Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: filoumenosgr@ hotmail.gr

Oι πραγματικοί σκοποί των “προοδευτικών δυνάμεων”

Το μεγαλύτερο μέρος των θεωριών των αυτοαποκαλούμενων «προοδευτικών δυνάμεων», στοχεύουν στην υπόσκαψη των εθνικών ιδιαιτεροτήτων των ανθρώπων.

Ο στόχος αυτός πηγάζει από τις βασικές ιδέες τους για «ατομικές ελευθερίες» και «ελευθερίες συνείδησης, ήθους και επιλογών». Για τους «προοδευτικούς» δεν υπάρχει τίποτα πιο ανώτερο από αυτές τις έννοιες, και γ’ αυτό οτιδήποτε δεν συνάδει με τούτο το ιδεολόγημα, θα πρέπει να σπιλωθεί και να εξαλειφθεί από την κοινωνική ζωή.

Οι κατηγορίες και έννοιες που έχουν σχέση με την φυσιολογική ανθρώπινη ύπαρξη, όπως η εθνική προέλευση και η φυλετική ιδιαιτερότητα, η οικογένεια, η πατρίδα και το έθνος, γι’ αυτούς είναι εχθρικές έννοιες και πρέπει εξαλειφθούν από τις «πολιτισμένες κοινωνίες» (προφανώς μέσον του «πολύπολιτισμού» στο αρχικό στάδιο) .

Τα «προοδευτικά» ανθρώπινα ρομπότ (δέκτες και καταναλωτές ξένων σκέψεων) κάνουν το παν με όλα τα μέσα για να διαδώσουν τις ανθρωποφθόρες ιδέες τους σε όλη την ανθρωπότητα. Θα πρέπει να ομολογήσουμε ότι οι προσπάθειες τους έχουν ήδη σημειώσει εντυπωσιακή επιτυχία.

Μάλλον, όπως ένας υγιής πνευματικά άνθρωπος, που θέλει να έχει απογόνους, επιδιώκει, μέσω της αναπαραγωγής, να διαιωνίσει τον εαυτό του, έτσι και οι φορείς των «προοδευτικών» ιδεών, με τον άρρωστο ψυχισμό τους, έχουν την ανάγκη να κρατηθούν στον χρόνο και στην ιστορία. Αλλά μη έχοντας άλλους τρόπους να το πράξουν, επέλεξαν να επιβληθούν με την προπαγάνδα στα αυτοαποκαλούμενα «ανεξάρτητα ΜΜΕ», με την αναθεώρηση της νομοθεσίας, η οποία εκπορεύεται κυρίως από τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα, με την κατασκευή νέου τύπου λογοτεχνίας και επιβολής νέας παιδείας, με την επιβολή νέων αντεθνικών αξιών και αφού με επιχειρήματα δεν μπορούν, επιδιώκουν να το πετύχουν με την δικτατόρευση της διαφορετικής γνώμης και κατασυκοφάντηση της ιστορικής αλήθειας.

Ο πρώτος στόχος των σκοτεινών μεθοδεύσεων τους είναι, φυσικά, η νεολαία, η ψυχοσύνθεση και η γνώμη της οποίας είναι ακόμα υπό διαμόρφωση.

Η φιλελεύθερη κοινωνία προσομοιάζει με ένα «ανθρώπινο αέριο», το οποίο αποτελείται από πολυάριθμα απρόσωπα άτομα/μόρια με νομική ισότητα (και όχι πραγματική). Τα άτομα αυτά στην καθημερινή τους ζωή απλώς επικοινωνούν μεταξύ τους μηχανικά. Η δράση τους ελέγχεται εύκολα από τους εξουσιαστές δημαγωγούς. Έτσι χωρίς καμία αντίσταση. Ο λόγος; Διότι η αέρινη κοινωνία είναι πλήρως χειραγωγημένη (ΜΜΕ, ψευδεπίγραφες ιδεολογίες, κόμματα, σωματεία, οργανώσεις, οικονομικά αλλότρια και αντιμαχόμενα συμφέροντα, νέες ψεύτικες αξίες κλπ).

Αντίθετα, η παραδοσιακή κοινωνία μπορεί να χαρακτηριστεί σαν μια «ύλη με κρυσταλλοποιημένη δομή», συγκροτημένη και βασισμένη σε πολλούς δυνατούς δεσμούς ανάμεσα στα άτομα/μόρια που την αποτελούν.

Και όπως μια αέρινη μάζα μπορεί να διασκορπισθεί στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα με ένα ελαφρό αεράκι, έτσι και η κοινωνία των «προοδευτικών». Και όπως ένα κομμάτι συμπαγούς μετάλλου είναι αδιάσπαστο και μπορεί να αντέξει οποιαδήποτε θύελλα, έτσι και η οργανική κοινωνία.

Τα κοσμοπολίτικα ιδεολογήματα: ,,όπου γης πατρίδα’’ και ,,όπου ζεις – εκεί πατρίς’’ , αποβλέπούν να εξαλείψουν τους δεσμούς της παραδοσιακής κοινωνίας, να ξεκόψουν τους ανθρώπους από την κοινότητα τους και να ξαποστείλουν στην ελεύθερη μοριακή πλεύση το κάθε ανθρώπινο ον, το οποίο δεν θα έχει υποχρεώσεις παρά μόνο «ατομικές ελευθερίες» και η ζωή του οποίου θα ελέγχεται από την άγρια «ελεύθερη αγορά» (το πόσο είναι ελεύθερη το ξέρουμε όλοι μας).

Η ελληνική παραδοσιακή κοινωνία είναι ξένη τόσο στο δυτικό φιλελεύθερο-(τάχα δημοκρατικό) όσο και στο ανατολίτικο δεσποτικό μοντέλο. Η δική μας φυλή, μας έχει κληροδοτήσει την αξία της πραγματικής ελευθερίας. Η κλίμακα αξιών των προγόνων μας ήταν απλή : φυλή, οικογένεια και στο τέλος το «εγώ». Οι αξίες αυτές ποτέ στην ελληνική κοινωνία δεν έγιναν αντικείμενο αμφισβήτησης και άρνησης, παρά μόνο στης μέρες μας.

Σπαρτιάτης Ν.Ι.

www.antistasi.org

Related Posts
0 Comments

No Comment.