Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ…

 


ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Η προσυνεδριακή διάσκεψη της ΝΔ είχε ως σλόγκαν το ”Υπάρχει Ελπίδα”. Αν κρίνω από το εμμετικό προεκλογικό ψέμα του Τζέφρυ Παπανδρέου οτι ”τα λεφτά υπάρχουν” τότε καταλήγω στο συμπέρασμα οτι ΟΥΤΕ ελπίδα υπάρχει! Και για να μην τα βάζω όλα και όλους στην ίδια ζυγαριά (όπως κάνουν οι πασόκοι με τα νέα μέτρα) να διευκρινίσω οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ με τις συγκεκριμένες λινάτσες να εναλλάσσονται στην εξουσία και με τις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ νεοφιλελεύθερες πολιτικές που ακολουθούν.

Και κυρίως δεν υπάρχει ελπίδα αν έχουμε τόσο κοντή μνήμη και ξεχνάμε τόσο γρήγορα τις πολυδιαφημισμένες ”100 πρώτες μέρες” που θα επενακινούσαν την οικονομία και πέφτουμε πάλι στην παγίδα ενός πολιτικού απατεώνα που μας τάζει αυτήν την φορά οτι σε τρία χρόνια θα έχουμε βγεί από την κρίση (Τζέφρυ στον ”Κόσμο του Επενδυτή”).
Δεν υπάρχει ελπίδα αν είμαστε τόσο πολιτικά αναλφάβητοι και πέφτουμε στην παγίδα της πολιτικής εκδοχής του ”είσαι ό,τι δηλώσεις” και πιστεύουμε οτι το πασόκ είναι ”ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ”. Γιατί τότε θα έχουμε αποδεχτεί το εξής άτοπο: οτι ενώ ”πιστεύουμε” στον σοσιαλισμό (και έστω οτι εκπρόσωπός του είναι το πασόκ) οι κρίσιμες στιγμές αντιμετωπίζονται καλύτερα με αντιλαϊκά νεοφιλελεύθερα μέτρα που αφήνουν στο απυρόβλητο ή στην καλύτερη βάζουν στον ίδιο παρονομαστή τους τραπεζίτες, τους μεγαλοβιομήχανους, τους ΓΝΩΣΤΟΥΣ νταβατζήδες και τους μετόχους υπεράκτιων (offshore) εταιριών που τρώνε πίνουν και γλεντάνε ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ, με τα ίδια τα κορόιδα.

Δεν υπάρχει ελπίδα αν δεν πούμε στα ίσια και καθαρά οτι το πασόκ είπε ψέματα. Δεν υπάρχει το ”ολίγον έγκυος” του τύπου ”εντάξει, το πασόκ είπε ψέματα αλλά σε αυτό το σημείο που φτάσαμε ας πάρουν μέτρα” γιατί τότε αφήνεις παρακαταθήκη οτι θα δεχτείς και στο μέλλον ανάλογα ψέματα και θα φτάσει ακόμα και η ΝΔ να σου πουλάει φιλολαϊκό προφίλ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ. ΤΕΛΟΣ!
Τέλος δεν υπάρχει ελπίδα αν δεν αναγνωρίσουμε τον ….πολυπλόκαμο μηχανισμό πασοκικής προπαγάνδας που υπάρχει και κατάφερε να αλλάξει τον τρόπο σκέψης κάποιου μέρους του πληθυσμού για να μην αγγίζει ούτε με την στοιχειώδη λογική τις θηριώδεις προεκλογικές ψευδολογίες του πασόκ και επίσης να πνίξει τις αντανακλαστικές αντιδράσεις της κοινωνίας. Κατάφερε, ο ίδιος μηχανισμός, να ξεχάσει ο κόσμος οτι ο Τζέφρυ από εκεί που ”δεν χρωστούσε σε κανέναν” και που άφηναν -τότε- οι παπαγάλοι των νταβατζήδων να εννοηθεί οτι ”δεν χρωστούσε” στους ΙΔΙΟΥΣ νταβατζήδες από τους οποίους αυτοί πληρώνονταν (μιλάμε για τέτοια επίπεδα υποκρισίας), τώρα έφτασε στο σημείο να χρωστάει την επιτυχία (ή όχι) ΕΠΙΒΟΛΗΣ των νέων μέτρων αλλά και την ΙΔΙΑ την πολιτική του ύπαρξη σε αυτούς που ”δεν τους χρώσταγε τίποτα”!
Και σε αυτό ο Παπακωνσταντίνου είπε μια μεγάλη αλήθεια στο Mega πάνω στην ερώτηση γιατί δεν πάρθηκαν πιο νωρίς τα (αντιλαϊκά) μέτρα. Κοντολογίς απάντησε οτι δεν θα δεχόταν με τον ίδιο τρόπο η κοινωνία τα μέτρα όπως τώρα. Και πως θα άλλαζε η κοινωνία τις απόψεις της και πως θα μετριάζονταν οι ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΕΣ αντιδράσεις της; Μαντέψτε… με στημένες δημοσκοπίσεις, με εγκάθετους κονδυλοφόρους, με στημένες πολιτικές συνεναίνεσεις (”φιλολαϊκό” ΛΑ.Ο.Σ-πασόκ-ΝΔ), με αξιοποίηση του δικτύου των έμμισθων ή εθελοντικών blogs (μην ξεχνάμε οτι το πασόκ έχει έμμισθους blogger και αυτό δεν το έχει κρύψει), με συνεχή πλύση εγκεφάλου από δήθεν ενημερωτικές εκπομπές, άρθρα σε εφημερίδες διαφορετικού (και καλά…) πολιτικού στίγματος που όλοι αυτοί όλως τυχαίως καταλήγουν στο συμπέρασμα που όλοι ξέρουμε: ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ! Τα μέτρα λοιπόν άργησαν τόσο ώστε η κοινωνία όχι μόνο να άλλαζε τις απόψεις της (όσο γινόταν περισσότερο) αλλά να γινόταν ΤΥΦΛΗ και να μην έβλεπε τα εξώφθαλμα ψέματα που της έριξαν στα μούτρα προεκλογικά, μέσω συστηματικής και πολυπλόκαμης προπαγάνδας και καλλιέργειας τρομοκρατικού κλίματος οικονομικής καταστροφής.
Οσοι ξέρετε ελληνικά ακούστε το παρακάτω προεκλογικό απόσπασμα ομιλίας του ψευδολόγου πρωθυπουργού μας, σε ακροατήριο που περιελάμβανε και κάφρους πασπίτες που στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν τόση ιδέα για την πολιτική όση ιδέα έχει και ένα κομμάτι μπουγάτσα. Σε εσάς που θα δείτε το βίντεο σας χρωστάω μια σακουλίτσα για τα ξερατά, αν θέλετε στείλτε ένα e-mail και ζητήστε το. Για τους αμετανόητους ισχύει η προσφορά μου με το ταμπελάκι: ΕΙΜΑΙ …….Σ, ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑΖΕΙ.

Ναι! Δεν υπάρχει ελπίδα!

 

klassikoperiptosi.blogspot.com


Related Posts
0 Comments

No Comment.