  ότι   η μεταμέλεια με την μετάνοια έχουν τεράστια απόσταση.Το να νοιώσεις τα συμπτώματα της αρώστιας  δεν σημαίνει ότι θεραπεύτηκες κιόλας απο αυτήν.Η θεραπεία  απαιτεί μετάνοια δηλαδή  κατανόηση  του λάθους  και αλλαγή στη ρότα της ζωής σου και όχι απλά έναν “επαναπροσδιορισμό”  της ανοησίας που σε οδήγησε στο γκρεμό και στην απώλεια.

Ο Θύμιος Παπανικολάου έγραψε  ένα άρθρο που το διαβάσαμε μετά την δική μας ανάρτηση  και το οποίο ξεκαθαρίζει  τα πράγματα.

Φτάνει η κοροϊδία της «αριστερής» αντιπολίτευσης του ΠΑΣΟΚ

Κάποιοι μέσα στο ΠΑΣΟΚ, πιστεύουν ότι ο χρόνος θρυμματίζει τη μνήμη και τη σκέψη: το μητσοτακικό αξίωμα…
Δεν εξηγείται διαφορετικά γιατί εξαπατούν, χρόνια και χρόνια, τον ελληνικό λαό και ιδιαίτερα τους προδομένους εύπιστους οπαδούς του «σοσιαλισμού» του ΠΑΣΟΚ.
Από την εποχή του σημιτισμού υπάρχουν ακόμα …τα αποτυπώματα των καρφιών στις παλάμες της κοινωνικής βάσης του ΠΑΣΟΚ και αυτοί οι κύριοι, επαγγελματίες κομματάρχες, δεν άλλαξαν το «τροπάριο»: Σε κάθε κυβερνητική «σφαγή» βγαίνουν, για τα μάτια του κόσμου, και εξαπολύουν ανώδυνες ρητορικές «ρουκέτες» αντιπολιτευτικές!!!
ΦΥΣΙΚΑ, πάντα παραμένουν αμετακίνητοι «στυλοβάτες» του κόμματος και της κυβέρνησης, στο όνομα των «σοσιαλιστικών» οραμάτων!!!
Καταγγέλλουν το κόμμα τους και την κυβέρνησή τους για ακραίο νεοφιλελευθερισμό, αλλά παραμένουν ΕΝΤΟΣ του «παγιωμένου» νεοφιλελευθερισμού, ρίχνοντας απλώς κροτίδες διαμαρτυρίας!!!

Το ίδιο παιχνίδι το συνέχισαν και με το Γιωργάκη. Στήριξαν φανατικά και έμπρακτα το Γιωργάκη εξαπατώντας βάναυσα τον κόσμο (σοσιαλιστή ριζοσπάστη τον ανέβαζαν και των κατέβαζαν), ΚΑΙ, όταν ο ΓΑΠ εκτελούσε εν ψυχρώ τον ελληνικό λαό, «ξυπνούσαν» και έγραφαν κάποια ανακοινωσούλα διαμαρτυρίας…

ΠΑΝΤΑ, βεβαίως, παρέμειναν εντός του κόμματος και «αγωνιζόντουσαν» για το …σοσιαλισμό!!!

Τέτοια θηριώδη και κακουργηματική υποκρισία και κοροϊδία μόνο στο «σοσιαλδημοκρατικό» κόμμα της ακραίας, «εκσυγχρονιστικής» απάτης (ΠΑΣΟΚ) μπορεί να ευδοκιμήσει και να γίνει καθεστώς της «κολυμπήθρας του Σιλωάμ».

ΟΛΟΙ αυτοί της «αριστερής αντιπολίτευσης» του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι κατά καιρούς «πετάνε» και κάποια «ατάκα» δυσαρέσκειας και διαμαρτυρίας είναι πολλαπλά απατεώνες, χειρότεροι και από την ηγετική κλίκα της κυβέρνησης…

Υποδύονται ρόλους «μωρής παρθένας», ενώ γνωρίζουν το τι είναι και το σημερινό ΠΑΣΟΚ και ο αρχηγός τους.

Εξάλλου, ο ΓΑΠ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ έκρυψε τις απόψεις του και τον διατεταγμένο ρόλο του.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ: Λόγω της πολιτικής καχεξίας του και της αμερικανικής «μόρφωσής» του, δεν μπορούσε να ελιχτεί και ξεστόμιζε τις ιδέες και τα σχέδιά του ωμά και χοντροκομμένα…

Οι «αντιπολιτευόμενοι» ήταν αυτοί που καμωνόντουσαν ότι δεν καταλάβαιναν και ελισσόντουσαν σαν χέλια, σαν ερπετά…

Γι’ αυτό προκαλούν και τη σιχασιά των ερπετών…

ΣΗΜΕΡΑ που η νέα ψυχρή εκτέλεση συντελέστηκε με την υπογραφή της κατοχής μας από το ΔΝΤ, «σκάρισαν» πάλι τα σαλιγκάρια του «αριστερού» ΠΑΣΟΚ!!!

Άρχισαν να γράφουν, άλλοι για τις ευθύνες που μας οδήγησαν εδώ, άλλοι να θρηνούν και να αναθεματίζουν τους «κακούς» συμβούλους του Γιώργου, άλλοι να μέμφονται τον αρχηγό τους που δεν προχώρησε σε λύσεις του «σοσιαλιστικού ριζοσπαστισμού» (!), όπως περίμεναν (αλήθεια από πού αντλούσαν αυτή την ελπίδα) και πάρα πολλά άλλα φαιδρά.

ΩΣΤΟΣΟ, παραμένουν «βράχοι» δίπλα στον αρχηγό και στα οράματα!!!

Ούτε να αηδιάσεις πλέον δεν μπορείς με αυτές τις φαιδρές δικαιολογίες-κοροϊδίες…

Το πιο τυπικό παράδειγμα της «αντιπολιτευτικής» κοροϊδίας (βέβαια δεν είναι ο μόνος) είναι ο παλιός φίλος Γιώργος Παναγιωτακόπουλος. Μια ζωή την ίδια κασέτα!!!

Διαβάστε το τραγουδάκι του προς τον Πρωθυπουργό:

«Στις 4 Οκτώβρη του 2009 ο ελληνικός λαός σου έδωσε την εντολή να ανορθώσεις τη χώρα μετά από τη δεξιά λεηλασία και την συσσώρευση λαθών απ’ τις προηγούμενες κυβερνήσεις.
Αυτή την εντολή στην έδωσε και το σύνολο του ΠΑ.ΣΟ.Κ γιατί όλοι πίστεψαν πως θα ακολουθήσεις έναν ριζοσπαστικό σοσιαλιστικό δρόμο με το λαϊκό συμφέρον στην πρώτη γραμμή.
Δεν σου την έδωσε για να την καταχραστούν οι ακραία νεοφιλελεύθεροι συνεργάτες σου και με πρόσχημα εσένα και το ηθικό σου ανάστημα να διασύρουν τη χώρα σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης…»

Δεκαετίες τώρα θρηνεί με τα ίδια λόγια…

Αν δεν είναι ολοκληρωμένος βλάκας, τότε είναι κομπογιαννίτης…

Η κρίση δική σας…

Διαβάστε και εδώ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4423

 

klassikoperiptosi.blogspot.com

Related Posts
0 Comments

No Comment.